Moja Crvena Zvezda
Архива

Bedi Mbenza novo pojačanje?

Bedi Mbenza

Tragom informacije da na probu u fudbalski klub stiže Afrikanac, reprezentativac Konga, koji bi u timu igrao na mestu plejmejkera i trenutno je bez kluba, pokušali smo da saznamo o kome je reč.

Potraga, naime, nije dugo trajala. Jedini fudbaler u reprezentaciji Konga koji trenutno nema klub (iako na pojedinim portalima stoji informacija da je član TP Mazembea) jeste Bedi Mbenza, koji je, gle čuda, ofanzivni vezni igrač, plejmejker.

Reč je o fudbaleru koji ima 26 godina (rođen 11.09.1984), visok je 179 santimetara, a prošle sezone je nastupao za šampiona Konga TP Mazembe, kako u domaćem šampionatu, tako i u CAF Ligi šampiona, gde je od mogućih 540 odigrao 533 minuta u šest utakmica i postigao jedan gol.  Za reprezentaciju Konga prošle godine je odigrao dva susreta i postigao dva gola.

Očekuje se da novo pojačanje uskoro stigne u Beograd na probu, i u slučaju da zadovolji potpiše ugovor. Obzirom da je slobodan igrač, stekao bi pravo igranja odmah, a trener Aleksandar Kristić već tokom jesenjeg dela sezone bi dobio pojačanje na kritičnom mestu u timu.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.