Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Промотивне цене навијачких реквизита у Арени

Већ сада је извесно да ће црвено-беле у реванш мечу четвртфинала Еврокупа бодрити крцата Комбанк арена. Црвена звезда Телеком ће као мали знак пажње и захвалности за велику подршку својим верним присталицама омогућити да по повољнијим ценама дођу до навијачких реквизита вољеног клуба.

Наиме, на северној и јужној страни Комбанк арене, на нивоу 200, биће постављени штандови Спорт Висион-а и Ред Стар Схоп-а. Сви Звездини артикли марке Цхампион на штанду Спорт Висион-а биће доступни са попустом од 20%, док ће целокупан асортиман из Ред Стар Схоп-а такође бити продаван по промотивним ценама.

Да подсетимо, утакмица против Будивељника је на програму у среду од 19:30, док ће капије Комбанк арене бити отворене од 17 часова. Контрола на улазима ће бити изузетно ригорозна, уз одузимање свих ситних тврдих предмета, па се навијачи позивају да у Комбанк арену дођу раније како би се избегле гужве. Сав одузет ковани новац биће дониран новобеоградском Црвеном крсту.

Црвена звезда Телеком је ове сезоне више пута кажњавана због убацивања ситних предмета на терен и употребе ласера, па управа, стручни штаб и кошаркаши црвено-белих још једном апелују на фер и спортско навијање. Јер, у случају и најмањег инцидента постоји велика опасност да би Звезда, евентуалним пласманом у полуфинале, следећи меч била приморана да игра без присуства публике што би био огроман хендикеп.

Повезане вести

Leave a Comment