Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Фудбалери отпутовали у Белгију, Ђорђевић потписао на две године

Првотимци Црвене звезде после успешно урађених припрема у Термама Четеж одлазе пут Белгије где их од 15. до 20. јула очекују две пријатељске утакмице.

Црвено-бели ће, наиме, 16. јула од 18 часова играти против Генка у Генку. Три дана касније (19. јул), очекује их утакмица против Мехелена (кога предводи Александар Јанковић) у Мехелену, такође од 18 часова.

Милијаш и другови ће бити стационирани у Бриселу, где ће и тренирати између ових утакмица, захваљујући љубазности наших домаћина ФК Генк и ФК Мехелен.

На пут се креће у уторак, 15. јула, летом за Брисел, у 6:45, док је повратак предвиђен за недељу, 20. јул, у 20:35, из Брисела за Београд.

Шеф стручног штаба ФК Црвена звезда, Ненад Лалатовић, одредио је списак од 22 играча који ће путовати у Белгију. На списку се налазе:

Предраг Рајковић, Дамир Кахриман, Филип Манојловић, Предраг Ђорђевић, Милан Јокић, Дарко Лазић, Марко Петковић, Саво Павићевић, Александар Ковачевић, Ђорђе Ракић, Вукан Савићевић, Никола Караклајић, Горан Гогић, Дарко Лазовић, Никола Мијаиловић, Ђорђе Деспотовић, Ненад Гаврић, Ненад Милијаш, Вукашин Јовановић, Ифеани Оњило, Милош Стојановић и Стефан Ђорђевић.

Због репрезентативних обавеза на списку се не налазе Лука Јовић, Михаило Ристић и Марко Грујић, док ће у Београду тренирати Марко Тркуља, Милош Брајовић, Мигел Араухо, Абиола Дауда и Душан Живковић.

По повратку из Белгије, фудбалере Црвене звезде очекује нови одлазак у стару базу, Терме Чатеж, где ће боравити од 22. до 30. јула.

Повезане вести

9 comments

Mani јул 16, 2014 at 09:11

E ovo sto se tice Arauha meni bas nikako nije jasno… Decko je perspektivan i mlad a mi ga teramo… I jos sto je najgore ne kao svaki normalan klub koji kad na nekog ne racuna gleda da ga proda bar za 200, 300 hiljada, ili koliko vec nije ni bitno, a mi raskidamo ugovor i jos moramo da mu isplatimo dugovanja, pa to samo u Zvezdi ima!!!

Reply
MILAN KG јул 16, 2014 at 04:15

Bas nesto razmisljamnije mi jasno,sta se desava u Zvezdi. Lalatovic vec deset dana prica potrebna su pojacanja sto pre to a Terza kaze necemo zuriti ima vremena do 31 avugusta traje prelazni rok!!!. nesto tu ne stima ili ja gresim daj boze da nisam pravu.

Reply
d јул 15, 2014 at 21:09

dal neko moze da kaze ovom nesrecniku da vodi zvezdu a ne napredak il vozdovac i da ne dovodi neke indijance kao u tim seljackim klubovima

Reply
Jovan јул 15, 2014 at 16:36

Rajkovic
Petkovic,Pavicevic,Lazic,Mijailovic
Kovacevic
Savicevic,Milijas
Jovic,Rakic,Despotovic

Reply
josif јул 15, 2014 at 15:43

Sledeci koji ce nas tuziti je Arauho!Pa sto bre terate decka od 19 god a dovodite polovnjake od 25-26,eeee,nema nama spasa sa ovim igrarijama.I terza a i ovaj Lalatovic rade neke svoje seme,samo njih dvojca daju izjave,i to razlicite,nemamo upravu,nemamo predsednika,HVALA ti VUCICU,mnogo si pomogao.Pozz.MKD

Reply
mikimiki јул 15, 2014 at 15:43

Плачи фудбале кад ми Ђорђевића доводимо, играча који је одиграо 20мин за полусезону, и Лалатовић је тренер са комбинацијама! :facepalm:

Reply
Lazaris јул 15, 2014 at 15:24

Ej bre!Koji Đorđević,13 utakmica za Voždovac u celoj sezoni!Koga ovi dovode to je strašno.

Reply
DELIJA јул 15, 2014 at 14:53

Jedan krilni igrac da zameni Lazu i eventualno jedan ofanzivni vezni. Dovodjenje Regana npr bi bio najglupji potez u istoriji Crvene Zvezde, em sto bi nas mng kostao, em sto na toj poziciji vec imamo 3 igraca od kojih su 2 mladi i mogu da se prodaju za solidne pare.

Reply
d јул 15, 2014 at 21:10

jesi cuo za ugradjivanje i procente

Reply

Leave a Comment