Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Миливојевић: „Комплетирање тима, па уигравање“

MilivojevicРепрезентативац Србије из редова Црвене звезде Лука Миливојевић један је од најтраженијих првотимаца црвено-белих. И поред тога рођени Крагујевчанин максимално је концентрисан на обавезе у Словенији, и не оптерећује се евентуалним одласком.

Како сам истиче, Маракану ће напустити само у случају понуде која ће задовољити и њега и клуб.

– У глави сам потпуно Звездин играч и не размишљам о трансферу. Задовољан сам условима које имамо у Термама Чатеж, хотел и терен су одлични и имамо све што нам је потребно да се добро припремимо. За двадесетак дана нас очекује почетак сезоне и утакмица квалификација за Лигу Европе. Очекујемо да нам се придружи још неколико појачања, да комплетирамо тим и након тога да се уиграмо и спремни дочекамо 18. јул – јасан је Миливојевић.

Потврда квалитета одличног везисте Црвене звезде стигла је у виду неколико понуда из иностранства. Међутим, Лука неће мењати адресу из Љутице Богдана уколико се не поклопе очекивања њега и клуба.

– Постоји могућност да одем али само уколико понуђеним будемо задовољни и Црвена звезда и ја. Уколико једна од страна буде сматрала да понуда није адекватна, нећу одлазити, већ само у случају да све стране буду задовољне условима – не оставља дилему Звездина „19“.

До тада, Миливојевић је максимално сконцентрисан на обавезе у црвено-белом дресу.

– Сматрам да нам недостаје неколико играча у дефанзивној линији, ту пре свега мислим на централне бекове. Дошао је нови тренер који, како сам ја видео, још увек прикупља информације о нама. Мислим да и он чека да се комплетирамо и после тога почнемо са уигравањем тактичких варијанти и прављењем игре – истиче репрезентативац Србије.

За разлику од велике већине својих саиграча Лука Миливојевић има какво-такво искуство са потенцијалним ривалима у квалификацијама за Лигу Европе, тачније са Фаранима.

– Искрено никада нисам имао прилике да гледам ни исландску ни екипу са Фарских острва. Као члан младе репрезентације Србије играли смо у Торшавну и једини смо могли да се похвалимо победом против њих у гостима. Многима то не изгледа тако, али терени на фарским острвима су итекако „врући“, јер се игра на чудним подлогама. Сви терени су вештачки, али не као наши, већ су, да тако кажем, доста чудни. Не смемо их потценити, али ни преценити, јер је јасно да смо фаворити и од те улоге не бежимо – констатовао је Миливојевић.

Повезане вести

9 comments

Icaaa јун 28, 2013 at 22:27

Milivojevica prodati uzeti 1.500.000 sebi,doveo si Kovacevica koji je slican ako ne i isti tip igraca kao milivojevic za nekih 150.000e ,u plusu si 1.350.000e i jos ne gusis igraca na toj poziciji

Reply
marko јун 28, 2013 at 23:02

ja koliko sam procito na zurnalu kokeza dogovorio veci procenat za zvezdu 75 posto

Reply
Pjano јун 28, 2013 at 16:39

Luka ostani!

Reply
burago јун 28, 2013 at 13:21

Milijas- Ninkovic- Milivojevic

Reply
mirko cz јун 28, 2013 at 13:26

Kraljina…kad bi svi imali zvezdasko srce kao on ne bi bilo problema za nas.

Reply
Spartanac јун 28, 2013 at 13:28

lepo zvuci,ali se plasim da su prespori.

Reply
Djole- Jagodina јун 28, 2013 at 15:03

Nemoj da se plasis jesu prespori i ja nemogu da verujem da sa njima planiramo titulu.

Reply
Majstor јун 28, 2013 at 17:49

evo da opet ponovim za nasu ligu su milivojevic i milijas igracine
ali oni nikako ali nikako ne smiju igrati jedan do drugog

Reply
DS јун 28, 2013 at 18:07

A Kovacevic ce da bude vodonosa ?

Reply

Leave a Comment