Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Stiže Piksi!

Nenad Kovačević
Nenad Kovačević

Kako potvrdjuje izvor blizak Nenadu Kovačeviću portalu Mondo, naš nekadašnji kapiten će u narednih nekoliko dana doputovati u Beograd i potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ovakav rasplet je u potpunosti i očekivan, jer se već danima priča da je jedini preduslov za finalizaciju transfera odlazak Avala Isaha. Kako je internacionalac iz Gane gotovo sve završio sa norveškim Rozenborgom, prepreka više nema da naš klub dobije izuzetno pojačanje, momka koji je na terenu bio pravi predvodnik ekipe i veliki borac. Nema nikakve sumnje da je upravo ovakav tip fudbalera bio  proletos „karika“ koja nedostaje, kako bi naš tim učinio nešto više u borbama na dva fronta.

Kovačević će se, kako dalje prenosi Mondo, odmah po potpisivanju ugovora priključiti ekipi na pripremama u Austriji, a neće biti iznenađenje ukoliko bude naredne sezone jedan od kapitena ekipe, što Nenad uostalom, u potpunosti zaslužuje.

Nenad je bio kapiten mlade reprezentacije Srbije, za seniorski tim je odigrao 26 susreta, dok je u dresu Crvene zvezde nastupio 86 puta. 11. novembra puni 31 godinu.

Повезане вести

70 comments

Leave a Comment