Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Звезда боља од Олденбурга

kosarkasi_pripreme_zvezda

Кошаркаши Црвене звезде Телеком наставили су са победама у приремном периоду. После тријумфа над краљевачком Слогом (104:63) и румнским Асесофтом (92:74) црвено-бели су савладали и немачки Олденбург резултатом 71:61 (17:12, 15:19, 22:10, 17:20).

Поене за Црвену звезду Телеком у овом мечу постигли су: Ребић, Цветковић, Гудурић, Митровић 11, Лазић 6, Симоновић 7, Марјановић 17, Савовић 10, Ристић 2, Ђукановић, Нелсон 7, Џенкинс 5, Шилб 6.

Наредни пријатељски меч изабраници Дејана Радоњића играће у петак, 6. септембра против Пинар Каршијаке. Утакмица је затвореног типа и играће се без присуства публике.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

60 comments

forza stella rossa сеп 6, 2013 at 10:53

Ocigledno je da su ove godine(a kad nisu bili?) trofeji imperativ.Zato se i pravi ovako skup tim,na ustrb forsiranja mladih igraca.Razumem da je ovakva dominacija „vecitog rivala“ neizdrziva jer predugo traje,ali sta ako se opet,ne daj Boze, ne uspe?Nesto u strategiji ne valja,to je ocigledno.Mene licno boli sto predvodnik svoje generacije mali, supertalentovani Cvetkovic,grize prste dok njegovi vrsnjaci bacaju pod noge jednu Litvaniju.Ovakvom strategijom se salje losa poruka mladim igracima da zaobilaze Zvezdu,pa je to,valjda,razlog sto Bogdanovic nije dosao kod nas,a stvorio ga je zakleti zvezdas Jakovljevic.Javna je tajna da je Pesic svojevremeno doveden da brusi(?)Filipa Covica,sto je razlog pomeranja Nedovica na drugu poziciju,i na kraju smo imali njegovo bekstvo iz Zvezde.

Reply
zvezdas сеп 6, 2013 at 07:17

Lepo je videti ove klince u Ljubljani,a u isto vreme tuzno jer niti jedan nije iz Zvezde.Jos ako odu Cvetkovic i Ristic mi zadugo necemo igrati u reprezentaciji.Bojim se da ce se tada drzava okrenuti protiv nas a prema Partizanu jer oni svake godine izbacuju nekog mladog igraca za reprezentaciju.Uporedimo samo Cvetkovica i Bogdanovica,ista generacija,a gde je danas Cvetkovic,a gde Bogdanovic?Nebo i zemlja!Ako ovako nastavimo sutra ce takva razlika biti izmedju Ristica i Salica,a o Milutinovu da i ne govorimo.Za ovo nam niko nije kriv.

Reply
CABKE сеп 6, 2013 at 08:36

Ako se ne varam Nedovic je potekao od nas. A Bogdanovica nije stvorio partizan, on je samo godinama unazad uzimao sve sto je valjalo, uglavnom iz FMP-a i Hemofarma.

Reply
zvezdas сеп 6, 2013 at 09:49

Sto se javljas kada nista ne razumes?Poenta price je u necem drugom,za tvoj mozak i obrazovanje nedokucivom.Zasto Cvetkovic nije u reprezentaciji,zasto je Nedovic morao da ode,zasto Ristic nece da potpise,zasto beze deca,..?A u Partizan hrle,cak i stranci,i to besplatno!/

Reply
CABKE сеп 6, 2013 at 10:33

Ko prvo ja tebe nisam vredjao i ne zelim ni ovom prilikom. Kao drugo imam preko 40 godina 2 dece ziveo sam i u onim sretnijim vremenima koji se odnose i na nasu Zvezdu… verovao ti ili ne, sve je u parama. Dobrim delom su i nasi stari zvezdasi krivi koji su dopustili da godinama unazad Mirko Marjanovic i njegova svita upropastava finansijski Zvezdu i podize partizan, Covic kakav je takav je, al’ ima ono medju nogama i vraca Zvezdu gde joj je mesto. To ponekad zahteva i nepopularne odluke, ali cilj opravdava sredstvo. Kad sve ro bude leglo na svoje mesto, i ovakav trend ce se promeniti. Ko razume shvatice. Klin se klinom izbija 🙂

Reply
Pera сеп 6, 2013 at 13:15

Možda je tvoj tekst preoštar ali je evidentno da Zvezda mora da poštuje svoju decu a poštovaće je kad svoje uslove za razvoj postavi kako treba. Dakle mlad talentovan igrač dobija priliku da igra bar jednu celu sezonu kod Gurovića a onda ga klub povlači na glavnu scenu i on tu više nema provere već nadogradjuje svoju igru kao vrhunski proizvod. To bi valjda trebala da bude politika kluba. Igrači koji su već zagazili kao Cvetković moraju ove sezone da više igraju. Ristić ne može a ja mislim da je dovoljno pametan da odmah bude prvi centar jer ispred sebe ima dva centra koji su vrhunski i fala bogu da može od njih da uči. Zvezda mora da ima politiku da ono što joj treba a treba joj recimo lčetvorka u razvoju kao Nikola Janković koji je bio u klubu to i dovede. Još nešto Radonjić je dobar trener stvaralac a mislim da timu sa ambicijom treba trener exploatator a takvih je malo poteklo sa ovih prostora.

Reply
zvezdas сеп 6, 2013 at 13:31

Potpisujem tvoj komentar,osim za trenera.Mnogo mi je zao Vlade Vukojicica,jer je to trener-stvaralac.

Reply
Kastro сеп 5, 2013 at 20:04

Imamo jako dobru ekipu, koja ce dolaskom Katica i Blazica biti jos jaca, a zamislite jos kada bi Markovic dosao umesto Lazica, oni su slicne pozicije, a Markovic je daleko bolji defanzivac i sve u svemu bolji igrac, ali nazalost od toga nema nista.

Reply
Mirko сеп 6, 2013 at 04:20

Marković bolji defanzivac? Pa i Nedović je izjavio da je najteži odbrambeni igrač protiv koga je igrao – Lazić, naravno igrali su samo na treninzima, ali ja mu verujem.
Marković je dobar kao organizator igre, u krađama tu su negde, po poenima Lazić je bolji. Dakle, nije baš tako kako kažeš.

Reply
Kastro сеп 6, 2013 at 12:35

Druze Markovic vazi za jednog od najboljih defanzivaca Evrope. Covek je u reprezentaciji vec godinama pre svega zahvaljujuci tome, a Lazic nije uspevao da sacuva mnoge igrace u ABA ligi i ti ga poredis sa Stefanom. Nazalost bojim se da ce Lazic sa svojom defanzivom da nas kosta u evroligi, jer on je tu prvenstveno zbog toga. Srpski najbolji defanzivci su pre svih Markovic, pa Paunic, Popovic… a Lazic ko zna gde. Nemam apsolutno nista protiv njega, ali smesno ga je porediti sa Markovicem

Reply
Kastro сеп 5, 2013 at 20:04

Imamo jako dobru ekipu, koja ce dolaskom Katica i Blazica biti jos jaca, a zamislite jos kada bi Markovic dosao umesto Lazica, oni su slicne pozicije, a Markovic je daleko bolji defanzivac i sve u svemu bolji igrac, ali nazalost od toga nema nista

Reply
STARA ŠKOLA сеп 5, 2013 at 19:46

Ne bih komentarisao pobedu protiv Oldenburga, samo da poručim gl.od.ar.ima koji nas prate da su im k.eve ku.r.ve od 100 dinara. I da ne zaboravim, svi jugosloveni neka mi se na.pu.še pe.ni.sa!

Reply
БруталноРеалан сеп 5, 2013 at 16:30

Ево да појаснимо неке ствари пошто неки приучени новинари поново подгревају причу око Недовића. Нисам Каријев адвокат нити било шта слично тренирао сам дуго кошарку и сматрам да уз дужно поштовање знам више него неки који је углавном само гледају из фотеље и на лајв стриму .
Овако, стоји да Немања није имао веће минуте али једноставно у том тренутку је морао много више да ради пре свега на одбрани, што је и сам истицао неколико пута. Код тренера као што су Кари,Дуда па и Дуле ниједан играч нема апсолутну слободу у игру. Такав стил форсирају и то је тако. То што је код Увалина имао то је већ друга прича и околности у којима се налазио наш клуб. Такође прича да му је Филип Човић отео место је тотална глупост, јер га је Кари померио на двојку што се испоставило као идеална позиција за њега. Такође се заборавља ко га је прикључио тиму у сезони са Кешом,Робертсом,Малином. И Бјелицом да, којег је ‘покварени и љигави’ тренер извукао из полуаматерске аустријске лиге, ‘недовољно квалитетног’ за Партизан. Па после стављање на плеја са 2,09 кад је проглашен лудаком итд.
Али да се вратим на Недовића. Још једна огромна лаж је да је отеран. Дечко је продат, за 500 хиљада Ритасу што је сложићемо се одличан посао за све. Никаквих проблема није било, лепо смо се разишли са њим. Примера ради Данило Анђушић такође игра за репрезентацију, раскинуо је уговор са комшијама па не видим да неко прича и пише како га је Дуле уништио, отерао итд. Богдан Богдановић прошле сезоне просек ‘Недовићевих’ 10ак минута па није ‘грејач клупе’
Да не дужим више, ако мислите да неко ко у кошарци поседује буквално све значајније трофеје и признања, да ‘системски и плански’ гуши нечији таленат и напредак онда стварно немате никаквог ни елементарног знања о спорту. Поздрав браћи.

Reply
ShoNe сеп 5, 2013 at 17:30

Svetislav Kari Pesic je nemanju uveo u prvi tim kao perspektivnog plejmejkera, za sta je smatran u mladjim kategorijama. Da ga je Kari planirao na beku, u prvi tim bi ga uveo kao beka, a ne kao pleja. Nemoj da pises kao da si najpametniji, a jednu cinjenucu da ne stavis u komentar. Cinjenica je da je Pesic nedovica uveo u prvi tim kao pleja, a prebacio ga na beka par sezona kasnije, kad je Nemanja vec bio stabilan na toj poziciji. Nema te cinjenice koja ce dokazati da je Nemanja prebacen na beka zato sto tu moze vise da pruzi, nego zato sto je imao ogromnu konkurenciju u liku Filipa Fice Covica.

Reply
Veteran сеп 5, 2013 at 17:41

Nedović jeste na početku karijere bio plej, a kod Karija je prebačen na dvojku, ali to nema veze sa Filipom Čovićem. Ta promena pozicije je u direktnoj vezi sa učinkom na terenu, jer Nedović na pleju je bio klasičan poenter, a ne razigravač ekipe. Uzimao je veliki broj šuteva, a da razigravanje ekipe je bilo potpuno potisnuto, a to se jasno vidi iz njegovog broja asistencija. Igranje odbrane ne vredi spominjati, jer skoro da je nije ni igrao, sem osećaja da preseče po neko dodavanje. E, sad da je trebalo da ima malo veću minutažu, slažem se.

Reply
dusan сеп 5, 2013 at 18:10

ma nije trebalo da ima jer nije mogao da razigra filipa covica, bojana popovica i raznorazne koje ni majkl dzordan ni bog ne bi razigrali. karijevo ponasanje prema nedovicu je ocigledno pogresno i ako nas te godine nije kostalo titule, kostalo nas je da gledamo jednog super beka.

Reply
Mirko сеп 6, 2013 at 04:35

Nedović može da igra i pleya i beka, u zavisnosti od tima i ideje trenera, dakle problema tu nije bilo, posebno nema veze F.Čović. Imao je koga da razigrava ali ih nije bilo previše.
Slažem se da je ipak trebao više da igra kod Karija, ali on je trener i to vrhunski, a ne mi, tako da zaćutite.
Što se tiče upoređivanja ovog i tadašnjeg Nedovića, to vam je kao da upoređujete Pekovića sada i kad je došao u Partizan – tad je bio drvo neviđeno i mislio sam da tada od njega nikad igrač neće biti, ali vidiš, stvar se promenila i to dramatično. Tako i za Nedovića.
Kombinacija vremena, mesta i čoveka – da je recimo igrao Teo, Nedović ne bi imao toliko prostora, možda ne bi ni pružio ovo što sad pruža. Dakle, ne bi bio gori igrač, nego ne bi imao priliku da se pokaže. U Letuvios-u je igrao jer je tamo doveden za kintu i naravno da su oni želelil da im se investicija isplati i stavili su ga da igra – normalno. Dečko je tamo imao dosta prostora, igrao je vrlo solidno, zatim je bio na kampu u NBA, pa ga je onda uhvatio Duda i davio ga dva meseca, a dečko je talentovan i eto sve se to pogodilo i dalo rezultat.

БруталноРеалан сеп 5, 2013 at 18:27

Ветеран објаснио, а таман сам се залетео(: Добро прочитај његов ком па размисли. Далеко од тога да сам најпаметнији, ‘оћу да кажем да се неке ствари морају гледати подробније, размишљати својом главом и не падати под утицај текстића разних квази новинара.

Reply
ShoNe сеп 5, 2013 at 20:29

Kakvih bre tekstica, niko nije stigao da napise teks o tome ja sam vec bivao banovan sa oruma jer sam bio protivnik forsiranja nekih sto ti kaze „kvazi“ igraca.
Ne vidim jos nekoga u reprezentaciji iz te ekipe u kojoj Nemanja nije mogao da igra. Pogotovu ne vidim da se Fica Covic i devojcica Milutinovic bave kosarkom od razlaza sa Zvezdom.

Reply
boban сеп 5, 2013 at 12:46

Mislim da se mladima mora dati veća šansa. Crnci dođu i prođu (svaka čast za Nelsona), ali uvek moramo imati bar trojicu mladih koji će tu biti bar 4 godine. Posle dve sezonu dodavati novu dvojicu ili trojicu. Zato mislim da ovo treba da bude sezona afirmacije za Luku Mitrovica, a što više prostora za Ristića i Cvetkovića.

Reply
zvezdas сеп 5, 2013 at 12:59

To svi mislimo,ali nazalost Covic misli drugacije.Ristic ne zeli Nedovicevu sudbinu i trazi minutazu ili ide,a Cvetkovic je vec na izlaznim vratima.

Reply
CABKE сеп 5, 2013 at 15:07

Niie moglo i Nedovic i Rakocevic, mnogo smo bili duzni. Ako gledas samo sa igrackog aspekta slazem se sa tobom, ali prica je malo komplikovanija.

Reply
vlade djurovic сеп 5, 2013 at 10:41

Na Nedovicevom primeru se jasno vidi koji klub unistava srpsku kosarku,a na Krsticevom,Bogdanovicevom,Gagicevom,Katicevom,…se vidi delo genija iz Humske.

Reply
Gaca62 сеп 5, 2013 at 11:42

Sve sami izdanci Partizanove omladinske skole i svinjoglavog gednija.

Reply
vlade djurovic сеп 5, 2013 at 12:30

Istina je uvek neprijatna,kao sto je i propaganda vrlo mocna,ali nikada toliko da ponisti stvarnost.Stvarnost je surova za vas iz predgradja.

Reply
Gaca62 сеп 5, 2013 at 12:33

Statrnost je stvarno surova, bolje iz predgrađa , nego zagrebački tim na čelu sa Dukljanskom prostačinom. Ako je on za tebe genije onda imaš diskutabilan IQ.

Reply
vlade djurovic сеп 5, 2013 at 12:44

„Masturbinjo“,pojacaj svojerucni seks,u tvojim godinama to pomaze.

dusan сеп 5, 2013 at 22:38

iz predgradja? zbunio si se. mi smo sa malog kalemegdana, a vi ste dosli iz zagreba, pa ste bili na novom beogradu u hali sportova, pa ste se usunjali u pionir. sta da ti kazem – ta vasa kupljena dominacija, taj rak srpskog sporta, prestaje. a da je to tacno pokazuje i to da dolazite na ovaj sajt. mozda bi bilo bolje da se vratite u zagreb, ne znam koliko biste bili uspesni, ali znam da ce vas tamo mnogo vise voleti nego u beogradu. muka je igrati u gradu koji te ne voli. svako dete zna, CEO GRAD TO ZNA…

Reply
zvezdas сеп 6, 2013 at 07:05

Dusane,pojacaj svojerucni seks,u tvojim godinama to pomaze,U ekstazi se uvek seti +41.

kuš сеп 5, 2013 at 12:01

Pa Katić je prvo bio u Zvezdi čobane glodarski.

Reply
vlade djurovic сеп 5, 2013 at 12:27

Da,bio je i pobegao,isto kao i Nedovic,kao sto ce i Cvetkovic.Katic je postao igrac kod genija.

Reply
Gaca62 сеп 5, 2013 at 12:34

Zašto onda nije igrao za reprezentaciju kad je bio kod Homera? Nego, je l’ vi njemu isplatiste one pare koje ste mu dužni? Možda zato sad igra za reprezentaciju, zato što ne brine o finansijama.

Reply
zvezdas сеп 5, 2013 at 12:56

Mali,pojacaj svojerucni seks,to pomaze u tvojim godinama.

Zeljko сеп 5, 2013 at 13:10

Katica,Vujosevic nije trenirao vec Jovanovic.

Reply
Ivan сеп 5, 2013 at 13:33

Glodaru sa raznim nikovima..Gagic je prosao zvedinu skolu i eksplodirao u Hemofarmu a u partizanu trenutno stagnira,u reprezentaciji igra jer nam je otkazalo 8 4-ki..Bogdanovic je Zvezdas i njega je stvorio D.Jakovljevic iz Zitko Basketa sada trener mladjih zvezdinih kategorija i veliki zvedas..Katic je prvo igrao u Zvezdi a njegov talenat je otkrio Z.Sagadin dok je radio u Zvezdi..inace Rasko je explodirao u Zvezdi ove godine gde je bas u tvom Partizanu grejao klupu i pored dobriih igara..jedino Krstic jeste oblikovan u partizanu.Inace sunovrat srpske kosarke pocinje sa erom mafijaske i monopolisticke vladavine Partizana..kada je tvoj debeli prasac odvodio talente koji su zeleli da igraju za Srb u Cg (Pekovic) i unistavao mlade talente zarad timskih uspeha (Tepic,Tripkovic..i jos mnogi..a sada Jaramaz,Andjusic…) Cuti bolje i aj sikter!

Reply
Ivan сеп 5, 2013 at 15:35

Pustite mi komentar, nema razloga za suprotno, iznosim cinjenice. Hvala

Reply
vlade djurovic сеп 6, 2013 at 07:26

Mali,batali kosarku,ne razumes ti to.

Reply
Pera сеп 6, 2013 at 12:46

Svaka čast za podrobno objašnjenje isfrustriranim i iskompleksiranim grobarima. Oni su ljudi umislili da košarka počinje i završava se njima. Treba reći bravo za Dudu i klince pa ma šta nadalje napravili u Ljubljani. A to ko je kog igrača dao reprezentaciji je nebitna činjenica. Ja bih voleo ovde komentare o napretku naše košarke a ne ko je koga stvorio. Činjenica je takodje da je debeli stavio monopol na igrače a onda glumio njihovog stvaraoca. Nastranu to što je ubedio Pekovića da igra za Crnu Goru koja evidentno nema snage da napravi veliku reprezentaciju. Ja pa ja politika odmaže i treba smiriti strasti i pomoći domaćoj košarci. Ne zaboravite kvalitet je realno limitiran sa 4 kluba koja igraju ozbiljnu košarku.

Reply
Pera сеп 6, 2013 at 12:55

Momčino očigledno ti inteligencija nije jača strana jer nije čak ni bezobrazno kačiti se na naše vesti. Loše si se izrazio ai ne poznaješ situaciju kako treba. Jedino je Krle potekao u Partizanu i svaka mu čast Bogdanović je igrač pPartizana a navijač Zvezde, Gagić je prošao sve naše mladje kategorije, Katić je igrao u Zvezdi pa inostranstvu pa došao kod genija da ga pokrade i vratio se u Zvezdu. Sila i moć su terali igrače kod Homera, za njega nisu važili nikakvi propisi i dan danji dugujete pare za Miljenovića koga je prevario da dodje u Partizan kao Andjušića a onda šutnuo veliki trener i genije. Veličajte koga hoćete samo nas ne dirajte jer nas ne interesuje vaš veliki klub.

Reply
emir bekric сеп 5, 2013 at 10:32

Oni daju kos,a vi odmah skinete gace!Toliko o Pesicu,a pametnom je dosta.

Reply
forza stella rossa сеп 5, 2013 at 13:05

Bolje ne komentarisi kosarku,obrati paznju na prepone 😕

Reply
Бранимир сеп 5, 2013 at 15:50

Емирага, јесу ли и теби кратили ћуну или имаш либералне европске назоре.

Reply
Delije Nikšić сеп 5, 2013 at 08:58

Jaka Blažić je sinoc pruzio sasvim solidnu partiju 9 poena 4 skoka.Nadam se da ce biti dobra zamjena za igora rakocevica

Reply
Zvezdas S сеп 5, 2013 at 07:00

Bravo momci,radujeme konstantno odlicna igra Bobija i Mitrovica.

Reply
JedinoSever сеп 5, 2013 at 04:23

Najslabija karika u ekipi je trener. Da je Kari sa ovom ekipom jedno 2 sezone, eto ti final 4. A Djurovic moze da prica sta hoce, kad osvoji Olimpijadu i Svetsko prevensto i Evroligu da se javi. Dajte neke jace timove pa da vidimo koliko smo jaki.

Reply
Guerrini Champion сеп 5, 2013 at 08:42

Jel to bese onaj Kari kome je Nedovic bio na klupi,a neretko i na tribinama?Jel moguci da je Nemanja bas toliko napredovao za godinu,godinu i po dana?

Reply
bojan62 сеп 5, 2013 at 15:21

jel bi ti razigravao igraca koj te napusta na kraju sezone ili bi minutazu dao drugom klincu koj ce duze da ostane u klubu?

Reply
box87 сеп 5, 2013 at 01:48

Bobi-Rasko…..ahahahhaa kakav ce to tandem da bude…. 😀 😀

Reply
ShoNe сеп 5, 2013 at 00:34

Nama Nedovic nije valjao, sto rece Vlado Djurovic, nije moguce da je sve naucio za godinu dana.

Reply
Darn сеп 5, 2013 at 04:28

Nema nazad. Za Nedovića smo ispali neviđene budale (zna se i ko prvi, nego ne smem ovde da kažem od zaštitnika imena i dela dotične trenerčine), kakva će to igračina biti, majko mila! Ali šta sad, idemo dalje. Srećno i njemu i nama.

Reply
homer сеп 5, 2013 at 06:56

Nedović nikada ne bi stigao do NBA da je ostao kod nas !!! za sve je bilo bolje da ode tada.

Reply
Pera сеп 5, 2013 at 10:48

Ma ljudi treba otvoreno reći što svi zanovetamo da se Duda nije okrenuo mladima ne bi imao nikakvu reprezetnaciju. To važi i za naše klubove, dajte bre ljudi šansu mladim igračima tako su nastajale generacije srpske košarke. Ovde ima mnogo talenta jer je nacija talentovana za grupne sportove ali mora im se pružiti šansa da igraju. Ne radi valjda samo Duda to, gurnite malog Ristića da igra bar 10 minuta Mitrovića, Cveleta. Cvele je stagnirao prošle sezone jer nije čovek igrao. Zato je dobra kombinacija da mlad igrač koga dovedu u Zvezdu provede bar godinu dana kod Gurovića u FMP na jak trening i dogradnju to je na kraju krajeva i korisno za same igrače pa kad predje u Zvezdu onda mora da igra jer se unapred zna koliko će pružiti. Još nešto Novoselu ala si se zekio, odrtaveo si brate a i nisi njofra da tako zboriš. Srbija je puna talenta što se košarke tiče nije džabe zemlja košarke.

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 23:41

Marjanović ubija. Čestitam svima!

Reply
Delije Nikšić сеп 4, 2013 at 23:40

Za Silba mogu da garantujem da ce se odlicno pokazati u dresu zvezd

Reply
Darko сеп 5, 2013 at 10:32

Imao 8 asistencija sinoc!

Reply
Ninadu сеп 4, 2013 at 23:09

Marjanovic od starta briljira… ali ovaj Sibl, koji je doveden kao klasican suter-trpator… ne moze da ubode vise koseva od Lazica… Nismo valjda doveli novog Almonda ili Brauna…???

Reply
forza stella rossa сеп 4, 2013 at 23:26

Polako bre prijatelju….Amere smo opasno uboli,igraju timski i u napadu i u odbrani.Ne nabijaju statistiku vec su podredjeni celoj ekipi!Ne brini ti za Silba,trpace on sa lakocom…Pokledaj samo koliko je asistencija imao danas – 8!!!Samo opusteno,zna Radonja sta radi 😉

Reply
Ivan сеп 5, 2013 at 00:06

Kad vidim ovde neke kao ti kad se prave pametni kao da su doktori kosarke znam da loptu nisi pipnuo u zivotu, okrene mi se u stomaku..ti znas koga su oni doveli.??.Ne brini bolji je od Skota,Simona i Keselja npr..Ja ti garantujem!

Reply
Darn сеп 5, 2013 at 02:23

Ninadu, čoveče, nemoj da kritikuješ unapred – tačno je da statistika u pripremnom periodu ne znači ama baš ništa, ali da sačekamo, izgleda da su ove naše crnje pravi timski igrači, a to nam baš i treba. Nećemo novog Morisona da šutne 9 od 25 iz igre, ima 30 poena po meču, a mi da gubimo. Biće ovi solidni, verujem u to.

Reply
Pera сеп 5, 2013 at 06:53

Ma mi uvek pogodimo kad su Američki igrači u pitanju ali nešto mašimo kad su naši. Koliko dece je stvorio klub a u prvih 12 sem Cveleta nema kli9nca koji se dokazao. Računamo na Ristića ali on mora da igra u tandemu sa Lukom. Još nešto zna li neko šta je bilo sa Dujkovićem iz Metalca koji se pominjao kao interesantan igrač da nije možda planiran kod Gurovića. Dobar potencijal, mlad igrač. Ne dirajte Djurovića on je u pravu za Nedovića ipak je trebao više da igra ali tu je i njegova greška zbog inaćenja treneru. Šta ćete mlad igrač leti visoko.

Reply

Leave a Comment