Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Кахриман преговара са Звездом

Искусни голман Дамир Кахриман (29) могао би да реши проблем Ненада Лалатовића на голу. Након што је Борјан одбио да појача шампиона Србије, Звезда је остала у преговорима само са Шарановим, који се очигледно још није изјаснио око доласка.

Кариман је слободан у избору нове средине након гашњења његовог клуба Таврије. Он је у каријери променио велики број клубова, поменимо Јавор, Војводину, Коњаспор и Таврију у којој је бранио три последње сезоне.

Био је голман младе репрезентације наше земље, али и сениорског састава за који и даље повремено добија позиве.

Ако се псотигне договор Кахриман би се већ током викенда прикључио новим саиграчима.

Повезане вести

11 comments

MILAN KG јул 5, 2014 at 23:29

krvavi zvezdas-DE,

Ne lupaj gluposti Rajkovic mora da se dokaze Kahriman je iskusan golman Kokrza je obezbedjivao pare na ovaj ili onaj nacin prema tome to sto proicas da ce nas unistiti je cista nebuloza.

Reply
Marko јул 5, 2014 at 13:46

Sada gledajuci tim nam je mnogo slabiji nego prosle sezone,opet drago mi je sto ce biti mlad sastav ali onda ovaj potez nije logican.Po meni golman nam i ne treba ali znamo da mi na greskama ne ucimo i nista me vise ne cudi.Prioritet stoper dobar jer ne vjerujem da od Lukovica ima nesto moj utisak je da ne zeli da se vrati,kreativac,jos jedan napadac po mogucnosti ali krilo je vaznije i ti igraci bi trebalo da su kvalitetni jer nama je Lazovic mnogo znacio,Kelhar je bio dobar,Pecnik takodje,Mrdju i Daudu trenutno ne mogu da uporedim sa Rakicem i Despotovicem,ima tu bitnih pozicija koje trebamo zakrpiti sa kvalitetnim igracima i tek onda mozemo reci da idemo po odbranu titule.Ne bih volio da kao na pocetku ove sezone vidim njih 15 novih od kojih pola terena nije vidjelo,treba dovesti one koji su zaista potrebni i da su pravi.

Reply
MILAN KG јул 5, 2014 at 13:35

dejo,

HAHAHA vise ne pises ono tvoje upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajicem!!!! nsad pisi upravo na celu sa Terzicem i Kokezom HAHHAHAHHA.

Reply
Mile јул 5, 2014 at 13:35

Mi jednostavno ne zelimo da kreiramo igraca i prodamo za par miliona, samo pilicarimo, opet se gomilaju poluigraci na pozicijama mladih i talentovanih, nista se ne menja.

Reply
cz јул 5, 2014 at 13:32

Kao sto neko rece maslo Uprave,dovesce ga ko slobodnog igraca,branice i onda ce ga nekome uvaljati a Rajkovic opet sa strane.Nedavno sam i citao njegovu izjavu i rekao je, da je za njega bolje bilo da je proveo jos jednu sezonu u Jagodini i naravno svi nasi komentari da cemo ga unistiti na kraju ce i ispasti tacni.Mladom momku uzimamo dve godine a vec sada se treba ubaciti,gdje su nestale te price o mladom timu? Pa covjece imamo najboljeg golmana u svojim redovima i opet to ne koristimo.Bez potrebe se danima golman trazi,zamjena Rajkovicu je i Manojlovic mogao biti,bacene su sa strane mnogo bitnije stvari prva da se Pecniku nadje klub i tu smo mogli zaraditi ali ne,covjek raskida ugovor,mnoge stetocine koje imamo nas polako tuze Ljubo Nenadic,sutra me ne bi zacudilo da mu se pridruze Onjilo,Martinovic,Cilinsek.Nismo jos stopera nasli i mnogo bitnije igrace koji nam trebaju nego golmana ganjamo,ma hajde.I opet se samo vracamo na staro gomilanje i gomilanje za klub koji ima 47 miliona e. duga,a 40 igraca pod ugovorom pa zbog ne igranja isplate nas i Nenadic tuzi,ne znam ni kako je kod nas uspio da dodje? Ko je za to kriv,ili sto su Milinovica onako otjerali, Pecnik ti da sansu da se na njemu zaradi ali opet ne ide.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 5, 2014 at 13:16

ovo je Kokezino maslo sa Kahrimanom….prosta racunica..ovog dovodi da brani jednu sezonu i kao iskusnog da ga proda da se ugradi pre privatizacije a Rajka ne moze brzo da proda..ovaj nas polako al sigurno sahranjuje

Reply
josif јул 5, 2014 at 15:55

A gde ce prodati Kahrimana?Pa njega sad kad je slobodan niko nece pa ce neko da da pare za godinu dana,hajde molim vas ne lupetajte.Rajkovicu treba dati sansu to stoji,da se opet radi bez koncepta to je isuvise jasno,ili formiramo mlad tim koji ce da ove sezone pored Milijasa,Dzonija i Pavicevica da sazreva pa makar bili i cetvrti na kraju sezone ili nevidim smisla dovodjenja igraca tipa Djordjevica koji vec ima 25 a tu imamo Petkovica a o Kahrimanu i da ne govorim.Pozz.MKD

Reply
dejo јул 5, 2014 at 12:47

Sto cemo sa Rajkovicem upravo Crvene Zvezde ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
aleksandar sd јул 5, 2014 at 17:26

Koja uprava? mi nemamo upravu, vec Terzica i Kokezu. Branice Rajkovic kako sam cuo kao prvi golman, Kahriman je doveden da bude konkurencija. Sto je i realno mi ne mozemo samo sa klincem od 18 god na golu da ulazimo u sezonu, bez drugog golmana, mora jos neko tu da bude, u slucaju kartona,povrede ili lose forme. A Vesic i Trkulja nisu ni za Sopot a ne za rezervnog golmana.

Reply
apac јул 5, 2014 at 10:58

A cek,sta je sa Rajkovicem onda?

Reply
Marko јул 5, 2014 at 13:02

Nista , sjebace ga kao i brdo drugih igraca…

Reply

Leave a Comment