Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Павићевић: „Знам шта се од мене тражи и очекује“

savo pavicevic2Нови играч Црвене звезде на позицији штопера, Саво Павићевић одиграо је свој први меч у црвено-белом дресу против екипе Домжала. Црногорски репрезентативац се добро снашао на дебију, показавши одличан осећај за простор и мирноћу у игри.

Дугогодишњи интернационалац физички је готово беспрекорно спреман с обзиром да је на Маракану дошао из кипарског првенства у коме нема зимске паузе. Он је такође истакао да му је веома драго што је свој први наступ за најтрофејнији српски клуб окончао победом.

– Најважније је да смо савладали екипу Домжала, која није нимало наиван противник. Одиграо сам своју прву утакмицу за Звезду, и сигурно да није све изгледало како треба, међутим, има времена да се све исправи. Очекује нас још неколико провера кроз које ћу се уиграти са остатком тима и верујем да ће до наставка сезоне све бити у најбољем реду – рекао је Павићевић.

Искусни централни бек има само речи хвале за нове саиграче.

– Желим да истакнем да су сви момци у екипи феноменални и да су ме одлично прихватили. То је веома битно, јер је атмосфера основни предуслову за остваривање добрих резултата. И саиграчи и људи из стручног штаба су фантастични, сви дишемо као један. Заиста сам осетио већ при првом сусрету да сам добродошао, због чега сам презадовољан – истакао је репрезентативац Црне Горе.

Већ у среду 5. фебруара Црвену звезду чека до сада вероватно најтежа провера, против екипе Слободе из Тузле коју са клупе предводи стари вук, Мирослав Ћира Блажевић.

– Познајем тренера Слободе, али не и његову екипу. Без обзира на то, наш циљ је победа и добра игра. Морамо бити максимално сконцентрисани и посвећени задацима како бисмо се што боље припремили за пролећну полусезону. У сваком случају, идемо на победу – навео је Павићевић.

Оно што такође може да радује тренера Стојановића је физичка спрема новог играча.

– У претходне три – четири године наступао сам за клубове који нису имали зимску паузу, тако да сам у доброј физичкој кондицији и одлично се осећам. Оно што је другачије у односу на тимове за које сам наступао у ранијем периоду је одговорност коју са собом носи играње у Црвеној звезди. Знам шта се од мене тражи и очекује, и надам се да ћу се брзо прилагодити на нове захтеве. Пратио сам доста српски фудбал и упознат сам са приликама у њему. Наш циљ и приоритет је титула, и очекујем с обзиром на квалитет играча који поседујемо и атмосферу да остваримо очекивани пласман. Ривали су се појачали, али и поред тога, имамо реалне шансе да сезону завршимо на првом месту – уверен је Саво Павићевић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

zvezdan феб 4, 2014 at 21:10

Nista drugo osim titule nas ne zanima , al vam jasno gospodo fudbaleri DOSTA SMO CEKALI TITULA ILI …….

Reply
fudbaleri феб 5, 2014 at 08:51

al jasno nam je

Reply
Aleksandar MKD феб 4, 2014 at 19:03

I za kraj BICEMO SAMPIONI ! 😛

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 4, 2014 at 16:12

Sa Pavicevicem je vec drugacija prica u odnosu na 1 deo sezone..Siguran sam da necemo primiti vise od 6 g.:)

Reply
Zvezdino dete феб 4, 2014 at 16:50

Ne slazem se,veruj mi primicemo 10 ali cemo pobedjivati sa po 2 i vise gola po utakmici

Reply

Leave a Comment