Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Fudbaleri u „Piramidi“

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak 30. juna u večernjim časovima stigli u Beč i smestili se u velelepni hotel „Piramida“ u kojem će boraviti sve do 6. jula kad sledoi selidba u Bad Tacmansdorf, odnosno hotel „Avitu“. Domaćini su na usluzi crveno-belima na svakom koraku što im i ne pada teško s obzirom da u hotelu radi nekolicina navijača našeg kluba, odnosno zemljaka.

Prosinečki je od prve večeri nametnuo prepoznatljiv ritam pa su igrači upoznati da je ustajanje već u 07,00 a ko izdrži do povečerja, može u krevet u 23,30. Između se našlo mesta i za jogu, mnogo trčanja i uigravanja tima, odnosno dva treninga dnevno.

– Mislim da će im vežbe joge mnogo značiti. Za nas to nije novitet, radili smo tokom proleća nekoliko puta i rezultati su vidljivi na svakom igraču. Vežbe mirnoće, disanja i istezanja ne mogu da škode nijednom sportisti – kaže Prosinečki.

Crvena zvezda već u subotu 2. jula igra prvi meč. Protivnik je trećeligaš Kolumbija, a domaćini najavljuju da će sve karte biti rasprodate.

Повезане вести

16 comments

Leave a Comment