Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Петар Ивошевић за МЦЗ: „Чекамо нове изазове“

vaterpolo_zvezdaНајвеће могуће појачање за ватерполо клуб Црвена звезда је останак целог тима, изузев Душка Пијетловића. Један од битних шрафова машинерије Дејана Савића, која је покорила Европу, је Петар Ивошевић. Сигурни и поуздани Ивошевић је од првог дана у клубу, од самог покретања, а потписао је нови, двогодишњи уговор са прваком Европе и државе, Црвеном звездом.

„Обострана жеља је била за наставком сарадње. Задовољан сам и срећан што сам продужи0 уговор и што смо се договорили. Чекамо нове изазове у следећој сезони.“Било је и понуда, али остао си у клубу?

„Било је понуда, али жеља за останком је била већа. Ово је највећи могући ниво, Црвена звезда и одлучио сам да останем.“

После освајања трипле круне, много се очекује у следећој сезони од Звезде.

„Тешко ће бити све ово поновити. Стварно нестварно. О овоме се сања као клинац, када почињеш да тренираш. Пета утакмица финала против Радничког, на Ташу, је невероватна, цела финална серија. Затим финале ЛШ против Југа, на Бањици…. феноменално заиста. Много смо труда уложили, напорно тренирали. Имамо још месец дана до почетка припрема за нову сезону, одморили смо се и једва чекамо нове изазове.“

До тада, Пера Ивошевић ће наступати у Летњој лиги за ВК „Стари град“, где се прикључио Филипу Кљајевићу. А на свом дебију у оквиру 4.кола, Стари град је био успешнији од екипе Валис 93 и уписао другу победу у три меча, резултатом 13:3 и остаје у борби за Ф4.

Капица са бројем 4 првака Европе је сигурна и спремна, као и увек. Хвала, Перо!
Будите уз МЦЗ и пратите шампионе Европе, ватерполо клуб Црвена звезда!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Alex јул 14, 2013 at 22:06

Dragane samo napred, doveli ste sajt do odlicnog nivoa. Zbog poslovnih obaveza nisam u mogucnosti da pisem previse, ali vas citam svakog dana.

Reply
igor milojevic јул 14, 2013 at 21:29

Mcz zvezda je u dosadasnjem radu mnogo pomogla oko informisanja i desavanja vezano za vaterpolo sport. Ugovor sa Petrom je podpisan pre par dana, cekalo se sa kompletnom informacijom da li ce nastupati za Stari Grad. molim Vas za razumevanje za velike prijatelje i urednike sajta, jer su uvek bili uz nas sa pravim i istinitim informacijama. Hvala Vam na velikoj podrsci.
Igor Milojevic
BVK Crvena Zvezda

Reply
Alex јул 14, 2013 at 22:04

Gospodine Igore pre svega da vam se zahvalim sto ste nas klub podigli iz pepela i doveli do najboljeg kluba u Evropi. Bio sam redovan posetilac svih utakmica i kada nas je bilo po 200 i kada su tribine bile pune. Imam samo jedno pitanje,i to da li mozemo ocekivati osim dva centra koji su nam prioritet jos nekog igraca? Nemojte o imenima, samo o tome da li neko postoji u planovima kluba da se dovede? Srdacan pozdrav

Reply
igor milojevic јул 14, 2013 at 22:30

Hvala Vam puno na podrsci i ocekujemo Vas i ove godine, mislim da treba sacekati zavrsetak Svetskog prvenstva, ne zaboravite da je prelazni rok do semtembra, a da je nas tim prosle godine sklopljen 28.08.2012.god.
Jos jednom Vam hvala na podrsci

Reply
Alex јул 14, 2013 at 23:40

Hvala puno na odgovoru, i naravno da cete imati moju podrsku i ove godine.

Reply

Leave a Comment