Moja Crvena Zvezda
Архива

Karte za sever rasprodate, pušten i jug. Gužva za sezonske

Danas je na Marakani bilo vrelo. Pred prvi meč ove sezone na domaćem terenu, blagajna i prostorije kluba bili su okupirani navijačima kao da se utakmica igra večeras, a ne sutra. Interesovanje je veliko, a mesta sve manje. Karata u slobodnoj prodaji za Sever je danas bilo još nekih 2 000, a one su već bile rasprodate do 11 časova. Ono što je sigurno je da nas očekuje veliki spektakl, iako protivnik nije toliko atraktivan. U prodaji i karte za južnu tribinu.

Pored blagajne počeo je da se formira od jutros i drugi red, koji je iznenadio skoro svakog novog ko je dosao. I svi su postavljali isto pitanje: „Jel ovo red za sezonske??“ . Kod većine ljudi prvo neverica, jer nisu očekivali da bude tolika gužva. Sa druge strane verovatno je svima bilo nekako i drago, jer je to pokazatelj da vlada dobra atmosfera pred početak sezone i da će i ovoga puta naš klub biti daleko najgledaniji. Red ispred VIP galerije nije bio jedini, već se pravio još jedan unutar samog stadiona u hodniku, gde je opet bilo dosta ljudi.

Brojka prodatih sezonskih karata ove sezone trebao bi da nadmaši onu od prošle godine kada je bilo prodato oko 11 000. Naravno ukoliko se desi da naš klub prođe u naredno kolo, brojka bi mogla da se još više poveća. Veličina kluba se ogleda i u tome koliko ima vernih pratilaca na svakom meču, svake nedelje i svake godine. I pored loših rezultata godinama unazad, navijači našeg kluba su pokazatelj da smo i dalje veliki.


Повезане вести

37 comments

Leave a Comment