Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дангубић: Напорно смо радили, Олимпијакос је врло квалитетан

Од тренутка када је одржан жреб за Евролигу и када се сазнало да ће Црвена звезда Телеком и Олимпијакос одмерити снаге, мало који навијач Звезде није са усхићењем причао о предстојећем мечу.

1622681_831585603569004_3966423665195547184_nО томе какво интересовање влада за ову утакмицу најбоље говоре редови који су се формирали од тренутка пуштања карата у продају, и то не само у Београду, већ и широм Србије. Ипак, иако се на трибинама очекује прелеп амбијент и прави ‘’братски’’ спектакл изабраници Дејана Радоњића знају да их на терену предстоји један од најјачих ривала и екипа која својим реномеом изазива велико поштовање:

– Сигурно је лепо играти у предивној атмосфери за коју не сумњам да ће створити навијачи, али нама је најбитније шта се дешава на терену. Играчи Олимпијакоса не долазе у намери да се дружимо и даће све од себе да дођу до победе. Ми смо у претходним данима напорно радили и искористили време да се добро припремимо за њих јер је реч о веома квалитетној екипи која је уписала све три победе, а од тога две на гостујућем терену – истакао је Немања Дангубић, а потом додао:

– Друго полувреме против Будућности је било јако квалитетно, али прво не сме да се понови. Уколико поновимо игру у одбрани из другог дела те утакмице имамо велике шансе – рекао је крилни играч црвено-белих.

Дангубић истиче да је највећа опасност Спанулис. Двоструки МВП Фајнал фора Евролиге је и ове године у изванредној форми о чему најбоље сведочи податак да је проглашен за најкориснијег играча најјачег европског такмичења у октобру:

– Они имају једног од најквалитетнијих играча у Европи – Спанулиса. Ако му се допусти, он је у стању да убаци и 50 поена и сигурно је да је пред нама тежак задатак да зауставимо њега, али и остале играче Олимпијакоса који су изузетно квалитетни – истакао је Дангубић.

Повезане вести

Leave a Comment