Moja Crvena Zvezda
Архива

Vaterpolisti počeli pripreme

Vaterpolisti Crvene zvezde

Na prvom treningu vaterpolo kluba Crvena zvezda koji je održan u SC 25.maj/ Milan Gale Muškatirović, bilo je prisutno 13 igrača uz nova pojačanja, ali bez pojedinih prvotimaca.

Održan je sastanak pre treninga, kada je igračima predočeno sta se očekuje od njih od strane predsednika Viktora Jelenića, direktora Igora Milojevića i trenera ekipe Dejana Savića.

Opravdano odustni su Gojko Pijetlović i Marko Avramović, koji su osvojili srebrnu medalju na nedavno zavrsenom SP u Šangaju i braća Viktor i Strahinja Rašović, koji imaju obaveze prema mladoj reprezentaciji.

Izjave za naš portal dali su Goran Jezdić, portparol kluba, i poslednje pojačanje, Nenad Stojčić. Možete uskoro očekivati i izjave Viktora Jelenića i Dejana Savića.

Goran Jezdić: „Krenuli smo sa pripremama za novu sezonu malo ranije, jer je start kvalifikacija za LŠ pomeren za 9. septembar. Igrači su spremni za iskušenja koja ih očekuju u narednom periodu.

Naši ciljevi su finale plej-ofa državnog prvenstva, pokušaćemo svim silama da udjemo u grupe LŠ, ali ni LEN kup nije za potcenjivanje. Imamo mladu ekipu, sa par iskusnih pojedinaca koju predvode trener Dejan Savić, kapiten Jugoslav Vasović i Gojko Pijetlović. U svakom slučaju opravdaćemo grb koji nosimo a koji je svima u klubu svetinja i na prvom mestu. Molim navijače i sve iskrene prijatelje Zvezde da imaju malo strpljenja jer ćemo im u narednih nekoliko dana dostaviti imena novih igrača, koji će nam pomoći da ostvarimo što bolje rezultate.“

Mi takodje molimo sve ljubitelje vaterpola i naše navijače da budu uz ove momke i da zajedničkim snagama dodjemo do uspeha u narednoj sezoni.

Nenad Stojčić : „Drago mi je što sam dosao u Crvenu Zvezdu, čime sam ispunio dečački san. Potrudiću se da opravdam uloženo poverenje i očekivanja uprave, kao i navijača. Vredno ćemo trenirati da bi se sto bolje uigrali i pripremili za poćetak kvalifikacija za LŠ. „

Повезане вести

10 comments

Leave a Comment