Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаТрансфериФудбал

Звезда добија паре и за Пантића, од Мудринског и Мијаиловића преко милион евра

mudrinski_ognjenЦрвена звезда је у овом прелазном року остала без младих играча Мијаиловића и Пантића, који су напустили клуб и отишли у иностранствно. Небојша Човић, у разговору за „Журнал“, причао је о томе колико је Звезда зарадила на трансферима ових момака:

– За Мијаиловића нам припада око 500.000 евра, а Парма је дужна између 260.000 и 300.000 за Јанковића .

Човићу и даље није јасно како је Звезда испустила младе момке:

– Најнелогичније је да смо испустили младе играче, пет момака који су нас напустили су били много бољи на свим турнирима у односу на Мамићеве клинце из Динама. До мене је дошла таква информација.

Трансфери Мудринског и Пантића:

– Добићемо и од његовог одласка нешто мало новца, нама је сваки динар важан. И још кад нам не би сваког дана неко претио пуштањем меница, било би нам лакшеНи 650.000 за Мудринског није мало.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

119 comments

ЦГ јул 15, 2013 at 10:22

Ako bude falio neki stoper protiv IBV-a ,nek uleti Stojanovic sa klupe,sta ima veze.Kad moze njihov trener moze i nas.

Reply
Mani јул 15, 2013 at 10:15

Nije mi jasno zasto Stojadinovic i svi kad govore o stoperima kazu „Kad stigne Arauho imacemo tri mlada stopera, on Krneta i Lazic“??! Kao prvo Lazic je vise desni bek i tu nam treba zamena za Vesovica, a kao drugo zasto se medju tim mladim stoperima ne spominju Marinkovic ili Jovanovic i Jaksic?! I pored njih svih najvise bi voleo da vidim Lukovica, ali mislim da ce doci onaj Nigerijac a i to nebi bilo lose.

Reply
maxa јул 15, 2013 at 12:15

najbolje bi bilo da tim bude sastavljen samo od stopera,bar po tvome.sto se tice Lazica,decko je 2 utakimice odigrao bez greske na mestu stopera,bolje od svih i ne treba ga pomerati sa te pozicije,samo u slucaju nuzde.

Reply
ЦГ јул 15, 2013 at 09:06

Stankovic kad bi dosao,to bi puno puno znacilo za klub,pa makar na terenu bio los.Jos ranije sam pisao da je njemu najlakse da se odluci za Zvezdu od bivsih igraca.On je na potezu.

Reply
Solidan јул 15, 2013 at 02:11

http://www.youtube.com/watch?v=7N9BLWUydCg

evo jednog igraca nije los za 100.000 evra

Reply
redjamo pobede јул 15, 2013 at 00:57

Ako dodju Stankovic i Pantelic onda mogu samo da zamislim kako ce tribine da izgledaju u svim mecevima ove sezone. Ali cak i da ne dodju bice ovo mocan tim Zvezde. Ne znam koji potez vise da pohvalim, svaki dan lepe vesti

Reply
MILAN KG јул 15, 2013 at 00:44 Reply
.. јул 15, 2013 at 02:15

Lepo je sanjati,do pre 2 nedelje svi ste kukali a sad se lozite da price o Stankovicu…Razmislite logicno,sta ce nam on kad ce za sezonu da zavrsi karijeru ?

Reply
Sekularac јул 15, 2013 at 00:16

Mene zanima,sta treba da se uradi i kome Srpski klubovi treba da se obrate za 7 stranaca u timu??? samo nemoj da lupate,ko zna nek napise!!

U savremenom fudbalu i upste gledano kroz mentalitet ljudi,trebaju nam stranci…jer svaki stranac odakle god da dolazi,razlicit im je mentalitet od naseg…mislim da bi tako klub odlicno zaradjivao i vrteo dobru lovu,inace bez stranaca nema kvaliteta,nema LE ili LS ….
Ja mislim da samo mi u Evropi nemamo 7 stranaca,dok ostali bez toga nema sanse da napreduju rezultatima u Evropskim takmicenjima,to je realnost,i mi ne mozemo da bezimo od toga!! Sa tim dosta zatvaramo nasu decu da napreduju i sto pre da se prodaju,ali i sa tim strancima mi odlucujemo ko ce od domacih fudbalera da upadne u tim,jer tada ne moze svako da igra za Zvezdu,ako dodju pravi igraci opasnog kvaliteta za Zvezdu i jace malo!! pozz ljudi cisto neko moje misljenje 😀

Reply
sofi јул 15, 2013 at 01:35

Sta ce nam 7 stranaca? 3-4 u timu su dovoljna ali vrhunska, a kod nas se dovode stranci koji retko kad odskacu svojim kvalitetom od domacih igraca. Ti ocigledno ne racunas za strance ove Crnogorce kod nas (Bajko, Vesovic , Kasalica to su stranci, ali oni verovatno imaju dvojni pasos), Dauda, Pecnik, Arauho (mozda dodje jos 1 stranac). Znaci mi cemo ove godine igrati sa 7 stranaca. Ne znam ni zasto se dovode ovoliko Crnogorci , to sve mafija preko svog lobija, nemoguce da nema trojica srpskih igraca kao ova trojica IZ Cg. Kad je Zvezda poslednji put stvorila nekog igraca za seniorsku reprezentaciju, a ti hoces vise stranaca?

Reply
Sekularac јул 15, 2013 at 02:08

Kako sta ce nam stranci? Ti ne pratis fudbal izgleda,dobit je u svakom smislu,jer Zvezda moze da pravi dobre rezultate sa dobrim strancima,kasnije i prodaje za velike pare,i ja sam rekao kvalitetne,a ne tipa Asamoa i ne znam ti ko…danas u fudbalu nema pojma bez stranaca u timu,gde se god okrenes stranci su najjaci u tim klubovima gde igraju,da ne nabrajam spisak je kilometarski! 🙂 Slazem se sa Crnogorcima,al sta ces kad ih dovodimo za dz i prekfalifikujemo ih u Srbe 🙂 mafija izgleda,nisi greska!!

Reply
Danijel јул 15, 2013 at 07:55

Nemamo pare da dovedemo ni jednog bas kvalitetneg stranca, a ti mastas o sedmorici? Po meni maksimalno 5 treba da budu dozvoljena…

Reply
Ryber Palunko јул 15, 2013 at 11:22

Brate, kao i u svemu ostalom, konkurencija rađa kvalitet. Gdje nema konkurencije, cvjetaju mediokriteti.
Evo, mi imamo uredbu o ogranićenju stranaca, sve ne bi li famozna ‘naša deca’ napredovala, kad ono, reprezentacija na FIFI-noj rang listi, iza Albanije! To je rezultat.
Isto tako, naše mlađe selekcije više nisu u stanju ni da se kvalifikuju za Evropska prvenstva, a sami znamo da smo do prije 5-6 godina tamo bili redovni, igrali polufinala i finala. I to je rezultat.
Zabranama i ograničenjima se ne postiže ništa, osim da ‘prosperira’ korupcija, što bi u fudbalskom svijetu značilo, gazdovanje menadžera (onih u FSS i van njega) i nebulozno dizanje cijena domaćih ‘novinskih zvijezda’. To je, zapravo, pravi, ma jedini, razlog ograničenja broja stranih fudbalera lLigi čiji je glavni sponzor proizvođač piva, a njegov proizvod ne možeš kupiti na 5 km od stadiona. Koji prokleti apsurd!?

ЦГ јул 15, 2013 at 09:09

I Sekularac je stranac po vasoj logici.

Reply
delijaMNE јул 15, 2013 at 02:48

Sofi…NE KENJAJ!

Reply
... јул 14, 2013 at 23:56

http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4400-travancic-nije-prosao-probu-u-zvezdi.html to volim, eto vam ga Travancic, celo vreme sam pisao da je niko i nista, obican klinac kakvih ima gotovo u svakom klubu, al ste smorili sa njim, cak ga pola strucnjaka koji posecuju sajt stavljalo u tim za novu sezonu, kao ekstra pojacanje, sto samo dokazuje da nemate pojma kako o fudbalu tako ni o kosarci

Reply
MILAN KG јул 15, 2013 at 00:10

Mali broj je smarao saTravancicem da je on ekstra itd… ne znam naosnoviu cega su to pisali. moj zemljak Stojanoviczna sta radi koji bre Omega,Travancic,Stojanov… on covek zna sta radi.

Reply
Sekularac јул 15, 2013 at 00:21

Travancic nije los,nego sto Celik trazi lovu za njega i u to sam ubedjen da traze oko 200 hiljada e,ali Zvezda ga nece i mozda i pogrese po meni jer sutra ce da se proda za vece pare,ali mozda i Zvezda racuna na to da moze sa 200 hiljada da se dovede neki iz juzne amerike,primer Kueva za te pare.Nije los Travancic ima potencijala,mislim samo da se radi o lovi 😀

Reply
MILAN KG јул 15, 2013 at 00:40

da je toliko dobar sigurno bih ga zadrzali naslo bi se para za takvog „bisera“

Reply
... јул 15, 2013 at 02:22

Koristimo isti nik da ne bude zbune medju ljudima,momak mogao si da naucis da se ne kaze CELO vreme nego SVE vreme,Travancic je odlican i prava je steta sto nije ostao.

Reply
... јул 15, 2013 at 13:05

Vodi ga ti kuci ako ti je dobar

Reply
Ibrahim Gaj јул 14, 2013 at 23:56

http://www.alfredopedulla.com/articoli/24615-stankovic-soluzione-stella-rossa-pi-vicina
Iako se pozivaju na izjavu Slavise Kokeze, ono sto bi morali da znate je cinjenica da je ovaj italijanski sajt najbrzi i najpouzdaniji kada su transferi u pitanju.
Naslov teksta je za one koji mrze da idu na google translate: „Dejan Stankovic najblizi Crvenoj Zvezdi!“

Reply
Coki81 јул 15, 2013 at 00:23

Zurnal piše da je Arauho izvadio vizu, i da čeka zeleno svetlo da dođe…ima li istine u tome…ovo za Lukovića ne verujem, i pišu da je Rodrigez sad prvi na listi… mada, s obzirom da je žurnal, ni to im ne verujem…

Reply
Rape Delija јул 15, 2013 at 00:35

Moze neko da mi kaze nesto o tom Rodrigezu, kakav je igrac i to?

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 23:49

Od veceras ne komentarisem ni jednu vest do dolaska Stankovica…Jel u redu?

Reply
100% јул 14, 2013 at 23:51

A ako nedodje ne nastavljas sa komentarima nikada vise

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 23:59

Slusaj, ja sam Cacanin, znaci komsije smo pazi sta obecavas ovde :P, moze i pivo da padne kad dodjem u Ivanjicu ili ti ‘ vamo 🙂

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 15, 2013 at 00:03

@100%…tako je…
@zvezda po ceo dan…mozeee…:-D

Reply
bojan62 јул 14, 2013 at 23:47

Za mene je uspesan prelazni rok kad dovedemo 2-3 igraca sto valjaju. A ne ovako svaki prelazni rok dodje/ode po pola tima…ne moze ekipa ni da se uigra posteno a vec neko ode (znam da sada mora da se prodaje zbog duga,ali prodavali smo po pola ekipe i kad nije bilo duga).

Da napravim tim od klinaca iz beogradske zone i drzim ih na okupu 3-4 godine mogu da garantujem da bi u jelen super ligi te trece/cetvrte sezone izborili evropu. A da ne pricam kakav potencijal ima zvezda u srbiji i regionu da privuce mlade talente (koji ce biti zvezdini 100%) i od njih napravi strasan tim. (i vratiti dugove kad ih proda)

Niko ne moze da me ubedi da je u srbiji odjednom „presusio talenat“,talentovane dece ima ali ona ne mogu da isplivaju na povrsinu od raznih menadzera i tatinih i maminih sinova koji moraju da se guraju.

Reply
duci јул 14, 2013 at 23:07

Da li je moguce da među nama ima toliko glupaka?Teže je soma da upecas nego naivnog deliju.Čuj,Babović?Neki već počeli da ga dižu u zvezde,a kao da je juče bilo kad smo se sprdali s’ njim.Nema sumnje,ovu kosku nam je neki grobar uvalio a mi se primili kao mladi majmuni.Nismo,valjda,toliko jadni da bi Babovića mogli da svarimo?

Reply
Danijel јул 14, 2013 at 22:59

Ok, al ko ce da greje klupu Milijas, Ninkovic, Kovacevic ili bi ti igrao sa 4 centralna vezna a bez krila?

Reply
Nikola јул 14, 2013 at 22:57

Ljudi ,koji crni Mrdja,Tejgo,ABUBAKAR je za nas pravo resenje i mnogo je bolji igrac od ove dvojice.

Reply
.. јул 14, 2013 at 23:30

Abu za krilo nije,sem brzine nema nista za krilo.On je spic a tu imamo Daudu i Mihajlovica,tako da je Abu neupotrebljiv.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 22:34

Koliko će to moj prethodni komentar da čeka na moderaciju?

Reply
sasa јул 14, 2013 at 22:21

Ako Dejan Stankovic dodje, Zvezdin rejting u fudbalskom svetu ce biti jaci jedno 10 puta! Oni sto kazu da je Dekijevo vreme proslo, ne znaju mnogo o fudbalu. Dovoljno je da odigra 60 minuta a posle njega neka udje Vukan! Sa druge strane marketing ce da explodira, njegovi dresovi ima da se prodaju nenormalno. Na svakoj utakmici ce biti od 35-45k ljudi to je sigurno sto je opet magnet za sponzore. Ukoliko osvojimo prvenstvo ili udjemo u LE, cena ostalim igracima ide gore…Znaci dolazak Dejana Stankovica ne bi znaci puno samo u fudbalskom smislu…On za uzvrat moze da dobije po zavrsetku karijere neku funkciju u klubu sto mu je prilika da ostane u Zvezdi, a kod delija bi imao status zive legende.

Reply
Danijel јул 14, 2013 at 23:00

Ok, al ko ce da greje klupu Milijas, Ninkovic, Kovacevic ili bi ti igrao sa 4 centralna vezna a bez krila?

Reply
maxa јул 14, 2013 at 23:29

pa Milijas,i da ne dodje Stankovic Milijas treba da greje klupu,ja u svom zivotu sporijeg igraca nisam video,nikakve koristi od njega.

Reply
nenad milijas јул 15, 2013 at 01:08

Milijas je doktor. kao i deki… Svi vi pricate kako je anticeva repka bila najjaca a milijas vazda bio na spisku… to mi onda nije jasno al nema veze 😉

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 22:06

E dobro…seca li se neko da sam pre mesec dana napisao da pregovaramo,ili da cemo uci u pregovore uskoro oko angazovanja nekadasnjeg tamnoputog igraca Partizana???
A vi i dalje nastavite da mi lupate minuse…

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 22:10

Pa neko ti je odgovorio tejgo jos tada a ti si cutao kao da je stotine crnaca igralo na lavoru sarenome.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 22:42

Igrali su i Moreira i Dijara i Zuka i mnogi drugi…Nisam zeleo da otkrivam o kom se igracu radi do daljnjeg…A sada je izgleda doslo vreme za to…

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 22:53

Moreiru nikad ne bi doveli mator, zuka takodje pre njih west mator, medo nije napad, manga nije,dijara smesno ubijao nas nikad ne bi dosao kod nas, boya mator, znaci samo tejgo ili onaj tagoje princ od milutovac 🙂

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јул 14, 2013 at 23:19

Samo lupajte minuse…nema veze…;-)

zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 23:40

Sta si se uvatio prijatelju za te minuse, evo ja cu sad sebi da roknem jedan, cisto da se ne osecas izdanim 😉

aleksandar kš јул 14, 2013 at 23:08

žuka nije tamnoput 😉

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 23:10

Da, samo malo preplanuo u rodnom Brazilu 🙂

dante јул 14, 2013 at 21:27

greska oko tejga 150000 godisnje

Reply
dante јул 14, 2013 at 21:26

ja sam pre za tejga i babovica.tejgo je pravi spic jak,brz,iskusan naravno da pristane na 150000 mesecno i babovic jer je po meni jako dobar plej-tj. organizator igre.partizan je igrao mnogo bolje sa njim u postavi nego sa ilicem.uz to mislim da je dosao kraj tom gospodskom ponasanju od strane naseg kluba,oni da mogu i dzaju bi probali da dovuku u partizan .e da i mrdja je jako dobar izbor naravno ako novac dozvoli

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 14, 2013 at 21:28

Sever je ZVEZDA!
ZVEZDA pripada ZVEZDASIMA a ne tajkunima i mafijasima!

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 22:55

Ma vodi ih kući…

Reply
branko јул 14, 2013 at 21:09

navodno se očekuju pojačanje stanković i pantelić.nisam protiv dovođenja jer nam trebaju iskusni igrači,ali pitanje koliko mogu pomoći jer nisu igrali puno utakmica zadbnjih sezona,a uz njih bi trebao iskusan igrač na poziciji lijevog krila

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 21:32

Neka oni samo dođu, mnogo će nam značiti njihovo iskustvo, pre svega zbog samopuzdanja i sigurnosti…ne znam koje si godište, ali seti se kadnam je tada vremešni Savićević došao na polu-sezonu, kako smo igrali…dali glodarima 4 komada i da nije bilo bombardovanja sigurno bi ih prestigli… a Savićević tad nije bio ništa posebno, ali su sigurniji bili mlađi momci…

Reply
Srba јул 14, 2013 at 23:34

Potrebnije je desno krilo, levo ce da igraju Milunovic i Kasalica, taa pozicija nam je pokrivena

Reply
Mile Pajic Provo јул 14, 2013 at 19:12

Podrska upravi za ovaj prelazni rok.Nastaviti sa angazovanjem igraca,potpuno u vlasnistvu kluba,uglavnom slobodnih.Nema procenata za menadzere,nema pozajmica.Pretpostavljam da ce Mrdja doci pre nego Abu bas zbog toga sto je slobodan igrac,nema obestecenja i nije stranac.Zinam da Stojadin nudi Daudu,Kasalicu,Vesovica i Milunovica ali za ozbiljne cifre.Zato se Lane Jovanovic i Bojan Djordjic nalaze u pripravnosti.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 18:55

Šic bre…neka ga uzme mali klub…

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 18:58

novinarska lupetanja zbog tiraza

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 18:32

Jel zna neko da mi kaže šta je sa onim malim Novakovićem iz Spartaka…da li je još uvek tamo? Dečko nas je ubio na Marakani, mada, ruku na srce, nije imao bog zna kakvog čuvara… To je jedno od boljih krila u tsl…

Reply
MILAN KG јул 14, 2013 at 17:15

Evo za sve vas koji ste zeleli Grbica u nasem kubu uvek se nasmejem na ovakve izjave polugraca poput ovog http://www.mozzartsport.com/vesti/petar-grbic-zasto-partizan-a-ne-zvezda-pa-zna-se-ko-je-najveci-klub-u-srbiji

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 17:18

10. Maj
“Da li ćete u subotu nastaviti seriju golova protiv Zvezde? – To će pokazati utakmica. Crvena zvezda je najveći klub u Srbiji i njima ne može da se preti. “

Reply
ЦГ јул 14, 2013 at 17:25

Ma pustite,grbic je glumac i ulizica,znam ga ja.

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 17:32

Nista ti ne znas. On je decko profesionalac koliko god to tebi, meni ili nekom trecem smesno tj. zalosno zvucalo.

Reply
ЦГ јул 14, 2013 at 17:47

Treba i profesionalci da paze sta pricaju,a ne cas ovako,cas onako.

Delija Crvenka јул 14, 2013 at 20:05

cinjenica je da je Darko Kovacevic dobio otkaz zbog njega i kataija jer ih smatraju promasena investicija,cinjenica je da je pricao sve lepo o Zvezdi i Dzajicu al ipak su ga menadzeri odveli tamo jer nema gde da igra pa mora lepo o njima da prica al ja ne znam zasto se vi zamarate oko toga?nije nas igrac i nema potrebe pricati o njemu niti ga komentarisati

Reply
vladan lukić јул 14, 2013 at 17:02

G.Čović je u „Žurnal-u“ izjavio da je gotovo cela omladinska škola pobegla iz Zvezde!?Kada i zašto?Mislim da tu nedostaje još jedan podatak,a to je odgovor na pitanje:-Kada su ta deca i njihovi treneri poslednji put primili stipendiju,odnosno,platu?Da,nije,možda,pre godinu dana?Dauda je,naprimer,dobio sve do poslednjeg evra!Zaboga,da ne bi prešao u Partizan!?Šije mi ga Đura!Mogu samo da zamislim kakva će gužva nastati kada isplate ovog klinca iz Perua.I,još nešto,ima li,mozda,ovo „bekstvo“ organsku vezu sa čuvenom bežanijom iz Železnika(Raduljica,Mačvan,Đekić,Musli,Miljenović,Mićić,Dangubić,…?

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 17:08

O cemu ja pricam stalno?

Reply
MILAN KG јул 14, 2013 at 17:10

http://www.youtube.com/watch?v=eijXT58lprc Mladenovicje sve rekao o situaciji u omladinskoj skoli KATASTROFALNA SITUACIJA!!!!!!

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 16:49

Apel za admine. Mnogo bi znacilo da omogucite postavljanje slika na prazan avatar prilikom komentarisanja, BEZ prijavljivanja na profil, zbog lakse preglednosti i prepoznavanja pojedinaca. Fala unapred

Reply
MILAN KG јул 14, 2013 at 17:04

Sta te kosta prijavis se i postavis sliku po meni uslov za ostavljanje komentara treba da bude prijava na sajt a ne ovako da upadaju grobari i drugi neprijatelji kluba.

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 17:09

Kosta me jer sam se prijavio i pametni sajt ne podrzava Đ, tacnije pisalo je normalno, al kad sam poceo da koristim ostalo je INDIJA… I sad to ne mogu da promenim.

Reply
torh јул 14, 2013 at 16:35

Koliko se novca dobija za ulazak u grupnu fazu LE ?

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 16:49

Koliko ja znam jedno tri puta manje nego u LŠ… pa ako je ovamo oko 5 mil, ovamo je 1,5-2mil.

Reply
maxa јул 14, 2013 at 18:19

za ulazak u grupe je 2,2 mil,pobeda je mislim 400k

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 16:52

Ali znaj da je to samo za upad. Ne racuna se mnogo veca poseta, prava za tv prenose, marketing i slicno.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 17:24

Da, ovo sam mislio samo za ulazak…isto kao i za LŠ…a ostalo postoje mnogobrojni faktori, ko koliko dobija…

Reply
MILAN KG јул 14, 2013 at 17:06

kolilo ja znam milion evra!!!!!! zato ne cudi sto vecina klubova iz najjacih liga kada udje u grupe razigrava klince i igrace koji manje igraju u prvenstvu ima puno primera.

Reply
milos јул 14, 2013 at 18:59

a koliko ja znam plasaman u grupe sa drugog mesta neseg sampionata je ravan cudu,prem tome stvarno neznam o cemu vi pricate ili mastate…

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 19:02

Dečko je pitao koliko se para dobija za ulazak…nije precizirao dal misli na Zvezdu(iako misli), ili na Štutgart, Sevilju ili bilo kog drugog…svi dobijaju isto za ulaz…

Reply
miljan... јул 14, 2013 at 16:29

kada se pustaju karte u prodaji,za ove islandjane?zna li neko?

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 16:44

To treba da bude BIBLIJA ljudima iz kluba. Znaci da stoji na ulazu u stadion VREME odigravanja prve sledece utakmice i vreme kada se pustaju karte u prodaju. Znam koliko i ti, a poucen iskustvom bice ih od sutra i to od 10 do 4-5 popodne

Reply
Delija Crvenka јул 14, 2013 at 18:04

Vreme odigravanja prve utakmice je 20:30,a za karte ne znam……..jagodina na primer pusta karte u prodaju 16tog tako da predpostavljam da ce mo i mi

Reply
Mile Pajic Provo јул 14, 2013 at 16:22

Stojadin dovodi Mrdju i Abua ako proda Daudu za milion i po.

Reply
veliki pravi zvezdas јул 14, 2013 at 16:15

Lijepe vijesti iz nase Crvene Zvezde sada bi trebalo da se napravi fudbalska akademija Crvene Zvezde a na celu nje da bude jedan od bivsih igraca Crvene Zvezde presednice Crvene Zvezde Dzajicu potpresednici Crvene Zvezde i sportski direktore Crvene Zvezde Stojadinovicu zato morate promijenit ljude u skautung sluzbama Crvene Zvezde po Evropi i Svijetu a dovodit djecu iz Svijeta u fudbalsku akademiju Crvene Zvezde to bi bio pravi potez upravo Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 16:17

nisi zanimljiv decace, mani se corava posla

Reply
xxxx јул 14, 2013 at 15:38

ljudi sada cu vam kazem pravu istinu….nazalost….u fk finansijska situacija nije uopste takva kako se misli….dug nije mnogo smanjen,igraci koji dolaze,za svakog od njih garantuje neko i taj neko ga placa kao sto je bilo sa sa pintom da ga placa amss,posle od dalje prodaje zvezdi ostaje neka suma a neka suma tom sto ga je placao….trenutno sve se vrti u mestu,nekog velikog priliva novca nema…..jedini spas je da se par godina igra LS za redom,jedino su tu ciste pare i sa njima bi mogli da se izvucemo…..zao mi je ali je tako….nemojmo se zaludjivati nekim ciframa sa kojima mi mislimo da moze da se dovedu igraci poput abua i nekih dobrih iskusnih stranaca….uprava se stvarno pokida za zvezdu ali trenutno im to malo vredi jer para ima jako malo….velika mi je zal sto ovo pisem,tako sam cuo,al tako je…nazalost…..ali imam veru u bolje sutra i mislim da nasa zvezda moze da se podigne kao dortmund koji je bio na ivici bankrota

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 15:54

Hvala ti na istini.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 15:59

Ostavi se toga. piši o tome ako ne krene…a što se tiče basketa, pa cilj nam i jeste bio da se plasiramo u Evroligu, jer tu su pare…a takođe iz uprave FK-a su rekli da će rizikovati, tako da nam je cilj sada, najpre titula, pa da uđemo u LŠ, a probaćemo nešto u Ligi Evrope, pa koliko možemo…sličan princip kao u basketu, samo što se neuporedivo teže stiže do LŠ nego do Evrolige…ali idemo korak po korak…

Reply
sofi јул 14, 2013 at 17:02

Ljudi ne vole istinu, zato ti lupaju minuse. Nemam ni ja nikakve veze sa klubom vec sam obican i realan navijac kakvih je kod nas malo. I pitam se odakle nama pare? U nekom prethodnom komentaru napisah da pare dolaze iz potpuno nejasnih i sumnjivih izvora i nalupase mi minuse. Zato i ja mislim da svako iz uprave ima zadatak da trazi po jednog igraca i nekog „sponzora“ koji ce da „garantuje“ i daje mu platu, kao za Pinta i onda ce da uzme procente od prodaje. I mi cemo da se opet vrtimo u krug. Pazi ovo kako je moguce da Toncev izjavi da dovodi Zvezdi stopera i to „skupog“, kako se bre on hvali po novinama, sramota!!! A kad nas svi budu igraci tuzili zbog neisplacenih zarada, svi ovi euforicni navijaci ce da ih pljuju. Niko ni od vas nece da radi bez plate. Od igranja u LE se dobijaju mnogo male pare u odnosu na LS. Ali posto mi imamo los koeficijent i da uzmemo sledece godine titulu, verovatno necemo biti povlasceni npr u 3 ili 4 kolu za LS. Nista ne moze preko noci i treba ce tu svasta da se dogodi da bi mi konacno usli u LS i uzeli neke pare. Onaj ludi Andjus kaze da je Stojadin tezak 30 miliona, i svi ti likovi iz uprave su bogati, ali izgleda da niko nece od njih da rizikuje i ulozi svoje pare za neke igrace da bi nam se to isplatilo i njima i klubu.

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 18:08

TONČEV MAFIJA!

Reply
INĐIJA јул 14, 2013 at 20:33

Nije stvar u tome sto ne volimo istinu, vec sto je ZNAMO, a on dolazi kao kapetan Kolumbo sa tim komentarom i saopstava nam je. Zbog toga sarkazam.

Reply
maxa јул 14, 2013 at 20:33

normalno je i apsolutno bi trebalo da svaki clan upravnog odbora da pare,tako se to radi u evropi,inace sta ce tu.sad ko je i sta je toncev nije na meni da mislim,da je sumnjiv jeste,ali ako ne smeta vucicu a dacicev je covek,onda ne smeta ni meni.p.s.veruj mi,da ne daje pare ne bi ga ni drzali tu,samo mu ne dati da se mesa u sportski deo.

Reply
Delija Crvenka јул 14, 2013 at 18:32

Pa sta je tu cudno?Mada dug jeste smanjen al novim danom novi dug bivsi igrac tuzi klub i moraju se naci “prijatelji“ koji ce to da isplate pa tako se prezivljava.Polako,veruj te Gospodinu Covicu,veruj te u bolje sutra,veruj te u nasu Zvezdu

Reply
nikolaks95 јул 14, 2013 at 15:31

E, da su i prethodne uprave radile ovako…
Od Spajića (1,2 mil), Pantića (300.000), Mijailovića (500.000), Mudrog (650.000) i ovog maminog sina Jankovića ( oko 280.000), smo ukupno zaradili 2.930.000 evra. Šteta što smo u ovakvoj situaciji pa su ovi mladi momci otišli za male pare, ali nadam se da u budućnosti neće doći do toga, a i deluje da neće (sa većinom mladih igrača su potpisani višegodišnji ugovori, a i Ninković je sam rekao da je došao, jer je imao čvrste dokaze da će svi igrači u klubu primati plate koliko toliko redovno). Ako se pogleda ko nam je sve došao i da smo jedino obeštećenje platili za mladog Kovačevića (oko 200.000) i sada za talentovanog Peruanca Arauha (isto 200.000), uz to platićemo sigurno još jednog iskusnog štopera, a i možda još jedno, dva pojačanja, ali i pored toga mi ćemo ovaj prelazni rok, posle ko zna koliko godina završiti sa pozitivnim računom, koji je trenutno u plusu 2.530.000 evra.
P.S. Svaka čast upravi i neka samo nastave sa uspešnim radom, a naše komšije neka se i dalje pitaju odakle nam pare i neka svoje komplekse zadovoljavaju svojim komentarima. 😎

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 15:20 Reply
ЦГ јул 14, 2013 at 15:29

Haha mozes ti brate njega da vrijedjas koliko oces,ne smeta mi nista i ja bi ga vrijedjao,ali ne na onaj nacin. . .vec sam ti rekao,nije u redu zbog drugih.Poz

Reply
kastiljo јул 14, 2013 at 15:49

pitanje je jasno bilo:zasto partizan a ne zvezda?a on odg. “zna se ko je najveci klub u srbiji“ ?! izgleda covek nije razumeo pitanje ponajbolje,trebali su mu postaviti podpitanje : pa zasto onda nisi presao u najveci klub u srbiji i balkanu ❓

Reply
zvezda po ceo dan јул 14, 2013 at 15:20 Reply
ЦГ јул 14, 2013 at 15:04

Sef strucnog staba IBV-a je i trener i igrac hahaha i ponekad udje sa klupe hahaha prekinuo sam se od smijeha kad sam ovo procitao.Ne volim nikome da se sprdam i da potcjenjujem,ali ovi su ludi.A citav tim prema transfermarktu vrijedi 1 mil.

Reply
Delija Crvenka јул 14, 2013 at 18:15

Pa?Nemam informacije o tome,prvi put cujem al kakve to veze ima?Igraci ne treba da potcenjuju nikoga al ako ih ne oduvamo smesno je pricati o bilo cemu zato u cetvrtak DELIJE DODJITE NA MARAKANU DA IMA ZAJEDNO DAMO VETAR U LEDJA

Reply
nenad milijas јул 15, 2013 at 01:25

I samrok je vredeo lupam sad 500.000 € pa su izbacili komšije… NE POTCENJUJMO PROTIVNIKE!

Reply
Bogdan јул 14, 2013 at 14:51

COVICU DOKTORE! Obozavam ovog coveka. Nikad bolju upravu nismo imali,Covke,Dzaja mag,Stojadinovic majstor svog zanata,cak i Kokeza i Toncev rade za dobrobit Zvezde,ne interesuje me ko su i kakva im je proslost sve dok rade u korist Zvezde,a za sad rade. AJMO ZVEZDO!

Reply
DEX-66 јул 14, 2013 at 15:14

bravo za komentar..samo mi nije jasno koji debil je stavio minuse na tvoj komentar koji je perfektan

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 14:18

Konačno , da čujem i mi neke pare da uzmemo…e sad treba da se razmišlja zašto su to „mrvice“,kao što pišu na mocartu, ali nauk za buduće…mislim da ovaj trener, ako ništa drugo, ne zaboravlja klince, ali još je rano pričati o njemu…

Reply
Vladimir јул 14, 2013 at 14:16

Ne bih sada da budem euforičan,ali imam osećaj da će naša Zvezda da doživi sudbinu Borusije iz Dortmunda….oni su pre 9 godina bili na rubu bankrota a pogledajte gde su sada 😮
Ne verujem da će Zvezda biti baš toliko jaka jer je situacija u našem fudbalu takva kakva jeste ali daj bože da bude tako 😀 😀 :mrgreen:
Što se tiče ove omladine…nek idu,daleko im lepa kuća,pokazali su kakvi su ljudi,sem Mudrog koji je ispao LJUDINA!Ali dobro bar smo dobili lovu :mrgreen:

Reply
u inat Stefani, Estrelja RIOHA!!! јул 14, 2013 at 15:04

Jeste, al’ Borusija iz Dortmunda je podigla kredit od 150 miliona, na jedno 7-8 godina grejs perioda, prodala ime stadiona, prodala deonice kluba(ali su navijaci i dalje u 50% vlasnistvu deonica tako da klub ne moze bit’ privatizovan), doveli ne tako skupa pojacanja, ali dobra pojacanja, prodali oko 60k sezonskih karata… A mi radimo na sasvim drugi nacin….

Reply
DelijaDBC јул 14, 2013 at 14:07

Znaci 1 500 000,plus 2 000 000 od Luke ako ode to je 3 500 000+ Spajic 1 500 000 to je oko 5 milki,a sve ukupno mozda damo 1 000 000,pa do 1 500 000 na pojacanja,a jaci smo dosta nego prosle sezone,po meni savrsen prelazni rok,samo da ova pojacanja ne budu podignuta u nebesa,a da nista ne bude od njih,ali cini mi se da smo ove sezone ipak pogodili,jer nismo dovodili neproverene igrace i omladince,nego prekaljene i iskusne fudbalere,reprezentativce svojih zemalja,ili proverene mlade fudbalere,citaj Kovacevic.Samo se nadam da stize jos Oumaru,jos jedan stoper pored ovog sto dolazi i levo krilo i sto se mene tice to je to,ne treba ni traziti puno,stepenik po stepenik.Videli ste kakvu smo ekipu u kosarci imali pre 2 sezone,kakvu prosle,a kakvu sad pravimo,ajde da tako radimo i u fudbalu i ja srecan! 🙂

Reply
Coki81 јул 14, 2013 at 14:14

Ali da osvojimo titulu, za razliku od basketa… 😀 … slažem se sa tobom za igrače, iskusan štoper, Abu i krilo i to je to… I Luku nećemo dati ispod 3 mil…

Reply
DelijaDBC јул 14, 2013 at 14:26

Racunao sam na to 3 000 000,al 25% je 750 000,plus onih 5% sto ide prvom klubu gde je igrao i taj porez,te gluposti dodje mu negde na 2 miliona,ako bude preko ekstra 🙂 Na pocetku prelaznog roka sam rekao neka vrate i Slavoljuba Djordjevica sto se mene tice,samo titula da se osvoji,a ko ce igrati ne zanima me,tako i sad mislim,ali takodje mislim da bez ovog sto sam naveo opet nema titule,a kada se vec stvori tim i kada stanemo na noge ne treba nikog pustati ni u jedan klub dok se ne obezbedi zamena za njega,bar slicnih kvaliteta,i tako iz sezone u sezonu jaci da ulazimo,sa sve vecim i vecim ambicijama,samo tako mozemo dostignuti staru slavu,a ne poslovanjem koje smo do sad primenjivali prodamo sve sto valja,pa posle zakrpimo rupama,tipa Miric,Nenadic…

Reply
gledalac јул 14, 2013 at 14:38

Pa valjda ce Luka otici za 3 mil.?

Reply
DelijaDBC јул 14, 2013 at 14:41

Otice,ali objasnio sam sve u prethodnom komentaru koji ceka na moderaciju,a pre pola sata sam ga napisao…

Reply
Nesha јул 14, 2013 at 14:06

Od tih para kupite Abubakara, 700.000.. 350.000 bi kosta on, 350.000 bi islo Miskovicu, s tim, sto bi smo mu odma otpisali 350.000 duga koji imamo prema njemu.

Reply
DelijaDBC јул 14, 2013 at 14:09

Ta prica po meni ne pije vodu,pa nije Miskovic lud da da 50% od Oumarua za tih 350 000 eura koje bi mu dali jer mu to dugujemo od ranije,pa bi nam oprostio i toliko duga i procente za Abua,malo mi je to nelogicno,ipak moj mozak ne moze to da prevari i shvati,jer nije on toliki Cigan da to uradi,i sami znate sta je hteo sa Marakane da radi…

Reply
mirko cz јул 14, 2013 at 14:21

Slazem se da ta prica nije realna ali sto se tice miskovica on dakle nece dobiti nista ako zvezda potpise u januaru jer je tada abu slobodan igrac.Sta bi ti izabrao 0 dinara u januaru ili 350k?On potrazuje pare od zvezde koje tesko moze da naplati tako da mu je ovo neka prilika da uzme neki dinar,ovo bi bilo i njemu i nama u korist ali ja sumnjam da cemo mi dati pare kad mozemo da imamo abua za dz u januaru

Reply
Nesha јул 14, 2013 at 14:28

Pa ni u januaru ti nece biti sto posto nas igrac, miskovic ce opet imati deo

Reply
delija ns јул 14, 2013 at 15:33

Dobice 50% od 0

DelijaDBC јул 14, 2013 at 14:38

Kapiram ja sve,ali ipak ja mislim da je Miskovic „pristao“ da mu se odlozi vracanje duga,a ja ovo vidim kao da odem sad u prodavnicu,dugujem 50 000 dinara,kupim robu u vrednosti od 10 000,dam tih 10 000 dinara,odnesem robu i dug mi se smanji na 40 000,daj Boze da bude tako,ali ne verujem…

Reply
Nesha јул 14, 2013 at 14:45

bio je u upravi tad kad je nastao taj dug, ima bre da ga otpise

DelijaDBC јул 14, 2013 at 15:34

Taj da je dugove otpisivao tako lako ne bi imao toliko koliko ima,jedino neko „stezanje za gusu“ ako bude bilo,pa i da otpise,al ovako,pa veruj mi da su sanse kao da ja izvadim 350 000 eura iz dzepa i da poklonim Zvezdi,a u dzepu nemam ni 100 eura…

dexy122 јул 14, 2013 at 14:01

Daleko im lepa kuca obojici. Bravo za Mudrog. Mogao je da ode besplatno, pokazao je da je Zvezdas i doneo nam dobru lovu. I pored dovedenih pojacanja, ova transfer sezona ce zavrsiti u plusu. To ti je kad radi dobra uprava.

Reply

Leave a Comment