Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Нинковић коначно одлучио – Евијан пре Звезде

После вишемесечне саге, која се може мерити са онима из претходних година, када се говорило и чекало да се одлуче Салата, Божић, Волков, Куфре, Драгутиновић, Луковић, Милош Нинковић је коначно одлучио и, може се рећи, коначно завршио причу која је прелазила у фрустрирајућу.

Свакога дана читали смо да је потписао, па одустао, па су његов долазак потврђивали функционери, тренер, да на крају од свега тога не би било ништа!

Наиме, Милош Нинковић потписао је уговор са француским Евијаном, за који је наступао и непосредно пре доласка у Звезду. То је објављено на сајту француског клуба, који је очигледно финансијски привукао Нинковића, па се одлучио да тамо настави каријеру, иако је било речи и о њеном крају.

Он је прошле сезоне одиграо 33 меча и постигао 5 голова за наш клуб, а отишао је са освојеном титулом.

Хвала, Нине, срећно у Француској!

Повезане вести

15 comments

ivkecDS авг 30, 2014 at 09:31

Mozemo pricati svasta,ali covek je veliki Zvezdas obecao je i dosao je,o Lukovicu se vec dve godine prica vraca se pa ga nema,Nine je zasluzio malo vise postovanja mada znam da su mnogi promenili misljenje o njemu posle derbija,a to da treba da se odreknemo titule da neki klinci da igraju za to nisam,ima tu gde mogu da se kale,a Zvezda je velika bez obzira na ovu tesku situaciju i cilj mora da bude uvek titula i treba da igra onaj ko zasluzuje pa makar imao 16 ili 35!

Reply
Spartanac авг 30, 2014 at 14:08

Ja samatram da mora da se sada kale kod nas,da bi ih za dve godine ili godinu i po prodali,jer se plasim da nemamo toliko vremena da opstajemo pod ovim dugom i da cemo se ugasiti.A svakako ce najbolje da se kale u Zvezdi.Jeste da cemo da gubimo,ali kontam da bi navijaci imali razuma.Jer dok on igra u nekoj Borci godinu dana,pa onda dodje u Zvezdu pa mi treba seset meseci da se opet privikne….ovako…..najvise godinu dana kalenje….vec i trecih sest meseci on kida.

Reply
eeeeeeeee авг 30, 2014 at 09:18

Jedan je MILIJAS NENAD!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Spartanac авг 30, 2014 at 01:47

Evo mog treceg komentara u tri dana o spinovanju i zavlacenju nase uprave….siguran sam da bar neki od vas se secaju sta sam pricao.Vesti i spekulacije o tome da nas kupuje Gasprom za 100 miliona pa demanti….zatim prica da su se dogovorili sa Ninkovicem,bile su sve montirane price zbog strajka i optustanja radnika u klubu.TO VAM JE SPIN!KAD SE U PRVI PLAN STAVLJAJU NEBITNE ILI NEREALNE STVARI DA BI SE SKLONILA PAZNJA SA KLJUCNIH STVARI.Skoro da se nisam ni nadao da ce Nine da se vrati sta li je rob doziveo za godinu dana….osecan da jedva pola znamo!!!Drugo…..ubedjuju ga drugari ,pa trenira sa njima mesec dana……PAR NIKOME NIJE PALO NA PAMET DA JE IMALO NADE,KAD JE POCEO DA TRENIRA…..UZ UBEDJIVANJE PECNIKA I DZONIJA….PA PRISTAO BI POSLE SEDAM DANA!Sd su uspeli posle mesec dana…ma jes’……. to je periferna stvar….meni je to ok,igrace Gruic.Zeleo sam ,jos od srede uvece….da skrenem paznju na SPINOVE.Zao mi je mnogih…..ljudi su razocarani…..ali ja vec drugu godinu pricam…i na kraju ce nas tok stvari naterati,NARAVNO PO NAJSKUPLJOJ CENI MOGUCOJ JER NISMO SAMI SHVATILI….da uradimo ono sto je JEDINO, uz privatizaciju, spas kluba-A TO JE 5-7 OMLADINACA U PRVIH 11,ODRICANJE BAR JEDNE TITULE RADI NJIHOVE AFIRMACIJE I PRODAJA KROZ DVE,NAJVISE TRI GODINE…..dosao je Katai…..ok ako ide Lazovic…..

Reply
Dejan Ivanjica авг 30, 2014 at 01:39

A meni su najjaci likovi koji prizeljkuju da se Ninkovic vrati(prezadovoljni njegovim igrama u prosloj sezoni) i koji ga nazivaju legendom!?Po cemu je Ninkovic zasluzio da bude cenjeni od npr. Kovacevica?A da ne pricamo o Pecniku,Mijailovicu,Pavicevicu,a ne daj boze o Milijasu ili Lazovicu…Covek dosao u Zvezdu kad nigde nije mogao da igra.A vi pustite price o tome da su ga trazili mnogobrojni glubovi,ali je ljubav pobedila.Isto sada…Rekao da je zavrsio sa Zvezdom posto je ocekivao da posle osvojene titule nadje pogodan angazman…ali…posto je vreme odmicalo,a transfera ni na videlu,poceo je da „meksa“,i onda je cekao bilo kakvu ponudu kako ne bi pogazio rec…i onda sledi Evijan.A da nije otisao u Evijan garantujem vam da bi se vratio,dok ga neki klub ne bude pozvao,a onda ode ponovo on glavom bez obzira.
Za mene igrac koji se vrati iz inostranstva pre 30-ete je velika 0.Naravno,ima i slucajeva gde se desi da igrac ne prodje,vrati se i pokaze kvalitet,i ponovo ode.Ali to je retkost.Evo primeri gde se vrate propali:Nenad Kovacevic,Milovanovic,Gvozdenovic,Marko Perovic,itd.A onih drugih primera ime retko.Jedine dvojice kojih se ja secam da su se vratili pre 30-ete i pokazali kvalitet su Milijas i Mrdja.
Prema tome manite se vise spinova,vec budite objektivni.

Reply
Teks Viler авг 30, 2014 at 07:52

Partizan svake godine vrati nekog svog veterana koji razbija(Vukic,Ilijev,Krstajic,Ilic,Lazovic).Bez starca nema udarca,uz njih mladji sazrevaju.Zar nam ne bi dobrodosli Zigara,Bosko ili Basta?

Reply
Dejan Ivanjica авг 30, 2014 at 13:01

Koliko su oni imali godina kad su se vratili?Svi preko 30…pokazali kvalitet u inostranstvu,zaradili i vratili se.Sta cemo tamo sa Smiljanicem,Gulanom,itd,itd…Sve je to otpad.

Reply
severac авг 30, 2014 at 01:09

Nadam se da ce i Lukovic odluciti da nastavi karijeru u Asvelu, Apokaliptenu, Mladomundovu ili tako nesto, pa da vise konacno zavrsimo sa pricom o „nasim“ koji ce se vratiti i pojacati nas i pustiti ovu decu da igraju!

Reply
MILAN KG авг 30, 2014 at 00:49

Konacno je mag fudbala pronasao klub kako bre Evijan!? on je as trebalo je da zavrsi u Realu .Mancer junajtedu…. da Zavrsi!!!!! a ne u neki Evijan!!! salim se ovo je odluicna vest sansa za Ristica jos da ode lazovic i to je to

Reply
Звезда шампион! авг 30, 2014 at 00:32

Лепо нас је завлачио месец дана и вероватно тако спречио да доведемо замену на Милијаша јер се рачунало на његов потпис.

Reply
kobr90 авг 30, 2014 at 00:19

pa sa srecom!!! a nemojte da kukate da smo slabiji,mi imamo savsim dostojan tim a da smo pri tome 50 miliona u minusu….kako mislite da vracamo dugove i da imamo u timu igrace kao poput milijasa 360 000 plata nine 250 000 lazovic 200 000 ird itd…naravno oni verovatno toliko i vrede,al i vrede deca zvezde koja nikada ne bi zaigrala da pomenuti nazalost nisu otisli,tj lazovic vrvt ide….imamo tim koji ce po meni odbraniti titulu..nije tu sve u igarcima,kako je atl madrid uzeo titulu,imaju ludaka na klupi imaju strucan tim oko terena i trenere preko golmanskog,kondicijong itd koji znaju sta im je posao….pojacanje je Lalat pojacanje su svi koji su dosli,sad treba te mlade momkje nauciti sta je zvezda i sta znaci pritisak igranja u zvezdi….treba deci davati sansu u manjim utakmicama i praviti igrace,a ne cekeati seike gasprome biznismene itd….Nine sve najbolje,Miki sve najbolje nazalost nije vrenme kad mozemo jos velikih zvezdasa da okupimo u zvezdi,zato zasucimo rukave imamo tim koji je po meni dostojan zvezde i titule!

Reply
Vaske_tb авг 29, 2014 at 23:47

Hvala Nine?
Hvala na čemu? Ništa posebno nije pokazao, stalno je bio u medijama i u glavnom kukumakao kako nije sve kako treba. Važno da je on umislio da je neka svetska Zvezda i da je iznad svih. Imao sam jako pozitivno mišljenje o njemu dok nije sve ono rekao na kraju sezone. I to bi se nekako sleglo da nije nastavio sa žalopojkama i zavlačenjem. Sad još navodno i pregovarao o uslovima da nastavi da igra ovde? Možeš misliti, pa to bi bilo krajnje licemerno. Mada, i to što je ‘pregovarao’ ide opet njemu na čast. Putuj, srećno u daljoj karijeri. Ne bih voleo da te opet vidim u Zvezdinom dresu, on je ipak za malo psihički snažnije i odlučnije ljude. Ali hvala Nine? Ne znam na čemu neko kome je Zvezda u srcu treba da mu bude zahvalan? Ima udela u osvajanju titule, ali Milijaš, Mijailović, Bajko, Lazović, Pečnik, Kovačević, Dauda, Mrđa i Kelhar imaju veće zasluge od njega jer su realno sezonu odigrali bolje, svako na svojoj poziciji. Srećno, i nemoj da se vraćaš kao igrač.

Reply
cz авг 29, 2014 at 23:42

Za njega svakako bolje,za Nineta je boravak u Zvezdi bio koliko i ostvarenje sna,toliko i tezak posao,svi znamo zbog cega,igraci su dosta toga trpjeli zbog grba i navijaca.Vratio se po titulu,ostvarilo mu se i neka samo to pamti.

E sad naravno da bi njegov povratak donjeo dobre stvari,prvo jer nemamo osim Tenka nikog iskusnijeg na sredini terena,i provjerenog da se tako izrazim.Bosancic je jos nespreman,i nadam se da ce raditi na tome.Opet i nedolazak ne prestavlja strasnu stvar,vec sam rekao imamo Bosancica,a dok ne poradi na sebi Avramovski moze da bude startan,zamjena Ristic.Po meni Avramovski prvi izbor jer ima vec neke utakmice u nogama,igra u A reprezentaciji,ali nije izbor na nama.Vidim Katai pojacanje,Terzic izjavio da on dolazi samo ako Lazovic ode,iskreno se nadam da je tako,Gavric bi izvisio nezasluzeno,i opet trpanje,nisam pametan,jedno se prica drugo se radi,ali vidjecemo jos mada ja mislim da ponuda za Lazovica nema jer da ima uveliko bi otisao,sad se jos i povrijedio.Mozda su ga doveli da se obezbjede za zimu,eventualnim odlascima Lazovica ili Pecnika,kojeg me ne bi cudilo da Lalatovic stavi iza napadaca,dosta opcija imamo sad treba naci najbolju,ali ja sam za to da vidimo Avramovskog na djelu.

Reply
Moks авг 29, 2014 at 23:37

Dal ova uprava uopste zna sta radi? Duplo smo slabiji nego prosle godine…

Reply
cz авг 29, 2014 at 23:48

Milsim da je ovo odluka samog Nineta,svi su se potrudili da dodje.A to sto kazes da smo slabiji,pa ja iskreno mislim da nismo,jedino sto brine napadac,ali mozda je Rakic proradio,Despotovic se na prijateljskim dobro pokazao.A sto se sredne terena tice,da tu je samo iskusniji Tenk ali kao sto sam vec napisao imamo dosta opcija,prirodna pozcija Pecnika je iza napadaca,a Ristic,Bosancic i Avramovski su nista slabiji od Nineta i Milijasa.Ono sto brine jeste sto Lalatovic jos nema sliku koji tim treba da bude standardan,stalno su tu neke promjene i ne znamo da li ce jos neko da dodje ili da ode,igraci su registrovani,treba se jedino o tome misliti,neke n pozajmicu i svesti igraci kadar na 22 do 14 igraca i uigravati to.

Reply

Leave a Comment