Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаДруги пишуКошаркаНајновије

Радоњић: Било је евидентно све време да ћемо добити меч

Након победоносног старта у финалној серији, тренер Црвене звезде је истакао да је задовољан игром свог тима током целог меча, до прекида.

– Честитам играчима на победи, изузетно сам задовољан како смо одиграли. Ниједном ове сезоне нисмо играли овако добро у оба правца. Контролисали смо дешавања на терену све време, имали добру реакцију и на почетку другог полувремена, па све до прекида. Евидентно је било да ћемо сигурно добити меч – почео је Радоњић. а затим прокоментарисао и ружне сцене на паркету:

– Ово је вечерас било срамно, не приличи једном спортском догађају, али нисам изненађен што се ово десило. Искрен да будем, овако нешто нисам видео до сада, животи су били угрожени. На крају, титула није борба за живот и смрт. И ми можемо да причамо о судијама, али нећемо – закључио је тренер Црвене звезде.

Повезане вести

3 comments

jasamja јун 15, 2014 at 11:53

E bre Radonja,ne znam sta da mislim o tebi.Cas me iznenadis cas razocaras.Ti si veeeeeelki GOSPODIN bez obzira na sve.Drago mi je sto Zvezda svojim trenerima moze da se ponosi,jer ne kukaju posle izgubljenog meca i pruze ruku protivniku.I samo zbog toga zelim i tebi i Slavetu jos dugo godina na klupi Crvene Zvezde. A za rezultate videcemo….Nis je ceo crveno beo

Reply
pera јун 15, 2014 at 08:06

E ajdmo sad mi u Pioniru da pokažemo stoci šta je život i to normalnog čoveka. Ovi su gotovi to je evidentno kad su shvatili da su slabiji napravili su ono sranje sinoć. Sad ih treba u ponedeljak razneti. Dokle ide bolestan um na kraju je Tepić jurio bilo kog igrača da napravi peti faul da se prekine meč. Ponovo će svinjošević reagovati isto jer je to mozak ćoveka u raspadanju a zna da je ovo finale u kome gubi celu karijeru a i klub. Bravo za momke pokazali smo da smo klub i da su tim. Naduvane zvezdice sa novinarskih zabluda čak prete neigranjem za reprezentaciju. Pa ok jaka stvar. Jedno mi nije samo jasno kako ti momci ne shvate da imaju svoje ličnosti i valjda poštuju sebe. Kako je moguće da bitanga njima toliko vlada. Sad je trenutak da Pionir bude tesan i da ih raznesemo u ponedeljak. Predpostavljam da će im sad suditi Jovčić, Nešković i Mažić njihove sudije jer ovo je za njih biti il ne biti i logistika debelog vodi rat.

Reply
neshha јун 15, 2014 at 00:05

Da ne ulazimo sad u trenersko znanje(ne krijem da nisam zadovoljan),ali Radonjic je zaista gospodin,vaspitan covek i pravi sportsmen.Za razliku od… da ga ni ne spomenem!

Reply

Leave a Comment