Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери стигли у Порторож

pripremeФудбалери Црвене звезде су раним јутарњим летом из Београда до Љубљане у суботу, 1. фебруара, допутовали на други део припрема у Словенију.

На аеродрому у Љубљани сачекао их је Ластин аутобус, који их је довезао до старе базе хотела „Marina Portorož Residence“ у којем су Милијаш и другови били и у првом делу припрема.

– Постојала је идеја да се сада преселимо у Копар, али услови у Марини Порторож су заиста одлични и играчи имају неопходан мир па нисмо мењали базу. Тренинге ћемо и даље спроводити на теренима спортског центра „Бонифика“ у Копру – каже Славиша Стојановић, шеф стручног штаба нашег клуба.

Ритам рада се неће мењати па ће тако Звездини првотимци на терен одлазити у 10,00 и 17,00 часова док су пријатељске утакмице увек у 14,00 часова.

Први ривал ће већ у понедељак, 3. фебруара, бити словеначки НК Домжале, док је два дана касније на програму дуел са Слободом из Тузле (директан пренос на ТВ Арена спорт 1). Већ 8. фебруара следи утакмица против Копра, док је последњи меч заказан за 12. фебруар, а ривал је Горица.

Списак играча већи је за име Саше Цилиншека који ће и на припремама у Словенији наставити да се доказује стручном штабу како би евентуално потписао уговор са Црвеном звездом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

26 comments

Dragan LiBe феб 1, 2014 at 19:44

Kelher bolji od Pavicevica,moze li neko da me podseti kad je Zvezda zadnji put imala dobru odbranu?Hvala

Reply
Realno феб 1, 2014 at 20:14

Kada imamo odbranu nemamo vezni red, ili napad i tako u krug. Odbrana sa veteranima iz slovenije koje niko nece godinama nema smisla. Na kraju prvenstva ako ne daj Boze ne bude titule najveci krivac ce biti Stojanovic zbog ovih svojih zelja, pa ovakvih ima u nasoj ligi, a jos jeftiniji i fizicki spremniji. Ostaje nam samo da se nadamo da cemo dati vise golova nego primiti.

Reply
laki феб 2, 2014 at 12:56

Imali smo dobru odbranu kad je desnog beka igrao Mikic(koji je kidao ko lav po terenu) stoperi bili Tosic(brz i jak u duelu) i Maksimovic(skok ,i duel) i Mladenovica u onoj polusezoni kad je imao ona 2 gola i par asistencija

Reply
Spartanac феб 1, 2014 at 19:29

Ne bi bilo lose da kacite svakodnevno bar jedan klip sa trening ako ste u mogucnosti da ih snimite…..i ne mora da bude od dva minuta 🙄 …nije nikakava frka i da bude od pet ili sedam……takodje ne bi bilo lose da kada igramo utakmice stavite snimak cele a ne samo golove…..mozda bi neko i pogledao …….zapravo sam siguran da bi vecina!

Reply
Mani феб 1, 2014 at 19:16

Ako ovaj Cilinsek potpise ugovor onda je stvarno ovo dno dna…

Reply
Realno феб 1, 2014 at 20:08

Od njega je i Gasic bolji :mrgreen:

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 1, 2014 at 21:00

U Jagodini je igrao na poziciji desnog beka i sa reputacijom najboljeg desnog beka u srbiji napustio Jag.i presao u Francuskoj..
Ne verujem da u ovim godinama ima kvalitet za Zvezdu.:)

Reply
laki феб 1, 2014 at 18:21

FILIP KASALICA!

Reply
dvoglavi arapin феб 1, 2014 at 17:55

Kakav crni Cilinsek, covek nije igrao fudbal par godina! Pavicevic, Kelhar, Martinovic, Omega, Krneta, Lazic, Arauho…samo gomilajte „pojacanja“, da se pise da smo doveli nekoga i nek svaki funkcioner ubaci neku svoju kombinaciju…Treba preseci i napraviti spisak od 25 igraca, ostali cao. Ali izgleda da mi nemamo takvog coveka u upravi.

Reply
Realno феб 1, 2014 at 18:02

Pavicevic bi trebao biti pojacanje, Kelhar to je vec upitno, a ovaj, to stvarno nema smisla. Tako smo u proslom prelaznom roku doveli Omegu, Onjila, Arauha, Martinovica, od cega su trojica stoperi pa skoro da ne igraju, i sada rade isto.
Samo gomilaju igrace. Ako nema para za bolje, daj ljudi da ne dovode ni ovo.Samo dzabe bacamo pare na ugovore i gomilamo igrace

Reply
CZV феб 1, 2014 at 15:46

Ne znam sta ce Cilinsek biti ako prodje probu ? Startni desni bek ili rezervni levi bek ? Uglavnom potpisacemo ga sigurno prvo jer je iskusan,drugo jer dolazi za dzabe a i kao slobodan igrac hitno mora da nadje klub pa ce morati da pristane da igra za neki minimalac. Ja iskreno mislim da ce on biti u prvih 11,jer koliko vidim cilj trenera i uprave je da napravimo iskusnu odbranu (Cilinsek 32 godine,Pavicevic 33 godine,Kelhar 29 godina i Mijailovic 31 godina). Ta ideja i nije toliko losa,imaju iskustva igranja u inostranstvu sva cetvorica i sigurno cemo biti stabilniji nego sa Petkovicem,Lazicem,Krnetom ili Arauhom jer su to mladi i neiskusni igraci. Mada voleo bih da Petkovic dobije sansu.

Reply
Dejan CZ феб 1, 2014 at 15:59

Brate kakav Cilinisek, gde ce on pored Petkovica?
Znas li da taj lik ne igra fudbal vec 2-3 godine. On je vec dugo sve osim profesionalnog fudbalera, sada nije ni za trecu ligu. Raspitaj se malo, informisi pa komentarisi.
Onda daj da vratimo Belodedica i Radinovica nisu u losijoj formi.

Reply
CZV феб 1, 2014 at 16:06

A sta je problem ? Sta sam ja lose rekao pa moram da se raspitam ? Samo sam rekao da nije losa ideja da imamo iskusnu odbranu i da mislim da ce Cilinsek igrati u prvih 11 jer tako trener zeli. Ja sam vec napisao da bih voleo da Petkovic dobije sansu,a vrlo dobro znam koliko Cilinsek nije igrao i odlicno sam informisan o svemu a i da nisam niko ne moze da mi zabrani da nesto prokomentarisem.

Reply
Duboko razocarani Zvezdas феб 1, 2014 at 16:10

Decko niko ne moze da ti zabrani, ali ako si Zvezdas da li bi stvarno voleo da u klub dodje neko ko nije igrao 3 i po godine, Zadnji klub Jagodina 2010. Brate daj malo realnosti. Ako volis klub nemoj to ko Boga te molim

Reply
CZV феб 1, 2014 at 17:56

Nisam rekao da zelim d Cilinsek dodje,samo sam pitao dal neko ima ideju kakve planove oni sa Cilinsekom imaju…

Duboko razocarani Zvezdas феб 1, 2014 at 16:08

Ovog Cilinseka mogu prizeljkivati samo partizanovci, jer covek odavno nije fudbaler. Zadnji klub Jagodina 2010 godine, a posle toga par meceva za rezervni tim Evijena. Volimo klub bar malo

Reply
dekicz феб 1, 2014 at 17:05

Koliko sam ja upoznat sa situacijom taj lik dolazi na Ninetovu preporuku, a mislim da se njegova ljubav prema Zvezdi ne dovodi u pitanje, jel tako? Mora da ima neki kvalitet taj Cilinsek, cim ga je Stojanovic poveo na drugi deo priprema.

Reply
Realno феб 1, 2014 at 17:52

Najjaci komentar koji sam procitao vezan za ovoga: on u poslednje 3 godine nista nije sutnuo osim mozda macku sa praga.
Da li je moguce da vracamo penzionere? Ne znam otkud ta prica da ga je Nine preporucio. Nemojte da pravite dodatnu sprdnju.

dekicz феб 1, 2014 at 19:39

Pa pisalo u novinama da ga je Nine preporucio, mozda lazu, nebi me cudilo. Ja samo kazem da trener zna bolje od nas ovde na forumu, mozda decko kida na treninzima.

Coa феб 2, 2014 at 13:43

I Obradovic iz partizana je iskusan, pa samo zahvaljujuci njemu smo izvukli 3 boda iz derbija 😀

Reply
Koks zvani Voks феб 1, 2014 at 15:36

Jel zna neko u koliko sati je protiv Tuzle?
Pitam jer cu biti u skoli i necu moci da gledam!Jbm ti zivot! 😥

Reply
Zapad феб 1, 2014 at 15:47

Pocinje u 14:00.

Reply
nanbuk феб 1, 2014 at 15:55

u 14.00 h reka je da se sve utakmice tad igraju

Reply
Koks zvani Voks феб 1, 2014 at 15:57

Nista onda bezanje,nista drugo mi ne ostaje 😀

Reply
laki феб 1, 2014 at 18:26

Jao sad procitaj ovo pa se setim,derbi 2012 u kupu kad smo dobili 2 -0 na mari…ja u skoli jedino ja vatam domet u sali jer imam neki prastari fon koji vata signal svuda…stize mi poruka od brata:1-0 za zvezdu Luka Milunovic
nastaje ludnica u sali,cini mi se i da je slomljen onaj jedan ripstol
a direktorka pametna postavila po par cuvara na izlazu iz skole,da niko ne bi mogao da ode…

Reply
jagodina navija za zvezdu! феб 1, 2014 at 21:06

Plakao sam pred profesorima posle Bordoa..Inace smo imali zavrsnu eksurziju,odnosno letovanje. : )

Reply

Leave a Comment