Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саво Павићевић продужује уговор!

Дошао је прошле сезоне у ово време и командовао одбраном до титуле. Летос, када је већина шампионског тима отишла, под утиском казне УЕФА и неучествовања Звезде у Европи, остао је. Сада, када су га новинари већ преселили у други клуб, Саво Павићевић је одлучио да остане у клубу и поведе младу екипу ка одбрани титуле.

То је изјавио Ненад Лалатовић у интервјуу за наш сајт, који смо објавили претходног јутра.

Саво остаје дефинитивно. Потписаће нови уговор.“

Остало што је рекао тренер Црвене звезде о наставку сезоне, прочитајте овде.

Повезане вести

2 comments

pera јан 10, 2015 at 22:07

Savo kapa dole. Pominjanje Lazića, pa dečka treba odmah prodati ako ima ponudu. Mislim da se u srpskom fudbalu stvara priča da igrači odlaze bez obeštećenja iz naših klubova. Nešto je čudno u pitanju kao da neko namerno sabotira transvere u najavi. Pa kad je tako gospodo menadžeri da mi ugasimo naša dva najveća kluba pa onda zaradjujte negde drugde. Imam utisak da objavljivanjem interesovanja stranog kluba za nekog našeg igrača kreće mašinerija da se upropasti transver i na kraju igrač ode bez obeštećenja.

Reply
Marko јан 10, 2015 at 16:22

Veliki covjek ostao je i pored teske situacije idalje zeli titulu sa Zvezdom koliko je bio dobar prosle sezone nastavio je i ove,skidam mu kapu na uradjenom.Ali mislim da je trebao otici prvo da bi se njemu izaslo u susret,da zaradi jos koji dinar jer ga kod nas nema a jos bitnija stvar je gusnje Lazica,koji vjerovatno ostaje i treba da ostane.Mogao je uz Lukovica idalje da napreduje,pored Pavicevica i Rajkovica najbolji je bio i ogroman se napredak vidi.Mlad je i nama to treba jer mi na kraju sledece seozne ne mozemo prodati Savu a njega cemo moci i jedan je od malo njih na kojima mozemo nesto zaraditi.Tako bi svi bili zadovoljni i imali bi neku svrhu na kraju,mislim da ovako gubimo iako mi je drago sto je Pavicevic tu ali nazad imamo 13 igraca i trebao je otici.

Reply

Leave a Comment