Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: „Тежак пораз, али све је у нашим рукама“

Један од ретких фудбалера који оправдано може да добије добру оцену након пораза у вечитом дербију, је Драган Мрђа.

Поред изједначујућег гола који је постигао, Мрђа је заслужан и за оба једанаестерца јер су управо над њим начињени прекршаји у казненом простору.

– Претрпели смо тежак пораз, и јасно је да није лако када се прими гол у 90. минуту. Имали смо прилику да поведемо са пенала, касније и да изједначимо, али не треба сада тражити кривца за то што их нисмо искористили, јер смо сви криви. И поред промашених пенала, имали смо контролу меча после постигнутог гола. Нисмо успели да останемо концентрисани до самог краја, и у финишу смо несрећно примили гол – изнео је Мрђа своје виђење 146. вечитог дербија.

Ипак, иако пораз у дербију увек боли, Мрђа је свестан да је Звезда и даље у добром положају када је шампионска трка у питању.

–  И поред свега што се вечерас десило, морамо да останемо позитивни и да наставимо са победама, јер је и даље све у нашим рукама.  Окрећемо се Раду. Потребне су нам још три победе до краја сезоне. Још увек имамо предност и због тога треба да останемо позитивни – рекао је Мрђа после утакмице.

Повезане вести

20 comments

Aleksandar - MKD апр 27, 2014 at 18:40

Samo napred Dragane, glavu gore jer BICEMO SAMPIONI !
Tvrdim da imamo najbolji tim, bez razlike sto smo izgubili juce. Budite jedinstveni kako do sada , navijace bi zamolio da daju manje negativne komentare i da svako ko moze da prisustvuje na mecu sa Radom.
Sada je fudbalerima nejvise potrebna podrska. Pazi Dragane od zutog kartona jer nam trebas kao lebac.
Srecno ZVEZDO !

Reply
Djole-Jagodina апр 27, 2014 at 15:43

STO JE BRATE NE SUTNU NAPRED ILI U AUT U PM.Ti si svoje odradio ali sta da se radi da je nas trener imao m…da igra fudbal znam da bi im ti zabio jos neki ovako idemo dalje ali pametno i hrabro!!!!

Reply
monteniger апр 27, 2014 at 12:40

Ako ne mozemo da dobijemo Rad I Ofku na nasem stadionu I Slobodu u Uzicu I ne zasluzujemo titulu. Samo ova tri kola momci izdrziti molim vas. Ne vadite TEKI iz njih.A na kraju ponovo poslati nase omladince u Novi sad da igraju. 👿

Reply
czsd апр 27, 2014 at 11:43

tragican poraz ali nema predaje jos 4 kola i da slavimo. Mrdja imao odlicnu partiju jos samo da je on sutirao sa 11 metara mi bi slavili ali sad nema predaje

Reply
Vlada апр 27, 2014 at 10:56

Idemo momci do kraja! Sad pokazite sta umete. Nemojte da klonete duhom. Znam da i vama poraz tesko pao, al iz ovaga morate da izadjete jaci, pametniji, bolji. Na derbi gledajte kao gol u gostima, jer se tako i racuna.

Reply
Boban апр 27, 2014 at 10:07

Rasni strelac Dragan Mrđa! 😎

Reply
Nikola апр 27, 2014 at 09:56

Cigani zbijmo redove,vraca nam se Dauda,on i Mrdja ce da pokidaju.

Reply
Teks Viler апр 27, 2014 at 08:19

I cestitke fudbalerima ljutog protivnika na zasluzenoj pobedi,ipak uzimamo mi titulu a oni odlaze u istoriju!Pocinje zvezdin petogodisnji ciklus,samo nikad vise bunker,Zvezda mora da gaji ofanzivu i samo ofanzivu!

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:35

Taj pristup da su nam potrebne jos „samo„ tri pobede nas je odveo u poraz, sramno, bolji smo, a branimo se. Ne momci, vama su potrebne jos 4 pobede,tako se razmislja i nijedna od njih nece doci sama, vec se za nju treba izboriti. A za to su se ovaj put, nadam se i jedini, posteno i hrabro izborili nasi protivnici.

Reply
otpisani101 апр 27, 2014 at 00:04

e moj mrdja,tebi svaka cast…ali ako ce mo posteno govoriti-zvezda se branila citavu utakmicu,ko da igra sa barselonom,zvezdini fudbaleri od straha promasili 2 penala…trener menja lazovica,petkovicem i brani se jos vise,fudbaleri nisu bili ni pola od vaterpolista koji ginu za klub do poslednje sekunde,bili ste u derbiju uplaseni,nikakvi i ocajni…da li ste zasluzili remi?…naravno da ne…zvezda se u istoriji nikada nije branila,i kada je to ponekada cinila,uvek je izgubila…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
sasa апр 26, 2014 at 23:46

jedina prolazna ocena
OPRAVDAO SI DRES KOJI NOSIS

Reply
ds апр 26, 2014 at 23:35

jedini si bio dobar danas. jedina zamerka na kraju sto si hteo da isceniras faul. posle 2 penala tesko ce ti svirati takav faul bilo koji sudija.

DA SU I DRUGI PRUZILI 50 POSIO SVOJIH MOGUCNOSTI GLATKO BI DOBILI
lazovic, ninkovic, mijailovic, kovacevic.gogic JAKO MALO SU POKAZALI
PAMET U GLAVU i mnogo vise borbe svih 90 min u naredne 4 utakmice
sto laksim kad mozemo tezim putem do titule

Reply
milos апр 27, 2014 at 00:13

on nije nista iscenirao,faul je postojao,greska je samo sto loptu nije zgrabio rukom,tad sudija ne bi imao izbora..

Reply
neshha апр 27, 2014 at 01:18

Da,faul je definitivno bio.Ali nakon dva promasena penala besmisleno je zaliti se na nedosudjen faul kod sredine terena!

Reply
Stefan апр 26, 2014 at 23:33

Dajte ljudi, jos tri tekme, alo tri tekme od toga dve na Mari!! Ako za mesec dana bude ono sto svi toliko cekamo i kad Nenad podigne pehar…bolece me q za ovaj derbi i za promasene penale! :mrgreen:

Reply
Delija mp апр 26, 2014 at 23:25

Ljudi imamo 3 boda prednosti,puna podrska igracima.Titula nikad bliza,trebaju nam 3 pobede u 4 meca.

Reply
Luka апр 26, 2014 at 23:18

Mrđa, nema šta da ti se zameri, igrao si dobro, mada jadna je ta liga u kojoj si ti najbolji strelac.

Reply
tema klasica апр 26, 2014 at 23:18

tema klasica
26. април 2014. at 23:17 (Citiraj) (Одговори)

Imamo tri boda vise,bolji medjusobni skor i cetri kola do kraja iz kojih nam treba 9 bodova ,sutra je novi dan,najvaznije je da VERUJEMO i da budemo pozitivni i USPECEMO!Ajmo svi glave gore kako igraci tako i mi navijaci nesmemo biti destruktivni kriticari,titula je realno jako blizu,posle cemo analizirati ko,sta,kad kako zasto.AJMO.BRE CIGANI,AJMO!!!

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

Reply
MaRe Delija апр 26, 2014 at 22:55

Sta reci…totalno sam emotivno ispraznjen,MRDJI svaka cast!

Reply
Kent апр 26, 2014 at 22:54

Nazovi trener je baš pokazao svoju glupost na ovoj utakmici! Kako da tim koji stalno igra napadački, odigra defanzivno u najvažnijoj utakmici.
A naš kapiten, poznat po izvodjenju prekida, nema hrabrosti da izvodi penale!
Mrdja treba da izvodi penale, jednom je pogriješio, ali ako neko može da ga izvede kako treba, onda može Mrdja. Ili Bajko. Ostalo su sve izgleda curice po tom pitanju.

Reply

Leave a Comment