Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Искуснији смо ове сезоне

Црвена звезда Телеком добила је своје ривале у Евролиги. Жребом је одлучено да црвено-бели наступају у групи Д где ће им ривали бити троструки шампион Европе Олимпијакосом, вицешампион турске Галатасарај, освајач Еврокупа Валенсија, добро познати ривал Лаборал Кућа и литвански Нептунас.

Прве утиске након одржаног жреба изнео је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић:

– Први утисак након жреба је да је Ц група најјача. Добро је што нисмо у њој, али сигурно да је наша група јако квалитетна и састављена од тимова који годинама наступају у Евролиги. У односу на прошлу сезону боље је што смо избегли квалификанта. Под претпоставком да је Уникс велики фаворит, екипа из шестог шешира би спадала у ред најјачих у такмичењу – рекао је стратег црвено-белих, а потом додао:

– Могли смо можда и боље да прођемо, али сачекајмо формирање ростера. Рано је да се било шта каже о нашим ривалима када је јасно да су све екипе тек у раној фази прављења екипа. Ми смо ове године искуснији у односу на претходну, иза себе имамо учешће у Евролиги када смо такође имали веома тешку групу. Очекује нас пуно добрих мечева – истакао је Радоњић.

Жеља многих навијача се остварила па ће се тако Олимпијакос и Црвена звезда Телеком наћи у истој групи. Прелеп амбијент у Београду и Пиреју је загарантован. Радоњић очекује квалитетне мечеве:

– Очекујем два меча са фантастичним амбијентом и две веома квалитетне утакмице – закључио је тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић.

Повезане вести

7 comments

Zvezdas S јул 12, 2014 at 14:05

Moje misljenje je da mi navijaci treba na svakoj utakmici da bojkotujemo Radonjica.Crnogorski lobi je uvalio ovog ispod prosecnog trenera Zvezdi.Covek ima ugovor ,dobija dobru lovu i zato ne zeli da ode.Ako bi ga oterali Zvezda bi placala penele ovom ispod prosecnom treneru.Pojacanja ce verovatno biti iz Ukrajine ,tako da ocekujem jos nekog LIpovija.

Reply
neco-peco јул 12, 2014 at 13:18

ja jos ne mogu da vjerujem da je on jos nas trener! Uopste nemam euforiju u vezi evrolige niti se cemu nadam! Cijenim sve sto je uradio Covic al ovo je bio autogol! Da je on forsirao mladje igrace pa izgubio titulu, … ma sve je vec receno o njemu i on je grobarska nada…

Reply
Wild Wild јул 12, 2014 at 00:58

Ovaj treba da ostvari rezultat u Evroligi, a kroz ABA i srpsku ligu nam je unazadio i one koji su nešto igrali. Pogledajte nam samo centarsku liniju – trebalo je da dominiramo pod košem a na kraju nam Gagić držao lekcije. A i krila i bekovi su nam jednako uznapredovali kod ovog „stručnjaka“… I ne pada mu na pamet da ide. Neverovatno.

Reply
Djole-Jagodina јул 11, 2014 at 18:08

I mi navijaci Zvezde smo stekli itekakvo iskustvo i sigurni smo da sa tobom nema buducnosti pa neznam o cemu ti pricas.Sa najjacom ekipom nisi osvojio nista a sanjas o evroligi.Covece ti si upropastio svakog igraca Zvezde koji je iole vredeo i prema tome CAO da te nevidim!!!!

Reply
dejo јул 11, 2014 at 16:31

pa…da te vidimo sada….sa tim iskustvom koje si, navodno, stekao…. 😉

Reply
Luka јул 11, 2014 at 12:11

Učešće u Evroligi je nešto što je jako teško izboriti (forsiraju se bogati klubovi, pa će narednih godina biti sve teže) i zaista je šteta to proćerdati zato što nemamo trenera. Ogromna šteta.

Reply
pera јул 11, 2014 at 06:26

A mi Dejane očekujemo da u klub dodje ozbiljan trener te da onda sa ozbiljnim radom odemo u Arenu. Valjda je jasno koji je stav nas navijača.

Reply

Leave a Comment