Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

Вукан Савићевић: Желим да оставим траг у Звезди

i-31Црвена звезда је кроз историју најбоље резултате правила онда када су у тиму били играчи из њеног погона. У данашње време сведоци смо да млади играчи рано напуштају клуб, али у примеру Вукана Савићевића то није случај. Савићевић је пре неколико дана продужио уговор са Црвеном звездом и показао лојалност свом клубу:

Никад нисам помишљао на одлазак. Звезда је велики клуб, а моје емоције према њему нису спорне нити се мој одлазак доводио у питање. Моја жеља је да овде оставим траг. За остале не знам, имају своје разлоге и нећу да улазим у то, али ја сигурно остајем овде бар још две сезоне! Да освојим две титуле и да пробамо да одемо у Лигу шампиона, рекао је Савићевић за „Моцарт спорт“.

У протеклој сезони није добио праву шансу да се докаже, сада се нада другачијем расплету ситуације:

Свакако да бих волео да играм више него у прошлој сезони, али не буним се. И она је била добра за мене. Пуно ми је значило што ми је Сале дао прилику да на старту пролећног дела сезоне почнем у стартних 11 и, искрен да будем, баш ми је било криво када је отишао. Нисам знао шта ће и како бити. После је дошао Са Пинто, који ме није видео у свом систему, али то је нормално. Нема љутње. Сада се надам новој шанси и даћу све од себе да се свима који верују у мени одужим на поверењу. Јер, у Звезди не можеш да очекујеш да ћеш имати загарантовано место у тиму. Увек ћеш имати конкуренцији.

На крају, Вукан је задовољно констатовао да је на припремама у Словенији много Звездине деце:

Баш ми је драго што је ту оволико Звездине деце. Добро су се уклопили, само треба да се ослободе, али то је нормално. Тако је и мени и свима другима било. Проћи ће то.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

aleksandar јун 27, 2013 at 08:29

Naravno da je zasluzio da igra,napred vukane.

Reply
вокс јун 26, 2013 at 14:42

Мој пријатељ га познаје лично, дечко би главу дао за Звезду и у опште не сумњам у његове речи.

Reply
kosovac јун 26, 2013 at 14:00

Kupio si me ovom izjavom za sva vremena!

Reply
Dakle ovako: јун 26, 2013 at 12:25

I ostavices,verujemo u tebe!Srecno Vukane!

Reply

Leave a Comment