Moja Crvena Zvezda
КошаркаНајновијеПрипреме

Звезда надиграла чачански Борац

Кошаркаши Црвене звезде Телеком убедљиво су савладали Борац у пријатељској утакмици која је одиграна у дворани у Железнику. Црвено-бели су славили резултатом 79:41 (27:6, 16:15, 19:13, 17:7) уз веома добру игру. Изабраници Дејана Радоњића од почетка меча наметнули су веома јак ритам и лаким поенима из контри брзо су стекли двоцифрено вођство које су постепено повећавали до максималних +38 на крају утакмице.

Звезда је играла без Немање Дангубића, Марка Гудурића, Бранка Лазића и Марка Тејића, а занимљиво је да је ово био први меч у Звездином дресу за новог плејмејкера Маркуса Вилијамса и центра Мајка Цирбеса.

Црвено-бели следеће недеље путују у Француску где ће учествовати на веома јаком турниру у Милузу. Од 12. до 14. септембра ривали ће им бити Панатинаикос, Бајерн Минхен и Стразбур.

Повезане вести

7 comments

Звезда шампион! сеп 7, 2014 at 14:47

Добро је ово за почетак припрема…

Reply
aca nis сеп 7, 2014 at 14:42

Pre mozda nedelju dana je jedan posetilac sajta ostavio komentar kako ovo nije Zvezda nego Covicev licni klub, kako je nezadovoljan stanjem u ekipi, kao raspad od ekipe,mladi igraci ne napreduju, ovaj sistem ne valja. Mislim da ako ovo procita da ce se prepoznati i voleo bih da procitam koji je to sistem bolji od ovog koji je trenutno sad aktuelan. Ja dosta dugo pratim kosarku i slobodno mogu da kazem da od devedesetih mi nismo imali bolji sistem ni uspehe, a da li je Covicev klub, Markov, Stankov, savrseno me ne zanima, bitno je da je klub stabilan i da napreduje.

Reply
pera сеп 8, 2014 at 06:42

Bravo Aco za komentar. To je podrška klubu koji se voli. Lako je pljuvati po klubu i igračima. Gde smo mi navijači kad se ne postigne rezultat. Onda kada ga ima nam uvek nešto fali. Neki bi voleli da igramo sa 5 Američkih igrača,. onda bismo napadali Evroligu. Ništa manje od prvaka Evrope. Slažem se i ja sa time ali mi je ipak draže da to napravimo sa naših 5 igrača da dobijemo od njih par reprezentativaca. Da ne igramo džabe košarku jer dobar je rezultat kad se postigne i klupski uspeh i naprave igrači. Zaboravili smo da mi godinama samo filozofiramo uspehe reprezentacije a valjda je cilj da mi kao košarkaška nacija imamo reprezentaciju na tom nivou. Da deremo bre Špance kao ranije i to bez naturalizovanih igrača kao oni. Gde će ti mladi igrači dobiti priliku da budu kvalitetni i glavni ako neće kod nas i to baš ovako od mladjih kategorija do košarkaških visina.

Reply
MrT сеп 7, 2014 at 12:08

A je l moze lista strelaca negde da se pogleda?

Reply
fica srbin сеп 7, 2014 at 12:53

sto ce ti lista strelaca vidis da smo opet sampioni priprema,kad bude trebalo opet pad forme kao i uvek…

Reply
Luka сеп 7, 2014 at 21:29

E, to je nevolja – napalimo se svake godine zbog beznačajnih pobeda u pripremnom periodu, a oni tamo ćute i gube, da bi se kad dođe stani-pani, prošetali do trofeja pored nas. Sa ovim trenerom, ne gine nam isto i ove sezone. Pogledajte samo kako Simonovič igra u reprezentaciji a kako je igrao kod nas. Pogledajte kako je Katić igrao kod svinje a kako kod našeg „stratega“. Videćete da ni Kalinić neće ništa pokazati u Zvezdinom dresu, a strašan je igrač. Radonja, odlazi!

Reply
pera сеп 8, 2014 at 22:38

E sa ovim se slažem sa tobom mada ne delimo mišljenje po nekim drugim pitanjima. Radonjić ima limit jer niti je dobijao velike utakmice kao igrač a još manje kao trener. Evo recimo prilike da ako neće Djurovića onda dovedu Mutu jer je slobodan. Zvezda jednostavno mora imati trenera koji mentalno mora da dobije rat sa naduvanim guruom. Mnogo je korisnije bilo to uraditi na vreme pre sezone nego kad podje po zlu. Koji to trener priprema sezonu sa jednim ozbiljnim plejem. Zna se ko kreira igru tima a šta ako se neko povredi.

Reply

Leave a Comment