Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Мијаиловић: Нож у леђа

Искусни леви бек Црвене звезде, изнео је за B92 свој став о саиграчим који су тражили раскид уговора у најгорем могућем тренутку. Он је овај њихов поступак доживео као издају.

mijailovic_nikola-Играчи за које смо гинули и борили се за њихова права забили су нам нож у леђа у најважнијем делу полусезоне. Данима се у свлачионици говори о новцу, раскидима уговора и лицтира ко ће следећи тужити Звезду.

-Не осуђујем ниједног свог ’саиграча’ зато што траже свој новац, само ми је жао што су изабрали катастрофалан тренутак. Морали су да буду свесни последица на своје саиграче у свлачионици. Атмосфеrа је сада ужасна, уместо о Војводини и дуплој круни, данима се говори о њиховим могућим ангажманима. Извињавам се, вероватно су били задовољнији, играли у ’већим’ клубовима и зарађивали више новца него у Звезди.

Један од најбољих играча ове сезоне рекао је да без обзира на све, он остаје у Звезди.

-Спортски директор ово гледа већ месецима и жао ми је што није спречио кризу на време. Из Звезде отићи нећу без обзира што ће ова моја изјава засметати многима. Ту сам до краја, а све ово што се догађа неће нас омести у крајњем циљу, а то је титула првака. Уосталом, екипа која је свим срцем ту само је јача, па макар нас остало само 11. Не скидам одговорност са себе, али ово је прави пример како на изглед мале ствари праве велики проблем. Надам се да ће овај мој иступ, један од ретких у јавности, значити почетак решавања свих проблема у клубу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

38 comments

Горан дец 6, 2013 at 04:02

Svaka cast Mijailovicu zbog dobrih partija i zbog odnosa prema klubu. Nadam se pobedi u subotu!

Reply
veliki pravi zvezdas дец 6, 2013 at 00:46

http://www.sportal.rs/news.php?news=115094http://www.sportal.rs/news.php?news=115094 evo nesto za sve igrace nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
ТВЦЗ дец 5, 2013 at 23:11

Мајсторе ухвати ти поједине насамо па удри. Свака ти част, не причаш много али си сад све објаснио.

Reply
Deki дец 5, 2013 at 22:09

Svaka čast majstore. Znaš da igraš fudbal a još si i pravi zvezdaš, za raeliku od onih smećara. nećemo ti ovo zaboraviti..Sada, da zgazimo Vošu, uzaliug brojna podmetanja, pobedićemo. Svi na Marakanu, da podržimo naše heroje…

Reply
Damjan Martinovic дец 5, 2013 at 21:52

On je meni bio pokazao kvalitet i kod Zemana,druga je stvar sto se desio taj incident.Posle njega su dolazili samo sve losiji levi bekovi.On ima i tehniku i solidnu brzinu,odlican centarsut,ubedljivo je najpozrtvovaniji na terenu,vidi se da je Zvezdas i delom,a ne samo recima.Ovakve reci me od njega i nisu iznenadile,vidi se da ima i srce i dusu i da zivi za ovaj klub!Svaka cast!!!

Reply
dante дец 5, 2013 at 21:30

para nema u celoj zemlji,to je svima jasno.ne samo u zvezdi.ako svakom ko dolazi u klub nije vodilja to sto ce svojim zalaganjem iz zvezde otici na zapad u neku mnogo jacu ligu promasio je klub,promasio je profesiju.gospodo manekeni zvezda nije poligon za nedorecene,kada udjete na marakanu pogledajte muzej ,pogledajte majstore igrace koji su iz zvezde odlazili u marsej,real,barsu,milan,inter,juventus,mancester,arsenal pogledajte i ako vas vodi ijedna druga ambicija sem one crveno bele molim vas ne zauzimajte mesto nekom golobradom decacicu cije srce od rodjenja kuca za voljeni klub.ovom klubu treba cvrsta ruka ,trener koji radi svoj posao koji zna sta i ko mu treba,i igraci kao mijailovic,bajkovic,ninkovic.

Reply
Rape Delija дец 5, 2013 at 20:33

Jedini igrac, pored Pecnika koji zna da odigra jedan na jedan, a cesto i dva na jedan i da predribla sto je pokazao na svakom mecu. Svaka cast majstore pravi si ZVEZDAS a ne kao one p….e sto hoce samo pare!

Reply
delija ns дец 6, 2013 at 11:14

A narocito zna ovo 2 na 1(IBV,OFK Beograd…)

Reply
Monako дец 5, 2013 at 20:16

DOK SE DRUGI BRUKAJU TK CRVENA ZVEZDA OSVOJIO JE 31. TITULU.NAJTROFEJNIJI KLUB SPORTSKOG DRUSTVA -UGLEDAJTE SE NA NJIH.
SVE CESTITKE TENISERIMA I UPRAVI TK KLUBA
-vesti o tome nigde -sramota

Reply
Звезда шампион! дец 5, 2013 at 20:07

Џони краљу тако је,није све у парама!!!!!Нека иде свако ко би нас продао….

Reply
Mina дец 5, 2013 at 19:53

Bravo Nikola, svaka cast za ovakvu izjavu. Sa tvojom izjavom se nece slagati samo uprava i menadzeri.

Reply
РУК дец 5, 2013 at 19:05

Нека коначно оде преварант и нек води оног манекена са собом. Далеко им лепа кућа!

Reply
kostaPG дец 5, 2013 at 18:15

pucajte minuse koliko ocete ali mi vosu dobijamo u subotu … 100000 % ona fora kup za ligu , isto to je partizan odradio sa spartakom

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 5, 2013 at 18:56

Kosta nemoj me nervirat zivota ti sa tom pricom.Nemoj ko grobari.

Reply
kostaPG дец 6, 2013 at 00:30

Ja cu odma da ti kazem da se sve namjesta , kad nam je OFK Bograd dao gol za 1 1 zvoniili su telefoni po pg , sve pozivi iz Srbije i svima je bila ista prica … TRCI U KLADIONICU TERZIC PUSTA UTAKMICU , KVOTA NA UZIVO TI JE VELIKA … UZELE SU SE DOBRE PARE ZA VIKEND 😛

Reply
bakalis дец 5, 2013 at 17:55

Uz Ninkovica i Bajkovica igrac koji daje srce na terenu,kapa dole majstore za ove reci,do poslednje kapi krvi za Zvezdu!!!

Reply
Rajko Delija дец 5, 2013 at 17:37

Kapa dole Džoni. To je Zvezdaš. Ko voli Zvezdu taj će ostati a ko oće da ide neka ide i netrebaju nam.Svi su oni prolazni samo je Zvezda večita.

Reply
otpisani101 дец 5, 2013 at 17:23

bravo mijailovicu…ti si dokaz da se zvezda prvo voli…svima treba novac,ali u srbiji skoro svi nemaju novca , pa igraju bolji fudbal od zvezde…za sve sto se desava danas u zvezdi kriv je presednik dzajic koji samo statira kao presednik…i normalno podeljena uprava , gde takozvani presednik treba da zavede neki red…i kada se ove cinjenice uzmu u obzir desi se rasulo…pa jedan lukic je drzao sve pod kontrolom i smenjen je jer nema para…i imao je petlje da snosi svu odgovornost za lose rezultate…ja sam bio najveci protivnik lukica,ali iskreno govoreci on je za ovog danas dzajica-vele presednik…dzajic ne moze da disciplinuje upravu i umesto da preuzima svu odgovornost za nastalo rasulo,on se po obicaju krije iza raznih odbora,komisija itd…ali ljudi dolaze i prolaze,samo svezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Antrax дец 7, 2013 at 21:36

Donekle si u pravu, ALI ŠTA JE preSednik….?

Reply
aleksandar sd дец 5, 2013 at 17:10

Gore od 4 boda ne moze,jos ako ovi igraju nereseno sa cukom bice podnosljivih 2. Da smo imali normalnog trenera sad bi mi imali 3 boda prednosti. Cekam subotu ko da je mec lige sampiona i Zvezda igra posle ko zna koliko, neka se stisnu kako znaju i umeju na silu,bunker neki,pa na kontre, nisu bre barcelona pa da se tresemo od vojvodine,sve je u glavama i mora da se pristupi utakmici borbeno a ne ko p… Ako treba lomi noge lomi a ne da primis 3 laka komada. Moramo da damo rani gol. Sto se tice ovoga situacija ce se smiriti do proleca otici ce skart igraci koji se bune i ostace malo drustvo od malo vise od 20 fudbalera sto je i dobro. Sada je nabitnija utakmica sa Vojvodinom i nista drugo. Boze pomozi da pobedimo.

Reply
ds дец 5, 2013 at 17:05

http://www.mozzartsport.com/vesti/rasulo-u-zvezdi-stojanovic-divljao-u-svlacionici-mijailovic-kivan-na-dezertere-i-stojadinovica/66473 AL PRAVO RASULO,ja ne znam kako ovi iz uprave sute i nista ne rade.SRAMOTA,sad jos hoce i da dovedu neko propalog krilnog igraca,a o odbrani niko nista.Takvi nam ne trebaju,ako ista prodamo u zimskom prelaznom roku odbranu popuniti moramo dobrih igracima,a ne nekim promasajima.Sta su uradili od kad su dosli NISTA!Hocemo titulu,nece moci partizan je ocajan ali smo mi jos gori,sutimo dok ovi iz kluba rade po svome,igraci odlaze jedan po jedan.Nikakvog rada,discipline u ekipi dobre atmosfere,da li mislite da je normalno da igraci prije utakmica imaju svadje,dernjavu u svlacionicama umjesto sloge?Da ne razmisljaju o utakmici vec o tome ko ce nas sledeci napustiti.Strasno!

Reply
milos дец 5, 2013 at 19:16

a zasto mislis da je rasulo ako trener vice na igrace posle utakmice u svalcionici,jer mislis da se to ne dogadja u svalcionici reala,milana,bare itd…prosto je glupo citati naslove na mozzartu,ispade,rasulo samo zato sto trener vice na igrace,ma jok,nece vikati,vodice ih na baklave posle poraza,svasta…

Reply
Zvezdas S дец 5, 2013 at 16:58

Bravo Mijailovicu,tako govore veliki ljudi,i oni koji iskreno vole nas klub,a ove poturice od igraca sto su podneli zahtev ,ni jedan od njih nam nece nedostajati.Njima nek sluzi na cast to,jer dobro znaju da klub zivi od prodaje igraca.Oni koji su nezadovoljni red bi bio da se kaze u klubu da ih nekome prodaju ,i nadje neko adekvano resenje.Realno njihova primanja nisu nimalo mala,oni sto zarade za mesec dana,to prosecan radnik u Srbiji nemoze ni za godinu dana.Vesovicu je isplaceno 100 000 Eura ,a duguju mu 160 000 hiljada EUR-a ,koji ce mu sigurno biti isplaceno u dogledno vreme.Pa ta truba od igraca i drugi pojedinci neka ih bude sramota i nek znaju da prosecan Srbin, nemoze u danasnjem sistemu zaraditi te pare ni za 20 godina.

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 5, 2013 at 16:41

Na zimu bice dosta prodaje,iako nam to(mozda)ne ide u prilog potrebne su pare.Vjerovatno ce Dauda biti zrtvovan,a mozda i Bajko ako bude dobre ponude.Kasalica i Milunovic skoro sigurno idu.Jedino ne moramo da brinemo za ove sto su skoro dosli,Mrdja,Ninkovic,Mijailovic…

Reply
! дец 5, 2013 at 16:23

Od zime: Rajkovic-Petkovic Trajkovic Lukovic Mijailovic-Kovacevic-Cavric (Pecnik) Ninkovic Lazovic-Dauda Mrdja. Sa ovom odbranom tim izgleda mnogo ozbiljnije,naravno potreban je i novi trener.

Reply
Majstor дец 5, 2013 at 15:52

Da mi je nako prije 5 godina rekao da cu zgotiviti ovog covjeka reko bih mu da je budala,i ljetos sam bio skeptican kad je dolazio,al mijailovic se izgleda dozvo pameti…eh da nam je jos ovakvih

Reply
Nemanja дец 5, 2013 at 15:43

Bravo Džoni!!!

Reply
Teks Viler дец 5, 2013 at 15:41

Opet se proziva 101?Drugi ne postoje?Toncev,Kokeza,Raosavljevic,Antic?Neka ide vec jednom Stojadin,da nam svane.Koga umesto njega?Iliju Ivica sa platom d 25000 eur ili Adzica?Kojeg vraga je dolazio,ostavio lagodan zivot u Barseloni,oprostio dug Zvezdi i radi za dz?

Reply
... дец 5, 2013 at 15:40

Umesto da budemo slozniji nego ikada u ovim teskim trenutcima za klub vecini je bitnije da pljuje nekoga iz kluba ko mu ne lezi: Dzajica, Bajkovica, Milijasa, Kasalicu, Daudu, Mrdju… Nemir se uneo i u svlacionicu i tek sada nazalost bojim se da nam se nece pisati dobro. Voleo bi da gresim, ali do sada je bar bila sloga medju igracima. Kako igraci tako i navijaci moramo biti slozni i dati podrsku jedni drugima. I za pocetak okanuti se vise Dunjica i pesama o njemu i transparenata, podrzimo ove igrace sto nas nisu izdali.

Reply
Delija mp дец 5, 2013 at 20:09

Pre ili kasnije bi nas prodali,otisao je ljudski i igracki skart,ne treba da nam bude zao.Mnogo njih mi je prebacivalo kada sam rekao da im zelim samo najgore u daljim karijerama(kada je Mladenovic podneo zahtev),i da lje sam tog stava,samo sto ima sada to zelim i u zivotu.
Oni koji budu ostali osvajaju titulu u to sam ubedjen.Naravno uz pojacanja u stoperkoj liiji.Dao Bog da nam dodje Lukovic,on pokriva i stoperko i mesto levog beka

Reply
Goran дец 5, 2013 at 15:29

Onaj nazovi sportski direktor pod hitno da ode, nadobijah se minusa zbog njega. Eno sad pregovara sa propalim Bosancem Bože me sačuvaj.

Reply
Denis дец 5, 2013 at 15:22

Upravu covek. on, Ninkovic, Milijas odricu se svoje plate zarad mira u svlacionici.

Reply
nebo дец 5, 2013 at 15:18

Mijailovica za kapitena..izvinjavam se kada je dolazio bio sam skeptican..

Reply
milos дец 5, 2013 at 15:15

tacno tako,resava egzistenciju a uzeo preko 100000e za godinu dana ili onaj sto kuka kako ne igra i nema para a ima zenu idecu ali vozi i pasat cc…vrlo je cudno sto nisu sacekali par sedmica,ali i ovako je dobro,zvezda je ovim pojacana a ovim dogadjajima u svlacionici dodatno ujedinjena,sad se i ne plasim za subotu…

Reply
Levi Brisac дец 5, 2013 at 15:07

Svaka cast Mijailovicu na ovoj recenici: Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u “većim” klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“

Reply
mladja дец 5, 2013 at 15:06

Bravo ! Najlakse je pobeci! Treba stisnuti m..da i ostati kad je najteze!

Reply
cz дец 5, 2013 at 15:04

Sta reci za ovo,a ne zaplakati?

Reply
dexy122 дец 5, 2013 at 15:01

Potpuno se slazem sa njime.

Reply

Leave a Comment