Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звездаши купили преко 4000 карата за меч са Кућом Лаборал

Навијачи Црвене звезде здушно су подржали акцију клуба под називом „Да се за Лаборал тражи карта више“. Иако је неправедном одлуком дисциплинског судије Евролиге меч последњег кола Д групе Евролиге одигран без присуства публике, симболичне улазнице су се нашле у продаји. Звездине присталице још једном су показале своју оданост клубу па су за утакмицу којој нису могли да присуствују купили чак 4.135 карата и тиме јасно рекли шта мисле о неправедној казни дисциплинског судије Евролиге. Посебно наглашавамо да се ове симболичне улазнице до суботе 27. децембра могу купити у продавници ДЕЛИЈЕ БУТИК на стадиону „Рајко Митић“.

КК Црвена звезда Телеком изражава велику захвалност свима коју су узели учешће у овој акцији и купили симболичне карте. Такође, посебно се захваљујемо порталу редстарбелграде.инфо који је активно учествовао у промоцији и спровођењу ове акције па је њиховим заслугама чак 720 навијача из иностранства купило улазнице.

Још једном подсећамо да ће прикупљена средства од продаје ових улазница бити искоришћења за плаћање казне дисциплинског судије од 50.000 евра. Уколико буде усвојена жалба Црвене звезде на ову одлуку и новчана казна буде укинута, сва средства биће усмерена за потребе породице погунилог навијача Црвене звезде Марка Ивковића. Још раније је председник КК Црвена звезда Небојша Човић упутио предлог челницима Евролиге да комплетан фонд од евентуалне казне Црвене звезде и сигурне казне Галатасараја буде прослеђен породици Марка Ивковића. Овај предлог је Евролига начелно подржала, али се још чека званична потврда.

Повезане вести

1 comment

Sedou дец 23, 2014 at 17:30

Presrecan sam zbog ove akcije mada sam siguran da smo mogli jos bolje da podrzimo klub i da kupimo makar jos par hiljada ulaznica, da kupimo kapacitet Pionira. Ovo je prva ovakva akcija i siguran sam da cemo ubuduce da budemo brojniji. Prikupili smo nesto preko 10 000 evra, to je dovoljno samo za petinu kazne ali opet smo pokazali da mislimo na klub.

Reply

Leave a Comment