Moja Crvena Zvezda
Архива

Miličić demantovao dolazak na Mali Kalemegdan

Darko Miličić

Nekadašnji reprezentativac i košarkaš vršačkog Hemofarma, a trenutno igrač NBA ligaša Minesote, Darko Miličić demantovao je informacije koje već danima kruže srpskom košarkaškom čaršijom, da će tokom lok-auta u Americi poneti crveno-beli dres.

Darko Miličić se trenutno nalazi u Novom Sadu gde postoji mogućnost da rekreativno zaigra u dresu Košarkaškog kluba Meridijana iz Novog Sada koji se takmiči u Srpskoj ligi grupa Centar. Time bi Miličić za razliku od drugih NBA zvezda svoju formu održavao igrajući u malom lokalnom klubu.

Međutim, sjajni centar je danas demantovao i te tvrdnje, u izjavi za Mondo.

„Istina je samo da sam sa drugovima bio na rekreaciji u Sportskom centru Meridiana. Gledam da što spremnije dočekam novu sezonu u NBA ligi i to mi je glavna preokupacija“, rekao je Darko, ali tom prilikom nije želeo da govori ništa o mogućem dolasku na Mali Kalemegdan.

„Javio sam se da demantujem ono što se pojavilo u novinama i to je sve što ovog trenutka želim da kažem.“

Podsetimo, Darko Miličić je veliki navijač Crvene zvezde i neretko je isticao da će jednom sigurno zaigrati u dresu omiljenih boja. Na žalost po armiju Zvezdinih navijača, to vreme očigledno još nije došlo.

Повезане вести

27 comments

Leave a Comment