Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Келхар: „Много ми значи што уз себе имам Саву Павићевића“

Без обзира што је у редове најтрофејнијег српског клуба дошао у финишу прелазног рока, повремени репрезентативац Словеније Дејан Келхар, врло брзо се уклопио у систем рада тренера Стојановића.

Олакшавајућа околност свакако је била и та што су њих двојица од раније сарађивали у националном тиму „змајчека“. Ипак, утисак је да су пресудни фактори били Дејанов професионализам и квалитет који приказује у Звездином дресу. За врло кратак период, попут свог сународника Печника, успео је да оствари одличну комуникацију са остатком тима, о чему сведочи и слика са претходне утакмице у Новом Саду, када је после једне грешке скоро читав тим пришао Келхару да га охрабри и подржи.

– Одлично се осећам у Београду. Од раније сам знао колико је Звезда велики клуб, још док сам почињао да играм фудбал био сам упознат са величином црвено-белих. Максимално се трудим да оправдам поверење тренера и саиграча, посвећен сам раду на тренинзима и побољшању своје игре у сегментима у којима је то потребно. Много ми значи што уз себе имам Саву Павићевића са којим се одлично слажем и верујем да верујем да ћемо из меча у меч функционисати све боље – истиче Келхар.

Од када је стигао у Љутице Богдана искусни дефанзивац не зна за пораз у званичним мечевима. Свих пет до сада одиграних сусрета завршио је као победник, а до краја сезоне остало је још десет кола, односно 30 бодова у оптицају.

– И мало и много рекао бих. Ушли смо у серију победа, међутим, не оптерећујемо се бројевима и статистиком, већ само нама и нашом игром. Већ наредног викенда пред нама се налази нови испит, против Вождовца, који је квалитетна екипа, о чему сведоче њихови резултати и игре у пролећној полусезони. Ми такође, радимо паклено што показује са колико озбиљности приступамо наредном мечу. Играмо на нашем стадиону, пред нашим навијачима и очекујемо да остваримо нови тријумф и задржимо прво место на табели – констатовао је Дејан Келхар.

Повезане вести

5 comments

dex мар 26, 2014 at 22:50

Covek je odigrao do sada OK! Nadam se da ce biti i bolji. U nasem klubu Slovenci, Crnogorci, Makedonci, Hrvati {Bracun, Jurisic, Cbetkovic, Prosinecki, Sugar…} uvek su bili veoma dobri i pouzdani fudbaleri…
Naravno i Bosnjaci kao recimo Musemic, Halilovic… voleo bih da ih i vise ima sada u nasem klubu….

Reply
Koks zvani Voks мар 26, 2014 at 14:26

Kelhar okej pojacanje,ne gresi i ne rizukuje.Igra na “siguricu“,raj za oci kada se uporedi sa stoperima iz prosle polusezone..A Sava,Sava me je odusevio..Decko je tako smiren i stalozen,i sto je najbitnije uvek vuce napred sa loptom.Odlican u skoku,miran pas,ma sve..Mnogo mi se svidja.Sve u svemu dobar stoperski par!U odnosu na Martinovica,Krnetu i ostale,ponavljam RAJ za oci..

Reply
dusan мар 25, 2014 at 19:03

brate, ne znam sta ti znaci, ali promasio si loptu, igraca i prostor i covek je izasao sam samcijat na bajkovica.

Reply
neko мар 25, 2014 at 20:39

jedan komentar i odmah pljuvanje kao da jedva cekate da izgubimo da bi ostavljali ovde vase strucne komentare vi kakvi ste od punog dzaka pi.ki vi bi radije jedan k…c uzeli

Reply
Rade Delija мар 26, 2014 at 07:11

Brate neznam čemu ovaj komentar. Odigrao je dosad sve O.K a sad nakon jedne greške odmah pljuvanje očigledno da nisi pravi navijač već samo čekaš da neko pogreši da bi ga pljuvali po forumima.

Reply

Leave a Comment