Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојановић: „Сваки меч је важан за уигравање“

pripreme2Фудбалери Црвене звезде су у уторак, 4. фебруара, тренирали на стадиону у Изоли, док је киша још увек падала, али у много мањој количини него претходних дана. Славиша Стојановић је пред првотимце „ставио“ тренинг тактичке природе у којем су се уигравале линије тима и вежбала бржа транзиција лопте из последње линије ка нападачима.

Мимо екипе тренирали су због умора Милош Нинковић и Драган Мрђа који су одрадили тренинг у теретани, као и Бобан Бајковић који је на мечу са Домжалама добио ударац у потколеницу десне ноге и има мањи оток.

Црвено-бели ће поподневни тренинг одрадити на теренима Спортског центра „Бонифика“ који су претходних дана били затворени због обилних падавина.

Сутра (среда, 5. фебруар) Милијаша и другове очекује нови пријатељски меч. Противник је Слобода из Тузле, некадашњи ривал из периода бивше Југославије. Чињеница која код тренера Стојановића и његових изабраника не изазива посебне емоције.

– Немам посебних емоција због меча са ФК Слобода, некадашњим чланом југословенске лиге, као ни због чињенице да ће на њиховој клупи седети Мирослав Ћиро Блажевић, кога изузетно поштујем због резултата које је имао у каријери. Утакмица ће бити као и свака друга утакмица на припремама и служи нам за уигравање. Најважније је да на оваквим утакмицама покажемо оно што увежбавамо на тренинзима. Полако се приближава наставак првенства и зато је сваки меч важан за уигравање – јасан је Славиша Стојановић.

Утакмица Црвена звезда – Слобода се игра на стадиону „Бонифика“ са почетком од 14,00 часова уз директан пренос на ТВ Арена спорт 1, чија је екипа данас допутовала у Копар.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

14 comments

vlada CZV феб 4, 2014 at 22:12

da li ima neko link andjusove emisije?

Reply
Srba феб 4, 2014 at 19:37

Ukoliko ne daj Boze izmakne titula najveci krivac je Stojanovic, ekipu je okupirao slovencima, dobio je igrace koje je on hteo, sam je sebi skrojio ekipu. Prosao dvoje priprema sa njima znaci glavni i odgovorni je.

Reply
A феб 4, 2014 at 18:34

Dok se druge ekipe brckaju po Turskoj ,Kipru i Saudijskoj Arabiji,nasa Zvezda se sanka i skija po kisovito-sneznoj Sloveniji……………………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
laki феб 4, 2014 at 17:24

Ovako…Imamo predugacak igracki kadar defintivno…
Dolaskom Kehlara,to je vec 6 stranac u ekipi…
Plus,od stopera sada imamo:Lazica,Krnetu,Kehlara,Pavicevica,Martinovica,Omegu,Arauha i jos sam verovatno nekog zaboravio..Dakle,7 stopera,2 startna i ajmo reci 2 rezervna,iako uvek se rotiraju trojica…To je 4 viska(necu da ulazim ko treba da ide,ostane,ima i strucnijih za to od mene)
Golmani imamo Bajka,Vesica,Rajkovica,Trkulja…oterajte vise Vesica,stavite kao treceg golmana klinca iz omladinske,reci cu samo da u generaciji 99 dobijamo strasnog golmana(ne mislim da se on ubacuje,al ako nastavi ovako bice vrhunski)
Na sredini:Kovacevic,Gogic,Jokic,Grujic,Ahcin,Lazovic,Ninkovic,Milijas,Savicevic,Pecnik
Realno je da imamo 8 igraca iz sredine,ni tu necu da ulazim u izbor,al onoo(Kovacevic,Gogic,Pecnik,Lazovic,Milijas,Ninkovic,Savicevic i nekog od ove trojice mladih)dakle tu su 2 u visku
I sad napad imamo:Milunovic,Kasalica,Onjilo,Djordjevic,Mrdja,Dauda,Mihajlovic,Rakic
ako igramo u ovoj postavci koja lici na 4-1-3-2 trebaju na 4 napadaca,dakle 4 su viska
Dajte nadjite neki filijalu gde ce da igraju nasi igraci,a ne ko Ozegovica posalju na pozajmicu i ne igra covek,to je i kod nas mogao da radi.
To je 4+1+2+4 viska igraca,to je 11 igraca vise na treningu nego sto bi trebalo,nije malo.
Moze da se sklopu lep tim,imamo kao i u kosarci mnogo jacu klupu od Partizana,sto mi je drago.
Samo da ovaj tim ostane na okupu,da ih ne prodaju sad pred kraj pa da poslednjeg dana kupuju nekog nesretnika iz trece lige Azerbejdzana.
Svidja mi se sto smo primili malo golova,puno dali.Istina,nisu bili neki protivnici,al svejedno,drago mi je.
Veoma je bitna sigurna pobeda protiv Javora,mada opet prognoziram neki rezultat 2-1 za nas.
Partizan ima teza gostovanja,prvo kolo idu u Novi Pazar,tu ako kiksnu,uz malo pameti lako mozemo do titule,sve i da izugbimo u derbiju.
I da shvatite nesto,Nikolic nije toliko dobar trener kako se prica verujte.Lepo je on skockao Rad,pa i Vojvodinu sada,al nije isto Partizan i Vojvodina
Pratio sam Vosine rezultate par puta,i cini mi se da posle nekog remija,poraza Nikolic gubi kontrolu nad ekipom tokom sledeceg meca.Pogotov ovde gde je veci pritisak,zivi bili pa videli.
Sto se uprave tice,bitno da su zadrzali Daudu,Mrdju,Ninkovica,Pecnika,Mijailovica,Milijasa,i Petkovica,cini mi se da je to neka okosnica tima uz Gogica
HOCEMO TITULU!

Reply
Djole-Jagodina феб 5, 2014 at 11:56

Moram da te ispravim samo za jedno.Sto se tice veznih igraca moras da odvojis zadnje vezne od ostalih a mi imamo samo 2 zadnja vezna Kovacevica i Gogica.

Reply
Delija феб 4, 2014 at 16:47

Samo mi nije jasno zasto neki bek iz omladinske ne igra prijateljske?
Zasto ne daju klincima sansu ni u nebitnim mecevima?
Nista ne mozemo da izgubimo a mozemo da dobijemo mnogo…

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 17:01

Kako se zove onaj klinas iz omladinske koji igra na poziciji beka,trenirao je zajedno sa jos dvojicomiz omladinske sa prvotimcima u Bg-u

Reply
laki феб 4, 2014 at 17:25

Na malog Braju mislis?
Brajovic je bek u omladincima

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 19:04

Da,na njega,ali zasto on ne igra kao zamena za Mijailovic,ne kazem ja da MIjailovic treba da ide nego da imamo neku rezervu za njega,od Nenadica ne ocekujem da ce igrati,dzaba zauzima mesto nekom klincu iz omladinske skole

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 16:42

Jos kad bi svaki napad realizovali u gol gde bi nam kraj bio,mora malo brzi ritam igre da bi dosli do nekih rezultata i naravno titule 😀

Reply
Spartanac феб 4, 2014 at 16:20

Nema potrebe za bilo kakvim emocijama…..zaista.
-Sto se tice ekipe,na prvu loptu je kompletna…..ako je ovaj Kehlar los igrac,pored ostalih losih stopera ,nadam se da nece lepo spavati uprava naseg kluba,ako od sest stopera dovedenih u dva roka nisu dva opravisali.
Dalje…….levi bek je jasna prica,kao i desni.
Sto se tice zadnjeg veznog,tu najpokriveniji,ubedljivo najaci u zemlji….posle nas Vosa(radoja poletanovic)pa tek onda nesrecni Partizan.Tu je moj omiljeni TENK KOVACEVIC i GOGIC koji je odusevio!!!
-MILIJAS ima svoju ulogu….ne volim ni ja sporace…..i ja bi vozeo da mi tu igra Banega iz Valensije ili neko drugi…ali prekid,pas….tu je dobar…
-NINKOVIC…..on bi verovatno i dobar golman bio…ok je pozicije koju igra….ALI MOJE MISLJENJE JE DA ON U FORMACIJI 4-4-2 TREBA DA IGRA POZICIJU MILIJASA!!!!To je definitivno moj stav,covek je to,kad vec ne igramo 4-2-3-1 ili makar 4-1-3-2 pa da bude ono sto je Gece u Bajerno,David Silva u Sitiju….ili pak Ozil u Arsenalu
-VUKAN SAVICEVIC……e kod ovog momka malo zastati…..znaci da budemo nacisto…nije teorija zavere,nije mafija,nije mrznja trenera…..VUKAN NIJE IGRAO JER VUCE POVREDU!Dalje……u poslednjih 15 godina,do kada je dozivela eksanziju formacija 4-3-3(Holandjani) i 4-2-3-1 (Nemci) pojavila se ta pozicija ,pre svega u nemackom modelu laznog spica….to je Kros,Gece,Ozil,silva,Kagava,Sahin….itd……oni satro kreiraju,daju zavrsni pas ….i KAO ne ucestvuju o odbrani!!!!TO JE OTPRILIKE VUKANOVA INTERPRETACIJA!!!!DALEKO OD TOGA DA TI MOMCI NE RADE NISTA ZA ODBRANU,A KAKO MI MORAMO DA IGRAMO 4-4-2(jer bez dva spica je uzaludno)…Vukan mora da prihvati da igra poziciju milijasa i da u paru sa,recimo kovacevicem igra centralnog veznog!Kada to shvati,i kada povredu zaleci igrace!!!!Krilo je rekao da mu ne odgovara,tako da……tu jednimo moze.
Krila…..Jedino tu vidim Lazu i eventualno Pecnika!!!!
Napadaci…PODVLACIM…….. KASALICA I MILUN SU N A P A D A C I….!!!!To je Kasalica javno rekao pre dva meseca….sto se tice miluna….Decko krilo nije!!!Ne ide na prodor,ne igra jedan na jedan…..i uvek prebacuje loptu na desnu nogu pa makar i prosao igraca,nikada ne ide do kraja uz gol-aut liniju….IMA OSECAJ ZA GOL,TEHNIKU I JAK JE -AKO TO NIJE DOVOLJAN ZAKLJUCAK DA JE SPIC A NE KRILO JA NE ZNAM….
-DAUDA-startna postava
-MRDJA-startna postava…
-MIHAILOVIC-produziti ugovor sa njim na tri godine i posati ga na sest meseci u ,npr OFK Beograd!
To je to….Na leto….Spicevi da budu Mrdja,Milunovic ,Mihailovic i cetvrti ne znam ko…..posto smatram da je Jovic jos mali……eto 😆

Reply
vojvoda феб 4, 2014 at 16:47

dobra je tvoja analiza, ali mislim da Gogic moze i stopera da odigra

Reply
Spartanac феб 4, 2014 at 16:52

ne kazem da ne moze,ali po meni je on “domaci Matic“…. 😆

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 17:05

A sta je sa onim Jokicem,njega nismo videli sta moze,Arauha poslati na pozajmicu

Reply

Leave a Comment