Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Човић: На добром смо путу

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић био је веома задовољан после убедљиве игре и веома важне победе против Валенсије (76:63). Први човек црвено-белих није крио своје одушевљење целокупном представом у Комбанк арени, а одмах након утакмице у свлачионици је редом честитао свим играчима и члановима стручног штаба на сјајно обављеном послу. У вечери великог тријумфа био је без коментара, јер како је рекао новинарима: „Играчи заслужују сву пажњу“. После проспаване ноћи, када су се утисци слегли Човић је осетио потребу да каже:

– Остварена је велика победа против изузетно квалитетног ривала и клуба који заслужује огроман респект. Тријумфом против Валенсије налазимо се на добром путу, али далеко од тога да смо завршили сав посао и испунили циљ који имамо у Евролиги. Још ништа није готово и то свима који воле Црвену звезду треба да буде јасно. Ни по коју цену не смемо да упудамо у еуфорију, јер пред нама је још много тешких и важних утакмица и зато нам је потребна још већа подршка – почео је причу Човић и потом додао:

– Већ у недељу нам следи још један врло важан меч. То је дерби шестог кола АБА лиге против екипе Будућности, која уз Звезду једина није поражена у досадашњем делу регионалног такмичења. И у тој утакмици биће нам неопходна велика помоћ и подршка навијача, јер Будућност ове сезоне има изванредну екипу. Звездин тим је доживео велико физичко и емотивно пражњење у мечу са Валенсијом и зато ће им бити неопходна додатна енергија са трибина. Позивам навијаче да у што већем броју дођу у дворану Пионир, јер се много пута до сада показало колико Црвена звезда игра боље и борбеније када уз себе има подршку својих навијача. Сматрам да су играчи и стручни штаб, после одличне игре против Валенсије, заслужили да их публика награди великом посетом и на паркету Пионира их дочека овацијама.

Када се већ дотакао приче о навијачима, Човић није могао, а да не похвали атмосферу која је владала у Комбанк арени:

– Велике заслуге за тријумф против Валенсије иду и на рачун публике која је фантастично бодрила екипу. У најави утакмице са Валенсијом сам рекао да се од кошаркаша Црвене звезда захтева да се увек боре до последње капи зноја. Они су то беспрекорно испоштовали и за такав приступ били су адекватно испраћени сјајним навијањем. Јасно је да то треба да буде наша формула функционисања и у наставку сезоне. Морам да нагласим да је осећај задовољства после победе над Валенсијом још израженији јер је све протекло у најбољем реду, без било каквих инцидената. Навијачи су уважили све наше апеле и заслужују све похвале за подршку коју су дали екипи – закључио је Човић.

Повезане вести

2 comments

Dejo нов 7, 2014 at 21:35

Vrijeme je Covicu da das otkaz Radonjicu jer je lose vodio nas KK Crvenu Zvezdu i ja bih preporucio da dovedes Karija Pesica potreban je nasem KK Crvena Zvezda :facepalm: ❗ ❗ 🙂

Reply
Filip нов 1, 2014 at 11:26

Samo ovako nastavite momci 😀

Reply

Leave a Comment