Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаТрансфериФудбал

Омега: „Разочаран сам статусом у Звезди“

Иако је дошао у клуб као један од првих одбрамбених играча ове сезоне, дуго је био на проби пре него што му је понуђен уговор, а након тога једноставно је прецртан. У изјави за дневни лист Спорт, Робертс Омега прича како су се према њему понели у Црвеној звезди.

Омега Робертс– Тотално сам разочаран статусом у Звезди и сматрам да према мени клуб није испао коректан. Прво је било да ћу чим прекинем сарадњу са Смедеревом потписати уговор. Затим сам био на проби више од три недеље и тек онда је дефинисана сарадња – започео је разговор Омега.

Да ствар буде гора, пред крај прелазног рока Црвена звезда је за овог играча добила понуду из Турске коју је Омега одбио.

– Мој менаџмент ме је обавестио да има понуду Манисе од 180.000 евра. Ипак, ниједног тренутка нисам помислио да побегнем у Турску, иако сам у Звезду дошао за само 5.000 евра месечно од којих морам сам да плаћам стан, да помажем бројној породици, па сам одлучио да и даље живим у клупском хотелу – каже Омега.

Иако је био упоран да се докаже у црвено-белом дресу, прилику за то није добио.

– Сматрао сам да ће за мене доћи бољи дани када добијем прилику да играм. Макар и на кашичицу да бих разуверио појединце да могу да будем део екипе. Нисам, ипак, ушао ни минут и изгледа да сам олако прецртан. Није никакав проблем био да ми се раније каже да се на мене не рачуна и да раскинемо уговор. А не, да дан пре истека прелазног рока, будем на улици.. Тражио сам да растанак буде коректан, да неком другом странцу или домаћем играчу ослободим место или да се све премости одласком на годину дана у ОФК Београд – прича Омега и закључује да до договора није дошло због новца – Предложио сам да ми се исплати прва од три потписане године, пошто је било јасно да бих остао без клуба до децембра или јануара.

Црвена звезда је наводно Омеги понудила 12000 евра за раскид сарадње што је он одбио.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

55 comments

superheroj сеп 4, 2013 at 21:26

Treba da igraju igraci kojih se moramo riješiti dok to ne trpi rezultat. Arauho je bio na klupi protiv radničkog.

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:22

„Crvena zvezda je navodno Omegi ponudila 12000 evra za raskid saradnje što je on odbio.“ – jadan on. Neka ide na njivu da radi, mozda ce zaraditi vise.

Reply
NCZ сеп 4, 2013 at 15:12

brate ne znam sta da ti kazem nego da su VREMENA KOKUZNA!!!!

Reply
Ryber Palunko сеп 4, 2013 at 15:05

Što se Kokeze tiče i pitanja otkud on u našem klubu, pa znate i sami odgovor. Njega je doveo, idol mnogih ovdje, naš sveti velikospasitelj i prvopotpresjednik Aleksandar Vučić. Čemu postavlajti pitanja na koja je odgovor odavno poznat. ‘Zašto’, je možda suvislije pitanje.
Što se Omege tiče, nadam se da mu bar ide plata (zna li iko da li se primanja nešto redovnije isplaćuju nego prije?). Ne bi o Stojanovićevom poslu i sastavljanju ekipe. Nadam se da i uprava ovako razmišlja, mada ne bi stavio ruku u vatru.

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 15:35

Kokeza je doveo Ninkovića, a Omegu Džajić.

Reply
Volim Zvezdu сеп 5, 2013 at 04:07

Redovnije su plate…ALI…Samo se pitam ko je dao malom Lazicu platu od 70 000e godisnje?! I gde e mali Jokic kapiten kadetske reprezentacije i zasto ne igra ?!?!?!

Reply
Miljan сеп 4, 2013 at 14:33

Treba da se ovako nastavi!
Trebamo da mi navijaci vrsimo pritisak da se Robertsu da sansa i da vidimo dal ume i dal moze a siguran sam da MOZE!
Meni tu nesto smrdi… Prvo ga dovodu kao pojacanje, pa odjednom aj da ga stavimo na probu… onda covek i to prodje i ako su mu konkurencija bili Bates i Stojanov i potpisuje ugovor i odjednom nije potreban ekipi.
Potrebniji je jedan Krneta????!!!
Ovde su menadzeri umesali prste.

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 15:38

Ti ne možeš da znaš bolje od trenera koji ga gleda na treningu. Obzirom da je došao iz Smedereva kluba koji je ispao između ostalog i zbog mnogo primljenih golova, postavlja se pitanje da li je bolji od Krnete?! Mada si u pravu da je trebalo prvo da ga vidimo. Ovako možemo samo da nagađamo.

Reply
rille83 сеп 4, 2013 at 13:55

Ovo je strasno! Strasno je iz vise razloga! Ovo je dokaz da neko Dzaju zesce busi! Ovo je dokaz da se radi nakaradno i da malo fali da sve pukne tolko malo da je dovoljno da nam u ovom jesenjem delu krene lose s rezultatima i sve ce poceti da izlazi na povrsinu. Ovo je dokaz da neki igraci nece videti terena. Zao mi je Arauha,Rajkovica,Jokica,Lukovica,Djurickovica i Ahcina (nisu nigde poslati na pozajmicu) jer ovakva sudbina i njih ceka. Jbt pa sta kosta da coveku das sansu!? Ustvari i ja pitam gluposti,kosta sujeta,prevlast i ko zna sja jos! Pa i trebaju smesni Andjus i izlapeli Djora da se sprdaju s nama!!

Reply
ЦЗХН сеп 4, 2013 at 13:53

Иако су га представљали као некога ко је овакав и онакав,овај гест о останку у клупском хотелу је за поштовање.Имао је жељу да се докаже за разлику од неких.Е сада…што је довођен и како…неко треба да одговара због ове спрдње.Омега је скроз у праву!

Reply
Popara сеп 4, 2013 at 13:20

KOKEZA ODLAZI!

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 15:40

Sojadine odlazi. On je doveo one nesrećne igrače koji ne igraju.

Reply
Nesha сеп 4, 2013 at 12:51

U potpunosti razumem decka. Krneta koji je broj 1 po suntavilu je ispred njega. Decko ima sjajne fizicke predispozicije za stopera, visok, gradjen, verujem da je popravio i kondiciju dosta i oni ga ovako zezaju. Strasno. IZDRZI OMEGA DELIJE SU NA TVOJOJ STRANI !!!

TI SI NAS STOPER ROBERTSE!!!

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:13

Haha… „visok“, „gradjen“ i „verujes da je popravio i kondiciju“. :facepalm:

Reply
Spartanac сеп 4, 2013 at 12:28

Decno milion posto u pravu!!!!!!Ali milion!!!!MOGU SAMO DA ZAMISLIM KAKO JE ARAUHU,DECKO JE 1994 GOD…..ostavio svoju kucu svoje,sa jedva 19 godina…..otisao na drugi kontinent u tri lepe……zarobio se cetvorogodisnjim ugovorom i sad verovatno place kad dodje kuci……mozda je stariji od vas…..ali on sa nepunih 19 god je jos dete,daleko od kuce…..a vidi u kakvu muljavinu je dosao.Strasno maje mi……..ne treba nama privatizacija toliko zbog para……i sa ovih 13,15 miliona,DA SE POLUJE DOMACINSKI ,moze dobar tim da se naparavi…..NAMA TREBA PRIVATIZACIJA DA SE SPRECI OVA PLJACKA I MESETARENJE……JER KAO I SVAKA DRUSTVENA FIRMA……ZVEZDA JE I SVACIJA I NICIJA…..NIKO KADA KRADE NE DOZIVLJAVA TO DA KRADE ON DEKOGA,VEC DA KRADE OD NIKOGA!!!!!TO JE POENTA,JA BI DRUSTVENO UKINUO ZA SVA VREMENA!
-DAKLE PRIVATIZACIJA,JER SMO POKVARENI KAO NAROD!

Reply
Ryber Palunko сеп 4, 2013 at 15:14

Arauho je mlađi i od Lazića! Garantujem ti, da bi ga 90% ljudi s ovog sajta, nakon 2-3 očekivane greške, napljuvalo kao najgoreg skota i progalsilo DRVOM. I to baš onih koji sad kukaju za njim. Nije još napunio ni 19, za njega ima vremena, potpisao je ugovor na 4 godine, zar treba da ga potrošimo kao krpu i odbacimo jer nam se ne sviđaju Krneta ili Martinović? Klubu je isplaćeno obeštećenje, iskreno se nadam da i on dobija svoje (a to je kod nas baš velika nada) i dok se ne prilagodi, ne bi ga gurao na silu i najvjerovatnije upropastio. Ko zna govori li momak bar engleski? Peru i Evropa su dva svijeta, pa kamenu bi trebalo da se adaptira neko vrijeme, a ne klincu, tinejdžeru još.
Privatizacija obavezno, mada onda valja zaboraviti na ulaznice od 200 dinara.

Reply
Spartanac сеп 4, 2013 at 17:35

Prvo nisis u pravu.Lazic i Arauho su isto godiste!!!!Dakle rec je o momcima koji imaju isto godina sa kljucnom razlikom…….Lazic je igrao omladinsku ligu Srbije ,nije reprezentativac,i nema dana u seniorskom fudbalu!!!
Za razliku od njega…Arauho ima celu sezonu u seniorskom fudbalu,igrao je Ligu sampiona Juzne Amerike i kapiten je mlade reprezentacije Perua!DAKLE,ARAUHO ZASLUZUJE SANSU PRE LAZICA I SVE TO STO SI PRICAO U PLJUVANJU I PROPADANJU MOZE DA SE DESI I DESAVA SE LAZICU!!!!Sto se tice jezika,moze da bude problem,ali Stojadinovic govori spanski,kada je visio sa Sa Pintom na treninzima,moze i sa Stojanovicem,da objsni decku i prevede sta trener kaze,vise od mesec dana je u klubu,do sad bi skapirao sta treba da radi sve i da je gluvonem!!!!Da decko ne dobije ama ni sansu 15 minuta……..

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 15:41

Ti si možda pokvaren, ja nisam 🙂

Reply
Stefan сеп 4, 2013 at 12:25

Kao Omegin prijatelj, znam da ga u Smederevu ga ništa nisu plaćali. Žalosno je da tako rade i u jednoj Zvezdi! A čovek ima rodbinu kojoj mora da finansijski pomaže i nije u mogućnostu. Ovom tekstu fali jedna stvar – zaboravili ste da pitate Omegu zbog čega je propustio trening u nedelju. Nije u pitanju razočarenje, ni bes, već zbog toga što se osećao loše tog dana i da je javio nekim ljudima iz Zvezde da neće doći da trenira. Ali je očigledno najjača „struja“, koja tera Omegu iz kluba i pre nego što je potpisao ugovor, iskoristila situaciju da javi novinarima kako se Omega „neprofesionalno poneo“ i da je „nestao“. Proverite slobodno i to, pozivam Mozzart Sport.

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:15

Ajde, iskreno, kao Omegin prijatelj mi reci da li je on kapacitet za Zvezdu? Da li sa njim mozemo da napadamo Evropu???
Mani se tih prica…

Reply
HOCEMO TITULU! сеп 4, 2013 at 12:25

Kao Omegin prijatelj, znam da ga u Smederevu ga ništa nisu plaćali. Žalosno je da tako rade i u jednoj Zvezdi! A čovek ima rodbinu kojoj mora da finansijski pomaže i nije u mogućnostu. Ovom tekstu fali jedna stvar – zaboravili ste da pitate Omegu zbog čega je propustio trening u nedelju. Nije u pitanju razočarenje, ni bes, već zbog toga što se osećao loše tog dana i da je javio nekim ljudima iz Zvezde da neće doći da trenira. Ali je očigledno najjača „struja“, koja tera Omegu iz kluba i pre nego što je potpisao ugovor, iskoristila situaciju da javi novinarima kako se Omega „neprofesionalno poneo“ i da je „nestao“. Proverite slobodno i to, pozivam Mozzart Sport. citiram

Reply
Sladajac сеп 4, 2013 at 12:17

Doveo ga Dzajic za 5000€ a nisu hteli da ga prodaji u inat istom za 180000€!!! Kokeza vedri i oblaci,,Veliki „strucnjak koji je kao presednik FK.Zemun upropastio klub i za malo ispadose iz Srpske BG.

Reply
Goran сеп 4, 2013 at 15:46

Ajde ne lupaj, Zemun nije uništio Kokeza nego braća Polići koji su u zatvoru.

Reply
zvezdas сеп 4, 2013 at 12:14

Prevara je nase zanimanje,gospodo!

Reply
kastiljo сеп 4, 2013 at 12:00

znam da nije tema,ali moram ovo negde da napisem….clanovi ovog sajta bi trebali da se raspitaju dobrano o muljazi u KK,jer sam pre neki dan saznao za sramno ophodjenje trenera i uprave prema nasem biseru,najboljem igracu svetskog prvenstva za juniore cini mi se,Aleksandru Cvetkovicu…naime,decko je sam sebi platio pripreme u budvi,sam sebi placao lecenje povrede kolena koje je imao(debelo platio),nije primio dinara nekoliko meseci a i to sto je primio kao da nije…jos mu je saopsteno od strane trenera da ce dobijati 1min-3min po utakmici,tj da se na njega ne racuna ozbiljno,a pritom nece da ga puste da ode za obestecenje ispod cini mi se 200k evra….koliko sam skapirao iz price,za koju necu reci odakle dolazi,a mogu da kazem da je vise nego pouzdana i tacna u KK se dogadjaju stvari koje su se dogadjale u FK za vreme Lukica,tj ozbiljno su menadzeri upleteni u sastavljanje tima…decko stagnira sedeci na klupi,bukvalno se igrac unistava,a mi se posle pitamo zasto i to malo sto odigra bude ispod zeljenog nivoa…

Reply
ShoNe сеп 4, 2013 at 12:06

Aleksandar Cvetkovic ne zna da igra kosarku. Uporedi ga sa Micicem i videces koliko momak ne zna da igra kosarku.

Reply
Spartanac сеп 4, 2013 at 12:09

Ako ne zna,sto traze za njega 200 000???????Ja sve verujem da je tako!!!!!

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:18

„Nezna“ zato sto sedi na klupi i propada. I Rakocevic da je grejao klupu, nebi postao to sto jeste.

Reply
Ryber Palunko сеп 4, 2013 at 14:58

Aleksandar Cvetković je najveće razočaranje prošle sezone. Očekivao sam od njega da prikaže svoj talenat (mnogi su tvrdili da jeste i ne sumnjam u to), ali vidio sam jedno obično ništa. Samopuzdanje, ne postoji (meč s Ulmom je primjer, tri puta sam na šutu, tri puta ne smije šutirati, već ide na neki prodor i upropasti napad). U redu, jedna loša sezona, bacićemo je u zaborav, mlad Ali morao bi daleko bolje.je.
Što se tiče ovih navoda o lošem tretmanu, to ne znam, nemam razloga da ti ne vjerujem i ako je istina, onda jbg…nije dobro ni za ugeld kluba.

Reply
kastiljo сеп 4, 2013 at 18:54

decko jednostavno ne moze da izgradi samopouzdanje kad ne igra ! jednostavno da bi mogao da napreduje mora igrati,kako ce imati samopouzdanja kad njemu trener otvoreno kaze da ne veruje u njega,kad mu rade to sto mu rade?! neko gore napisa da ne zna da igra kosarku..pa jel bi bio proglasen za najboljeg na svetskom prvenstvu da ne zna da igra?! kosarkaski klub ide istom politikom kao i fudbalski u vreme kada smo i napravli najveci dug,kupovina neproverenih stranaca,bacanja nase dece u vodu…to se ni danas nije promenilo u fk,pogledajte samo gde su klinci poput djordjevica,ahcina,mihajlovica,pa cak i malog vukana….doveli smo nekog klinca iz perua,za koga nista lose ne kazem ali….zar nije bilo nasih,doveli smo coveka koji ce kad mu istekne ugovor biti na zalasku karijere,tj imace 30,sto nije puno,ali samo neka mi neko kaze ko ce za igraca od 30 godina koji igra u srpskoj superligi dati preko 150-200k ?! mislim na gogica naravno… na toj poziciji imamo trenutno 3 klinca,koje danas sutra mozemo prodati za par miliona…. stvarno moram da nas sa partizanom uporedim i da konstatujem da ljudi stvarno znaju da izbace igrace,dal u fudbalu ili kosarci..cisti primeri su u fk mali markovic,mitrovic,evo sad i ovog zivkovica,ninkovic itd…u kk lucic,bogdanovic i jos poneki,sad nmg da ih se setim…i opet oni s tim svojim klincima i svinjom osvojise skoro sve sto se moglo osvojiti prosle godine… samo hocu da kazem da poslovanje kk jako podseca na fk,a pogledajte gde nam se isti nalazi…

Reply
Darn сеп 4, 2013 at 16:17

Ne bih voleo da je ovo što je izneseno o Cvetkoviću i odnosu kluba prema njemu istina, ali ne bih se mnogo ni začudio – neće ni u KK preko noći procvetati ruže, ima tu još prljavštine dosta.
Nego ‘ajde, da ne mračimo, biće bolje ove sezone u košarci, a valjda i u fudbalu…

Reply
gledalac сеп 4, 2013 at 20:37

Sve ovo sto je navedeno za Cvetkovica je jedna najobicnija LAZ!
Kako ih samo ne mrzi da smisljaju nove gluposti svaki dan.
Molim moderaciju da pusti komentar.

Reply
ShoNe сеп 4, 2013 at 11:55

Na svakom snimku sa treninga se videlo da je ovaj momak bar fizicki bolji od svih nasih stopera. ALi bas tad se videlo da nas trener ne zeli ovog momka, jer je najavljivao igranje Martinovica, koji nije odradio trening, a Omegu koji je tu mesec dana nije pominjao. Stojanovica zameniti covekom koji ne vidi i ne cuje, bolje bi prosli nego sa ovakvim strucnjakom.

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:20

A bas me zanima koji su to „svi snimci“?
Trener je pre transfera rekao da Omegu ne zeli! Oni su mu ga doveli, i sta sada covek da radi?!!!

Reply
Rade Delija сеп 4, 2013 at 11:48

Ne razumem stvarno šta Stojanović radi. Zašto Arauho i Omega nisu dobili bar malo šanse da pokažu kakvi su igrači.Siguran sam da nisu lošiji od Krnete i Lazića. Ne opravdavam Omegin izostanak sa treninga (ali mogu da ga razumem).Izgleda da kad je u pitanju sastav ekipe neko pravi neke svoje kombinacije a Stojanović samo ćuti.Zato smo i Robija izgubili. Pa dokle tako pobogu ❓ ❓

Reply
CoYote_SRB сеп 4, 2013 at 12:53

“NEKO PRAVI SVOJE KOMBINACIJE“ Kljucna recenica, taman kad sam pomislio da se nesto poboljsalo opet stara prica, ja ne mogu da verujem da rajkovic nije bio u protokolu na prosloj utakmici vec vesic, ne mogu da verujem da retard stojanovic ne moze da da sansu aruhu i omegi bar na 10, 15min, o cemu se radi, jel oni misle da smo mi maloumni ? mrs u kurac, ne osvoji li zvezda titulu, KATASTROFA !

Reply
Ultras сеп 4, 2013 at 11:43

Baš mi je žao Omege ako je sve ovo istina dečko je ispao više nego korektan i stvarno mi nije jasno zašto ne dobije priliku da zaigra jer realno Lazić i Krneta nemaju kvalitet za prvi tim, mnogo kiksiraju…

Reply
Belziq сеп 4, 2013 at 11:35

Velika greska Uprave kluba.Ni prema jednom igracu se ne treba ophoditi na ovaj nacin,nije ljudski.Momak posteno trenira i nije on kriv sto neciji interesi su takvi da guraju klince,a pritom vidi da je bolji od nji i ne dobija sansu.Svako normalan bi se pobunio.Molim administraciju sajta da zaduze nekoga ko prisustvuje konferencijama da postavi pitanje zasto Omega nije dobio ni minut?Hvala.

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 4, 2013 at 11:32

ovo nikad nisam procitao dovedes pojacanje a nikad mu ne pruzis priliku da se vidi da li zna da igra..mislim da je bolji od cele odbrane osim Mijailovica..al najveci problem je sto se tu Kokeza nije ugradio a Stojanovic nesme da pisne..uvek kad ga pitaju za Omegu i Arauha on pocne da muca..ovaj koki je najvece zlo koje nas snaslo u svim nasim mukama

Reply
Belziq сеп 4, 2013 at 12:04

Druze u pravu si.Kokeza je maioza i nije za dzabe osnovao sportsku komisiju koja je nadredjena Stojadinovicu!On se gotovo pitao za svakog igraca,on izgleda kroji tim pred svaku utakmicu.Nema ni malog Savicevica a decko pokazao protiv Ukrajinaca da zna da igra.Problem je sto nema menadzera i nije interesantan Kokezi jer nema procenat od njega.Zasto se neko ne zapita ko su ljudi iz te sportske komisije i da li su strucni da odrade prelazni rok?

Reply
Dragon сеп 4, 2013 at 11:31

..svaki dan sve lošije..imam osečaj i da osvojimo titulu što od srca želim, da bi se i to iskoristilo za još veče mešetarenje u klubu..ne mogu, da verujem šta rade od “ moje “ zvezde :/

Reply
CZV!! сеп 4, 2013 at 11:27

Ja bi mu pruzio priliku pa da vidim jeli za igranje kod nas ili na pozajmicu

Reply
mare сеп 4, 2013 at 11:17

Admine ja bih stavio da stoji ova stranica sa pitanjima kao jedna od naslovnih tema na stranici za stalno i da samo dodajemo pitanja kao ovaj slucaj sa Omegom. http://www.mojacrvenazvezda.net/71053/2013/09/03/18-otvorenih-pitanja-ekipe-foruma-czbgd-tv-clanovima-uo-fk/#.Uib6Bn-19dg
I da ti samo dodajes da ocenjujemo i komentarisemo lose stvari ove uprave i da je poredimo sa Lukalerijem.Po meni je Lukic bio ako nista posten ,a ovi ne zna se ko pije ,a ko placa.

Reply
vanja сеп 4, 2013 at 11:24

Lukiceva uprava je uvecala dug za 25miliona € i brukala se na svim poljima. Ne pisi gluposti, ova uprava ima struju koja mi se ne svidja stojadinovic-toncev ali ipak ova uprava ce vratiti Zvezdu na pravi put.

Reply
... сеп 4, 2013 at 11:46

Nazalost ova uprava ima nekoliko struja i svako radi protiv svakoga 😕

Reply
mare сеп 4, 2013 at 11:48

Lukic je sam rekao da je imao raspad i nije imao tim kao i Den Tana.Pixi nas je doveo u minus i to samo zato sto ti njegovi igraci nisu bili prodati ,a vredeli su dosta.Pa mi smo uzeli napadaca Brazlia koji je igrao sa Patom u generaciji http://en.wikipedia.org/wiki/Brazil_national_under-20_football_team
Onda Bronovickog reprezentativca Poljske,Barkosa reprezentativca Argentine,Molinu takodje sjajan igrac.

Reply
bensada сеп 4, 2013 at 11:15

strasno da se decku ne pruzi sansa makar poluvreme da se vidi..toliko bio na probi potpisali i sad ovako…pa tesko da je gori od krnete

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 11:27

Moguce da je gori. Omega je igrao za Smederevo koji je imao najgoru odbranu u ligi, pa su zato i ispali. Znaci, „pojacali“ smo se igracem ciji je klub ispao iz lige :facepalm:

Reply
bensada сеп 4, 2013 at 11:40

mislis da bi mesi mogao da igra sam…da nema cavija i inijeste….mislis da bi vidic to sto jeste da nema evru i ferdinanda pored sebe…pa nije on covek sam kriv za to…mene muci to sto je covek mesec dana bio na probi to su i vrapci naucili napamet i onda potpisao a sad nije u protokolu…to nema veze sa njim i njegovim znanjem nego sa procentima ili cime vec ja stvarno u to verujem

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 15:11

A sto volim kada se neko kritikuje, i onda neko pametan spominje Mesija, Inijestu itd. Ajde da dovedemo igrace iz 3 lige, jer bi oni bili sjajni igraci ako bi igrali sa Mesijem, Inijestom itd… :facepalm:

Reply
vanja сеп 4, 2013 at 11:13

Jovan Krneta! Ko je jovan krneta? Zbog koga jovan krneta? Zasto jovan krneta? Dokle jovan krneta?

Reply
may сеп 4, 2013 at 11:32

Sta hoces covece vise sa Jovanom Krnetom, na svakoj vesti koja moze da se poveze sa njim te ima? Dosadio si i Bogu i narodu.Mozda je Omega bolji od Krnete, a mozda je bolji i od Darka Lazica,Novaka Martinovica,Migela Arauha.Mani se vise coveka,udavio si.

Reply
sof сеп 4, 2013 at 12:04

Крнета је крив што је жив. Стварно смешно да је за све наше проблеме крив Крнета исто као Шћеповић гробарима. А нису криви Џаја „легенда“, 101, „спортска комисија“, тренер. А шта је то спектакуларно игри Лазића? Није се он уопште показао као таленат који има Спајић? Суштина је да нису ни Крнета ни Лазић за ЦЗ.

Reply
STEFAN сеп 4, 2013 at 11:11

PRIVATIZACIJA odmah !!!! Ovo vise nema smisla….Unistili ste coveku zivot…Niste mu dali priliku da se dokaze.Ponudili mu 12000 za sporazumni raskid….Da je pametan da vam uzme 1200000, pa da vidimo onda….
Dzajic na jednu stranu, Stojadinovic na drugu, Kokeza I Toncev na 3, a Stojanovic ( 0 od trenera) na 4 stranu….Hocemo privatizaciju….Ova uprava je za nijansu bolja od prethodne, ali mozemo reci da je druga najgora u istoriji ovog kluba…..PRIVATIZACIJA od strane stranca, NE od nasih lopova !!!!!!

Reply
Igor сеп 4, 2013 at 11:29

Dosao je iz Smedereva, a ne negde iz daleke zemlje da se dokazuje. Ko je pratio JSL, zna kako je igrao u Smederevu… Covek nema kvalitet, i nema tu sta da se dokazuje. Drugo je pitanje, zasto je uopste doveden???

Reply

Leave a Comment