Moja Crvena Zvezda
ВажноПрипремеФудбал

Фудбалери отпутовали за Терме Чатеж

Фудбалери Црвене звезде у суботу 5. јула, након преподневног тренинга, отпутовали су за Терме Чатеж, где ће у наредних осам дана одрадити први део припрема за нову сезону.

Стручни штаб и 27 фудбалера који су се нашли на списку путника, требало би око 18 часова да стигну у ову словеначку бању.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, рекао је да ће прва фаза припрема бити посвећена пре свега физичкој снази.

– Оно чиме могу бити задовољан је да су моји играчи током претходне недеље тренирали јако добро, два пута дневно. Њихово залагање на тренингу ми улива самопоуздање. Тим још увек није комплетан, сигурно ћемо довести још неколицину појачања, из разлога што је наш клуб напустило осам стандардних играча – рекао је Лалатовић, и поновио план рада предвиђен за прву фазу припрема:

– У Термама Чатеж ћемо радити два пута дневно, и имаћемо две утакмице. Бићемо тамо до 13. јула па се враћамо за Београд. Акценат на овом делу припрема биће на физичкој снази.

Повезане вести

10 comments

Neso јул 5, 2014 at 22:56

😮 😕 😆

Reply
Neso јул 5, 2014 at 22:55

Samo napred zvezda

Reply
LJu јул 5, 2014 at 22:47

MOGLISTE OTIĆI U NEKU NAŠU BANJU ALI VI VOLITE ČATEŽ A SVE SLABIJE IGRATE FUDBAL.

Reply
Vojvoda јул 6, 2014 at 11:35

terme catez su dio sponsorstva 😀

Reply
Бранимир јул 6, 2014 at 11:50

Како: све слабије? Па, све боље! Видиш да смо шампиони!

Reply
Бранимир јул 5, 2014 at 22:42

Сви смо емотивно везани за Рајковића, па долазак овог одличног голмана не доживљавамо као појачање већ као лош менаџерски потез. Да није тога сви би били задовољни. Да ли смо неправедни према Рајковићу ако имамо још једног одличног голмана? Можда и јесмо, али је логично гледати интересе Клуба. Сјећам се да је Звезда у једном тренутку имала три врсна голмана (Стојановић, Љуковчан и Сименуновић) и сви су били чак репрезентативци, а на голу се мијењали након сваког кикса. Није то било добро јер голмани нису имали сигурности и стрепили су да ће се прилијепити за клупу. Ја вјерујем у Лалатовића и није га случајно довео. Мора бити добар разлог. А не вјерујем да му је неко гарантовао позицију. И Дудек је, након освајања Купа шампиона, прешао из Ливерпула у Реал и никада није бранио ни једне минуте. Оставимо тешке расправе стручним људима који воде клуб и имајмо у њих повјерења!

Reply
pera јул 5, 2014 at 20:59

Kahriman je odličan golman koji je branio ako me sećanje ne vara na prvenstvu Evrope do 21 godine izvanredno. Odlično rešenje jer mi ne smemo spasti na jednog golmana nikako. Još Mihajlović i Planić obavezno a ako dodje Luković dobrodošao. Šansa klincima Jokiću, Gogiću, Joviću, Savićeviću. Biće Zvezda sa Lalom i ozbiljnim kondicionim trenerom sigurno otkrovenje sezone.

Reply
ds јул 5, 2014 at 22:06

Slazem se i ja da je dobar golman i sigurno velika konkurencija Rajkovicu ali pazi,tu se javlja problem jer Rajko nije zasluzio da dve godine bude na klupi,unisticemo momka a u najboljim je godinama za pocetak neceg velikog i da napokon stane pred gol svi veliki golmani su pocinjali u godinama kao on a znamo da se radi o vrhunskom talentu kojeg Srbija dugo nije imala.Ovaj novi takodje nece htjeti da bude zamjena i mozda na odluku oko golmana ce uticati i neko iz Uprave,nije greska staviti ni jednog ni drugog ali ja sam za Rajkovica,uostalom vrijeme ce pokazati ali kad pogledas nije fer ni prema jednom ni drugom bas gadna situacija.

Reply
MILAN KG јул 5, 2014 at 16:13

samo napred svom snagom na titulu!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment