Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Поштујте себе, ако не поштујете нас!

Перуничић са играчима

Рукометном клубу Црвена звезда лиценца за такмичење у наредној сезони измиче. Овога пута на другој страни су бивши играчи клуба који не желе да помогну клубу због којег шира јавност зна за њих, већ тврдоглаво срљају у пропаст.

Докић, Шљиванчанин, Зеленовић, Милошевић и Ћирић не желе да пристану на договор са клубом, иако имају гаранције од СД Црвена звезда. Није ли довољно што знају у каквој се ситуацији налази клуб и што су сами били сведоци? Никола Докић који је само и искључиво захваљујући Црвеној звезди и Ненаду Перуничићу нашао ангажман и оживео каријеру, који је обећао да неће тужити клуб, а онда иза леђа урадио супротно. Вероватно ни комшије не би знале ко је он да није носио дрес Црвене звезде и замолио Ненада Перуничића за другу прилику.

У корист обе стране иде чињеница да Црвена звезда треба да добије лиценцу. Ако Црвена звезда не добије лиценцу због тврдоглавости петорице појединаца, они неће добити тражени новац. Ако немају поштовања према свему што је урадио Ненад Перуничић за њих, за клуб и према томе што ради за клуб а они су веома упознати са том чињеницом, онда нека покажу грам Звездаштва којим су се бусали и хвалили у периоду док су били чланови клуба. Нека буду поштени према себи, јер ова ситуација не иде никоме на руку, њима посебно.

Рукометни клуб Црвена звезда је у последњих годину дана надљудским напорима исплатио око 160.000€ дуга. И поред свега што се дешавало, прилика за нормално функционисање постоји, ако петорица појединаца поступе разумно. Не морају нама на очи и да се правдају, како ће себи пред сенку.

Поред оваквих „пријатеља“, непријатељи нам нису потребни. Сами смо себи довољни.

Повезане вести

7 comments

Alo сеп 8, 2014 at 14:50

……. poštujte NAS !!!!!!!???????? Šarplaninac koi si ti i od kada si ti VELIKI zvezdaš,za koju vaterpolo reprezentaciju navijaš …???? Aj ti lepo onu INSIGNIJU u oglas pa namiri ovu izmučenu i plemenitu decu jer su oni to pošteno zaradili.

Reply
1CZBG сеп 8, 2014 at 12:06

smrt dukljanskoj svinji , da zrikavi nije isisavao novac od drzave… sad bi i ponos srbije SDCZ imao novca. smrt partijama. smrt jsd. Zvezda je zivot!

Reply
e moj genije сеп 7, 2014 at 14:37

Ha,ha,ha, pa ovaj tekst je u najmanju ruku SMEŠAN ………sad igrači treba da se stide a ne uprava koja je gomilala i nastavila da gomila dugove ….. momci ja bih sada tražio i kamatu koju ovde niko ne spomnje a na koju zakonski imate pravo.Pravom krivcu gori pod nogama koliko ja vidim …. A gde su tek nadolazeća dugovanja od Perunovi prošlogodišnjih “TRANSAKCIJA“ poput Grbovića,Kajganića,Lazovića ….. cifra ASTRONOMSKA !!!!

Reply
dejca сеп 7, 2014 at 15:52

grobare, bezi odavde, dete ti j***m mrt**vo!!!!

Reply
e moj genije сеп 7, 2014 at 19:54

a ja tebi živo

Reply
Boris сеп 7, 2014 at 16:49

@e moj genije – Slobodno se javi da ti objasnim. Kada god hoćeš.

Reply
imamo lek сеп 8, 2014 at 20:29

koliko viim ipak će mo se sresti, ali kod mene . 😉

Reply

Leave a Comment