Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Савићевић: „Очекујем доста наших навијача у Белгији“

Фудбалери Црвене звезде сместили су се у идилични хотел Штимерхајде, где ће провести наредних пет дана.

Већ сутра их очекује утакмица са Генком за коју Вукан Савићевић сматра да ће бити јака провера новог тима црвено-белих који се ствара.

– Очекујем пре свега велико интересовање за утакмицу и пуно људи на стадиону, наравно и доста наших навијача. Мислим да ће бити одличан осећај играти против Генка који је сјајан тим. Ми смо још увек у раној фази припрема, и тешко је причати о резултату, али обавеза нам је да дамо максимум – каже Савићевић.

Млади првотимац Црвене звезде присетио се и припрема пре годину дана.

– Тада смо у Швајцарској играли против Базела и Грасхоперса и остварили добре резултате. Једноставно су такве утакмице увек мотив. Верујем да ћемо бити на висини задатка и против Генка, односно Мехелена – истиче Савићевић.

Тим Црвене звезде је у стварању, и сигурно је да ће Ненад Лалатовић ове две утакмице искористити за можда и коначно сабирање утисака кад су неки играчи у питању.

– Свесни смо да шеф вага и мери, и да много тога зависи од сваког тренинга и сваке пријатељске утакмице. То је и обавеза више да увек будемо прави – рекао је Савићевић.

Повезане вести

3 comments

czv јул 15, 2014 at 16:04

Zna li neko mozda slucajno da l ce biti negde prenos ovih utakmica ?

Reply
voks јул 16, 2014 at 00:42

mozda na sajtu from sport bude link, mislim nase tv nece prenositi meceve, zato link
znaci from tv- fudbal i biraj meceve

Reply
Lazaris јул 15, 2014 at 15:30

Ako ti ne daju šansu ove polu sezone bolje ti je da napustis Zvezdu i lepo odeš u Vojvodinu ili Ofk,odigras 1 ili 2 sezone kao standardan prvotimac i lepo se prodas u inostranstvo.Ovde ako ovako nastave nećeš se naigrati,kažu forsiramo mlade igrače iz svoje škole a jedini koji će igrati iz škole je Aca tenk, a svi znamo kako je on došao kod nas,možda će i Vukan tako morati.

Reply

Leave a Comment