Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Са Пинту: Игра без жеље и борбености

Sa Pintu

Tренер Црвене звезде Рикардо Са Пинту није крио разочарање након другог узастопног пораза који су његови фудбалери доживели.

Sa Pintu– Најпре бих желео да се извиним у име играча због пораза и овакве игре. Много ми је тешко, јер наша публика која нам увек даје срце и која последњи новац издваја за карте и за превоз, није заслужила овакву нашу игру данас. Увек штитим играче, порази и победе су део фудбала, и могу да разумем недостатак квалитета, али не и игру без жеље и борбености. Због тога смо данас деловали млако на терену. Нисам осетио на тренинзима после дербија да екипа нема мотива, јер смо се договорили да овом утакмицом и победом осигурамо друго место. То нам је био циљ. Неки од мојих фудбалера нису играли пуно, и имали су прилику да се докажу и наметну се као део тима у следећој сезони. Сада ми је лакше да донесем одлуке о којима нисам желео да причам, мада сам већ одавно знао ко колико може. Против Војводине ћу дати шансу играчима и из омладинског погона – рекао је португалски стручњак након утакмице.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

96 comments

Mimi мај 23, 2013 at 12:27

ljudi shvatimo jedno MURINJO da dodje ne bi nam pomogao,nemamo tim za velika dela

Reply
Djole- Jagodina мај 23, 2013 at 10:57

Derbi nam je bio odlucujuca utakmica za titulu dobro je sto nam je Vosa odlucujuca za 2. mesto i sad treba da igraju svi oni koji su tu ,trenirali a slabo igrali pa nek dokazu barem borbenoscu koliko vrede i dali zaista imaju kvalitet za Zvezdu.Nekazem da na toj utakmici mora da pobede ali videce se kvalitet odmah pa i ako izgube nece ih niko ubiti,ovi nam izgubise 6 godina i jos se sepure po Marakani ,nadam se poslednji put.Omladinci igrajte za Zvezdu i vas a Delije su tu nebrinite niste vi ste nasa deca!!!!ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOooooooooooo

Reply
.... мај 23, 2013 at 10:27

Nisi ti nista kriv, nemao tim dostojan Zvezde.Sansu pruziti mladima na sledecoj utakmici, pa makar i izgubili al sam siguran da ce oni dati sve od sebe, pa cemo onda da vidimo ko sta moze i kako.

Reply
... мај 23, 2013 at 14:09

Druze prestani da krades nik, smisli nesto drugo valjda imas toliko mozga 😀

Reply
Godzy мај 23, 2013 at 09:44

E, da vidimo konačno i našu decu. Ako je neko zaista zaslužio priliku, to su oni. Ostani pri tome što si rekao, treneru, a klinci – pamet u glavu, srce na teren – pa da vidimo koliko i kakvog “materijala“ imamo u fudbalskoj perspektivi. Naredni meč je prava prilika za to, zbog celokupnih okolnosti u “našem dvorištu“, kao i zbog kvaliteta Vojvodine kao protivnika. Jer, gore od ovog sada – ne može.
Zvezda zauvek!

Reply
3 za 3 мај 23, 2013 at 09:03

7-8 igraca iz omladinskog pogona i to je to,a ove sadasnje najuriti metlom sem nekolicine(Lazovic,Milunovic,Kasalica,Bajkovic)barem ce da trce za razliku od ovih sadasnjih manekena,nemoramo pod svaku cenu da jurimo titulu dovodeci svake godine sumu panjeva!Bolje da se nerviram sa ZVEZDINOM omladinom!

Reply
monako мај 23, 2013 at 08:55

Coveku nije jasno da se nasi fudbaleri ne zalazu,trude ,TRCE,….Sad smo dosli na ono sto je Pinto rekao na pocetku,,nasi fudbaleri nemaju snage ,kondicija je katastrofalna. Da smo omali 50% vise snage sada bi bili 1.Ne trcanje ,a onda i nemoc u ugri nas je dovela za mene a vidim i za vecinu nas na sramno 2. mesto.
U ovoj nasoj ocajnoj ligi samo je 1. mesto uspeh sve ostalo ne zasluzuje pomena pogotovo za ZVEZDU.
Dokle ce mo da dozvolimo da nas pored fudbala sada i maltretiraju slanjem poruka ,preko fb,……….S PRAVOM SE SADA NASLADJUJU .
DOTAKLI SMO DNO,ako se ne OPAMETIMO I IZ KORENA SVE NE PROMENIMO NE SMEM NI DA ZAMISLIM KAKAV BI NAM BIO KRAJ.
ZVEDA IZNAD SVEGA

Reply
БојанЗецБЛ мај 23, 2013 at 08:36

Prvo, mnogi su pljuvali Prosinečkog, jer nije uspio da napravi dobar rezultat, dobar rezultat za nas. Zatim, pljuvali su i Jankovića, jer ni on nije uspio da napravi dobar rezultat. Sada je na red došao i Sa Pintu. Jednostavno je, treba shvatiti da loša igra nije do trenera, već do kvalitetnih igrača, ili bolje reći nekvalitetnih. Partizan je prvak države, jer nije toliko loš kao mi. Imali su hrabrosti da iz ekipe isključe u nekoliko godina vodeće igrače Klea, Moreiru, Dijaru, Žuku, Tejga, Kamaru i mnoge domaće igrače poput Vukića, Ilieva, mlađeg Šćepovića, smjene Vermezovića… Tim im je u većini slučajeva napravljen od domaćih igrača ili su oni barem rezerve, počev od golmana Petrovića, Ostojića u odbrani, Jojića i Saše Markovića u sredini, pa do Markovića i Mitrovića u napadu. Za velike novce su prodali Nastasića, Sulejmanija, Ljajića, Jovetića, Savića… A mi???????? Pa, lakše bi podnio da smo bili peti, šesti sa Zvezdinim klincima. Trebalo je ubaciti malog Savićevića, Mihajlovića, Mijailovića, Ožegovića, Jankovića, Spajić već igra i treba ga istrpiti, na gol staviti Kirovskog ili Vesića, ali da brane u kontinuitetu, a ne da se golman mjenja nakon jedne loše utakmice. Ostatak tima popuniti sa Zvezdašima velikog srca kao što su Ninković, Pantelić, Ljuboja, Bosančić… Godinu nisu problem, jer i komšija Saša Ilić ima 35, a najbolji je na terenu. Boli što smo izgubili od raspadnutog Partizana. Navijači podjeljeni, članovi uprave se optužuju, Đurić redom mjenja koga poželi, imaju dugova sve više… Nisu nas nadigrali iako smo od njih slabiji tri puta. To mi najviše smeta. Nije problem izgubiti, ali na onakav način. Igramo za titulu, a oni bez volje. Trebale su nam tri pobjede do kraja, ne trideset i tri i oni nisu mogli da izdrže kao neki pritisak. Kakav pritisak mamicu vam vašu! Imaju šestu titulu za redom, podsmijavaju nam se, stigli su nas po osvojenim trofejima domaćeg prvenstva, grobari me zezaju na svakom koraku… A igrače baš zabole JaJa. Nisam htio da gorčinu i bijes prebacim na papir odmah nakon derbija, ali ovo sinoć je bila kap koja je prelila čašu. Porazi od velikih fudbalskih ekipa su se redali kao na traci Spartak Subotica, Jagodina, dva puta OFK, Vojvodina, Radnički Niš, Sloboda Užice… Ovo se može i razumjeti, jer igrači iz tih ekipa imaju bolje uslove za trening, zarade iplaćene na vrijeme, klubovi ne grcaju u dugovima, vatrenu podršku sa tribina svojih navijača, na klupi im sjede stručnjaci koji su u rangu sa Murinjom, Fergusonom, Gvardiolom, Klopom, Lipijem, Anćelotijem, Boašom… Ima toga još za pisati, ali nemam više snage. Ipak JEDAN ŽIVOT-JEDAN KLUB…

Reply
monako мај 23, 2013 at 08:43

jankovic JE PLJUVAN S RAZLOGOM -ne racunam to sto ga je uprava pljuvala ona ga je i dovela lukic,vesic,stefanovic,antic,RACUNAM SAMO NAS NAVIJACE -TAJ RAZLOG JE -11.GUBILI SMO BODOVE TAMO GDE NIKADA NISMO.

Reply
DS мај 23, 2013 at 10:42

Apsolutno se slazem sa tobom.Sada je red na upravu sta ce i kako ce sledece sezone.Da li cemo igrati u Evropi, po meni je to sada ne vazno.Sagledao sam situaciju, i jedini nam je izlaz da rasprodamo sve sto se moze, ne dovodimo stance to je neko moje misljenje, jer ima onih koji ce igrati samo ako ima para pa kada ne prime platu podbace, a mi para nemamo.Dovesti par igraca na kljucne pozicije, ima ih dobrih u Jagodini I Radu, ali to je sada stvar uprave.Dzaja treba da zatvori prozore, i da radi sa onim sto ima, i ne dovodi neke igrace koje ne mozemo da platimo, jer onda cemo sve vise grcati u dugovima i ponavljace se ista stvar iz godine u godinu.Isto tako, nismo trebali dopustiti da onako odlaze iz Omladinske skole, na njima smo u buducnosti mogli zaraditi dobre pare, jer je tu bilo talenata, ali sta je tu je ista greska se ne smije ponoviti.Zato opet kazem, igrajmo sa onim sto imamo, prodajmo sto mozemo i neka dovedu bar 3 igraca na najpotrebnije pozicije.Sa djecom sedece sezone makar bili 5,6 ja cu biti zadovoljan, jer je to jedini nacin da se izvucemo iz dugova pa da za 2 god, napravimo pravi im, i da budemo ona ista Zvezda kao nekada prije.

Reply
miki мај 23, 2013 at 03:25

Ono sto mogu da kazem je da je ovo najbolji trener koga smo mogli da dobijemo za ovoliko para, ali sta vredi kad mi bez 2-3 igraca iz prvog tima ne mozemo nikoga da pobedimo. Kao prvo, posle svega ovoga mi je u mislima kako cemo u opste da do petka stvorimo 1.3 miliona eura kako bi dobili licencu od UEFE za sledecu godinu i nastup u kvalifikacijama LE. Padalo mi je na pamet da moza odustanemo od tog takmicenja, ali ako ne uplatimo taj novac do petka bicemo suspendovani ko zna koliko…Dakle situacija ne da je kriticna nego je ocajna u klubu. Pojedinci se bore koliko mogu ali naravno nisu svemocni. Mislim da je dosao trenutak kada ova drzava ili ce da nam pomogne ili da lepo stavimo katanac i cao dovidjenja…ovo je sve postalo jedno veliko mucenje. Posle danasnje utakmice i ovog najnovijeg blamiranja postalo je vise nego jasno da pojedini igraci kao npr Dauda ne zele da igraju jer nisu dobili pare.
Jedini koga iskreno zelim je ovaj trener koji valjda nije ni svestan gde je dosao i u kakvim se problemima nalazi nas klub…

Reply
JedinoSever мај 23, 2013 at 02:37

Lepo kaze covek da nema sa kime da radi. Nema tu kvaliteta sem par igraca i Stojadinovic mora da se potrudi da dovede dobre igrace za male pare, to moze bez problema. OFK nam sa decom koja primaju po 300-400 evra mesecno, da nam muti mozak, a ovi manekeni po 7-8 hiljada primaju i valjaju se po terenu kao babe.

Reply
Лија Де мај 23, 2013 at 02:13

Пошто и даље има навијача Црвене звезде који тврде да је проблем што играчи не примају плате, желим да поставим једно питање поводом тога. Зар није онда поштеније да играчи саопште да не желе да играју док им се не исплате зараде, него да нас све заје*авају и да се спрдају са свима који рмбаче по цео дан и онда издвоје нешто од те цркавице коју добију да би гледали ове и овакве, пре свега, нељуде?

Они да су паметни, гризли би и рукама и ногама на свакој утакмици, да се што пре продају негде у иностранство и побегну од Звездине беспарице.

Али не, знају они да су оперисани од фудбала и да новац који добијају у Звезди нигде не би добили. Већина има плате од преко 10 000 евра месечно најмање, сигурно не добију све од тога, али добију 2,3 хиљаде гарант. А с обзиром да се у Србији ради за 20 000 динара и да су фудбалски дилетанти и то је им је превише, итекако превише.

Reply
Anjamen мај 23, 2013 at 01:40

Tuga velika zbog svega sto nam se dogadja… 🙁 postao mi zivot siv, cela godina mi otisla u k…c kako smo izgubili derbi, titulu… Nije mi ni do cega, kad mi je Zvezda postala padalica, kad je na kolenima kao da zivot gubi smisao… Zavrsih fax a titule jos nema i vise ne znam do kad cu a je cekam. Pozdrav braco!

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 01:30

Pazi jednu stvar..u Slobodi, Jagodini, Vojvodini igraci igraju za 500, 1000, 1500 eura, a u Zvezdi imamo igrace koji zaradjuju po 30 hiljada mesecno.

Jedina razlika je u tome sto igraci Slobode, Jagodine, Vojvodine itd dobijaju svoje plate dok igrači Zvezde ne dobijaju, ili dobijaju sa velikim zakašnjenjem i umanjene.

I tu opet nisu krivi igrači što su njima obećane tolike plate…i ja bi prvi pristao da mi neko ponudi platu 20-30 hiljada eura. + sve to ima potpisano i overeno crno na belo na papiru koji se zove UGOVOR i koji čini mi se našim funkcionerima tradicionalno ne predstavlja ništa.

Samo molite Boga da Čović ne digne ruke od nas..jer ako on ode ovi ostali su malo je reći nesposobni. I ne znam stvarno koja je Džajina funkcija u svemu ovome…trebali su ga fino kao legendu kluba staviti za počasnog predsednika ili mu izmisliti neku funkciju, ovako samo zauzima mesto nekome ko bi možda uradio više. On mi u ovom mandatu uopšte nije od akcije, nemi posmatrač…

I treba brate vođe malo da našamaraju pojedine igrače…

Reply
Srba мај 23, 2013 at 01:35

E moj druze, znam da cete mi nalupati minuse, ali koga vodje da samaraju, pa treba samarati te vodje jer oni isti bojkotuju ABA ligu a ovamo glume nesto

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 01:45

Sto se toga tice, ne znam..nisam iz Bg i nisam cesto na Marakani, ali volim Zvezdu istim intenzitetom kao i vi, i svakim danom sve vise i vise!

Reply
Srba мај 23, 2013 at 02:11

Druze nebitno je ko je iz BG, a ko nije. Kazem ti da to sto pises da treba nekoga tuci, zbog cega, sta batine resavaju. Ajde dam ti ja neki zadatak i ako neznas tucem te, da li ima smisla. Sto nekoga tuci, a ako vec nekoga treba to su onda te vodje sto bojkotuju ABA ligu i sada kada budemo igrali Evroligu u koju smo usli preko ABA lige oni isti ce biti glavni, i oni ce voditi navijanje, i ako ne bude islo kosarkasima (ne daj Boze 😀 ), oni onda i njih da tuku, gde je tu logika

Reply
MILAN KG мај 23, 2013 at 01:23 Reply
MILAN KG мај 23, 2013 at 01:18 Reply
Saša мај 23, 2013 at 18:42

Baš mi je milo i drago što odgledah ovu emisiju u kojoj je izvrnuta utroba Dejanu Anđusu. Verovatno nikad ništa suvislo nije radio u životu, već nekim intrigama, prozivanjima, pljuvačinama gradi sliku nekakvog novinarskog maga, deluje na osnovu dogovora gde bi i koliko mogao da se ugradi, pa ako to propadne menja smer i traži druge aranžmane. Napadnog govora tela, valjda tim potezanjem ramenima imponuje sebi kao da je to što govori otkrivanje tajni sveta.

Reply
ssss мај 23, 2013 at 00:46

Al kako moze jedna sloboda da dodje i ocita nam bukvicu na marakani, koliko njeni igraci zaradjuju duplo manje nego nasi i da ne pricam o uslovima za treniranje i ostalo. http://www.youtube.com/watch?v=BjQruat311I

Reply
Srba мај 23, 2013 at 00:00

Ljudi vi mozete da mislite u ovom trenutku i pisete sve i svasta, ali nema vise fudbala bez para, nema fudbala iz ljubavi. Nije ovo vreme dok je igrao Dzajic ili Sekularac, sada se samo pare gledaju i dok god kasne plate nema igre pogotovo kada su stranci u pitanju i prema tome ne treba ih dovoditi ako nece biti placeni, a ako njih plate a domace igrace ne opet nema igre. To je realnost i veliki problem naseg kluba, jer imamo ogroman dug

Reply
mladjen мај 23, 2013 at 00:13

Ja to govorim vec 100 godina! I kada su igraci igrali mesecima bey plate, svi su ih napadali jer se zale, jer traze svoj novac! I fizikalac traži platu, ne radi za dž!

Reply
mladjen мај 22, 2013 at 23:31

Eee ovako, sad da se javim, ohladjene glave… posle derbija… Iskreno znao sam da cemo izgubiti danas, ne zato sto su igraci izgubili volju, vec zato sto nasi igraci nemaju kvalitet… Do OFK su nam sudije pomagale, i gledale nam kroz prste, jer smo mi TREBALI da budemo sampioni, izgubili smo u derbiju jer smo losiji… Partizan je razvio sistem i postao institucija za nas,,, sem sto se busamo u grudi nista drugo ne znamo! Mnogi jednostavno treba da odu… I pored celog tog nekvaliteta, posebnu zahvalnicu bih urucio Saletu jankovicu! Jer da je on dobio Radnicki, Ofk, jagodinu, vojvodinu, danas bismo pricali o zrebu za LS! Sreca nasa pa je i vojvodina izgubila danas! Inace bismo bili 3, jer ce nas i oni ugaziti u NSu! Uz Sa Pintua, i forsiranje Savicevica i Mihajlovica, dovodjenjem nekih ali samo vrdnih pojacanja, mozemo biti bolji! A sada bi svi trebali da se zapitaju u Daudin kvalitet!!! Mislim da su i Mudrinski i OZegovic i Miha bolji od njega… Sramota me zvezde…

Reply
Realan82 мај 23, 2013 at 10:03

Ne bi me iznenadilo da Dauda bude novi Kleo

Reply
David мај 22, 2013 at 23:27

Nazalost mi smo u takvoj situaciji da samo manekeni mogu da igraju za nas 🙁 .Znam da vam svima to tesko pada ali za tu situaciju zahvalite onima koji su se okoristili od Crvene Zvezde.

Reply
Petak 13-ti мај 22, 2013 at 23:26

Manekeni MARŠ IZ CRVENE ZVEZDE!

Reply
Saša мај 22, 2013 at 23:15

E moja Zvezdo, moja tugo, moja rano, šta smo doživeli. Doživeli smo to da oni mali mogu reći da imaju isti broj titula kao i mi. Lepo je osetio šta dolazi naša legenda Robert Prosinečki pa im je rekao titula, kojih titula, onu najvažniju nikada neće osvojiti. I naravno da neće, ali zar je moguće da nam se i ovo desi ? Da smo samo jednu titulu uzeli u ovih 6 godina, samo jednu, imali bi dve više, da ne govorim o tome da smo uzeli dve da bi bilo četiri. Umesto svega toga činjenica je da mali klub ima isti broj osvojenih šampionata kao i mi. Siguran sam da u ovom trenutku ne treba dva puta reći: daj da mi vidimo šta nam je činiti. Koji smo to mi ? Pa, mi navijači. Neko će reći šta vi možete, ne možete ništa, rukovodstvo se pita, a i ono ništa ne može jer nemaju pare…Neko će reći da sada ne treba tražiti krivce već videti kako dalje. Ja baš mislim da nikada nije bio bolji trenutak da se utvrdi ko je sve doveo Crvenu Zvezdu dovde. Jer samo ako to utvrdimo znaćemo kako dalje ne treba da bude. Takođe treba da kontrolišemo rad nove uprave i jasno stavimo do znanja šta u nekom periodu očekujemo dase uradi. Ako to ne mogu da ispune, neka idu. Poslednje je vreme za mobilizaciju.

Reply
Foreign мај 22, 2013 at 23:31

samo se vrtimo, bez privatizacije nema ništa, menjaju se uprave, a niko ne odgovara, dug tu i tamo ali kako su krenuli neće se skoro rešiti sa njim a to automacki znači da će stalno kasniti pare za plate, biće nervoza, nemoral itd. seti se samo koliko je igrača otišlo zbog kašnjenja novca, pa mi se sa svima tužimo kad napuste klub a tako se ne radi, mora da dođe vlasnik a ne da se vodi kao ničije i svačije. A taj neko ako dođe videće da svako muljanje i odugovlačenje ide njemu samom na štetu pa da vidiš baćko kako ima da se uozbilji i vodi računa ko šta radi. Što se tiče navijača koji su u upravi kluba i koji su ušli pod koren takođe mora da padne čistka, a u ovakvom stanju je to nemoguće jer svako sa svakim sarađuje i tu nema kraja dok Zvezda ne postane privatno vlasništvo.
Sa glasanjem radite šta ‘oćete nije me briga, čak mi je u neku ruku i drago što je ovo jedan od retkih sajtova gde se očuvala kolko-tolika sloboda govora, ako neko ima bolji predlog?

Reply
Saša мај 23, 2013 at 10:19

Dugovi Crvene Zvezde su odavno premašili vrednost njene imovine i ne postoji niko ko bi hteo da je kupi. Jedno je misliti da nešto treba da se proda, a drugo je moći to prodati. To da Zvezda može da se proda ZABORAVITE. I ja bi voleo da Zvezda funkcioniše ka Engleski klubovi, ali mi tom svetu nikada nećemo prići. Ako gledamo istinski realno, naša jedina šansa je da rešimo pitanje imovine oko stadiona i ponudimo tu imovinu nekom investicionom fondu za izgrednju komercijalnih, stambenih, zabavnih i sportskih objekata sa centralnim fudbalskim stadionom u čemu bi FK Crvena Zvezda imala svoj deo. Tako bi klub imao zdrave i jake izvore prihoda, vratio bi dugove i za nekoliko godina vratio bi se u Evropu na velika vrata. Molite boga da Nebojša Čović i ljudi oko nejga uspeju u toj nameri. Da li je iko iz sadašnje uprave Zvezde rekao da je jedini spas za Zvezdu privatizacija ? Niko. Da to postoji kao realna opcija naravno da bi ljudi kao oni to videli iz aviona, ali to je odavno zaboravljena priča i nemoguća opcija.

Ne znam samo ko mi je dao one minuse. Neki Vesićevci i Lukićevci.

Reply
Foreign мај 23, 2013 at 12:01

Nije ti loš predlog ali ništa više nije realniji od mog. Ta pomenuta ‘gospoda’ zna dobro u vezi svega ali ništa ne preuzima što znači ili da neko namerno stopira situaciju ili je veoma teško i to što ti kažeš… Uglavnom bilo kako bilo, svi mi želimo Zvezdi najbolje, a najgore od svega je da stvari ostanu ovako trule. A to se tiče tog ‘sveta’ možemo i moramo da mu priđemo kako znamo, ako ne odmah onda kasnije, ka tome mora da se teži, ali očigledno je da nam neko želi zlo čim se ovako vrtimo u krug iako svi znaju da je to možda i jedini zdrav put ka oporavku…
pozdrav.

Reply
Saša мај 23, 2013 at 12:33

Već je debelo izlizana fraza „loše nam je jer nam drugi želi zlo“ to je govorio i Slobodan Milošević i Vladan Lukić, a i jedan i drugi su upropastili ono što su vodili. Naravno da i ja želim da se približimo tome svetu u svemu i zato sam za sve suprotno od onoga što su simbolizovala pomenuta gospoda. Da bi ih stigli mi bi morali da budemo 10 puta bolji od njih, a to je nemoguće, ali je sigurno za nas bolje i da makar malo manje budemo daleko od njih. Svi želimo bolje i tu nema nikakvih problema. Ja sam samo izneo kako vidim situaciju i konstatovao da se ovakva Zvezda nikome ne može prodati jer je nemoguće da je neko kupi sa ovolikim dugom.

Foreign мај 23, 2013 at 14:46

Ok, samo me molim te nemoj porediti sa pomenutom gospodom jer mi se gade obojica i maltene sam iznenađen gde nađe njih dvojicu u mom kontekstu jer ih nikada nisam podržavao? 😯
Mislim da se ne radi dovoljno i zato ide sporo, nemoj da mislis da sam od onih koji veruju u teorije tipa: samo nas hoće da unište, drugi su krivi, mrze nas itd,
a to što sam iole posumljao pomislio sam na sopstvenu družinu (jer mi je čudno kako se sve ponavlja, stojimo tu gde smo, a svi znamo šta treba da se radi) a ne na spoljašnje faktore kao što su u slučaju slobe ‘ceo svet’ i u slučaju lukića ‘karažić i država i fss’

Reply
Saša мај 23, 2013 at 15:20

Nisam te brate poredio. Samo sam odgovorio na tezu „neko nam želi zlo“ navodeći njih kao primer, što si i sam potvrdio u prethodnom odgovoru.
Svakako da nas je i nerad doveo dovde u svim sferama. Ali takođe je i pitanje šta i koliko za kratko vreme ovi ljudi mogu da urade. Ja mislim da oni rade dosta i mnogo više i mnogo ispravnije nego njihovi prethodnici, ali pošto je i dubioza mnogo veća, onda i veliki pomaci spolja nisu vidljivi. Takođe počeli su i da rešavaju stvari fundamentalno tipa sa redukovanjem ugovora, menadzerskim provizijama i tipskim ugovorima 60, 90, 120 hiljada. Odavno sam u svom okruženju govorio da mi nije jasno kako to da smo tako nisko pali, da kao veliki klub ne možemo da budemo bolji od drugoh, da budemo atraktivniji za igrače od Slobode, Jagodine i Javora. Da stvari treba da stoje na zdravim osnovama. Pitao sam se kako to Zvezda nije primamljiva za dolazak najboljih igrača iz lige, ako npr. taj neki igrač u Jagodini ima 2000 evra platu, a u Zvezdi bi imao npr. 5000 ? Ali u Zvezdi su igrači imali na godišnjem nivou po nekoliko stotina hiljada evra primanja i opet Zvezda nije bila najbolja. E zato je Zvezda propala, zato što sve te pare nisu išle igračima, ali su išle na dug Zvezdi. Sad smo tu gde jesmo.

Maksa мај 22, 2013 at 23:09

Bracooooo, cigani moji!!!
Meni se srce cepa. Sa kim bol da podelim, kome da se poverim i ko moze bolje da me razume ako ne vi?!
Iskreno da vam kazem ovako sam se poslednji put osecao kada mi je otac poginuo. Suze ne mogu da sakrijem, ne verujem sta nam se desilo.
Danas sam prvi put u svom zivotu otisao na poluvremenu sa utakmice. Kada aam im video oborene glave na kraju prvih 45 min znao sam da nam drugo poluvreme nista nece doneti i jednostavno su mi emocije proradile. Osetio sam da mi srce jeca, znao sam da cu zaplakati kao malo dete. Pravo da vam kauem bilo me je sramoza nekih riba od kojih sam se sa jednom muvao, rekao sam im da idem u WC i krenuo ka stepenicama i dok sam se peo plakao sam… Prvi put sam ostavio moju Zvezdu. Sad mi se koza jezi kad se setim kako mi je danas bilo. Seo sam u auto i dugo na retrovizoru posmatrao zakacenu Kappa rukavicu koju mi je poklonio Perica Ognjenovic, gledam, placem i secam se kako sam se nekada radovao i onda mi bude jos teze…
Znaju li oni dole na travi koliko mi emotivno sve ovo prozivljavamo????? Ja bre ne mogu ni da jedem vise, sve je u meni umrlo. Zao mi je moje Zvezde, zao mi je bre nas sta sve moramo da prezivljavamo. Onaj Kokeza hoce u Evropu, pa bre ljudi te evro tekme, pa ta vruka tamo ja cu tad da umrem majke mi!!! Samo mi recite je l’ se osecate ovako kao ja?

Reply
Saša мај 22, 2013 at 23:23

Znaš da su se svi osećali isto, samo svako na svoj način preživljava.

Reply
Maksa мај 22, 2013 at 23:39

Zlo prijatelju…

Reply
Dete dima мај 22, 2013 at 23:05

Žao mi je što ste igrači Zvezde, a ne igrači partizana. Ko je vas danas gledao, ni pakao mu neće teško pasti. 😀

Reply
Marko мај 23, 2013 at 00:08

Slazem se s tobom, ali veruj mi da bi u nekim drugim okolnostima i mozda drugim klubovima isti ovi igraci bar duplo bolje igrali nego sto to trenutno rade… Nazalost… 🙁

Reply
Galis мај 22, 2013 at 23:02

Ali 70 minuta pevati jednu pesmu. Strasno! Sa ovim ocajnim timom treba da odu i neke ocajne vodje, ruku pod ruku…

Reply
dusan мај 22, 2013 at 22:53

bio sam na utakmici i moram da kazem da skoro nisam video nesto jadnije. igraci slobode su bili veci od nasih, brzi od nasih, jaci od nasih. tehnika im je bolja. neverovatno je da mi ne mozemo nista da uradimo protiv slobode iz uzica. ko se bavi dovodjenjem igraca u zvezdu kada su za nas igracine igraci slobode sa brojevima 13 i 20 (tijago)?

Reply
burago мај 22, 2013 at 22:39

bolje sto smo sada izgubili da ne postoji trunka iluzije da mi imamo neki tim, rekonstrukcija iz korena i ostaviti igrace mladje od 20 godina jer mogu lakse da se prodaju, a i lakse da menjaju ono sto ne valja

Reply
kojke мај 22, 2013 at 22:35

Nemanja Vidic je za Pola Skolsa rekao „on je covek koji dodje na trening,odradi maksimalno kao da je u pitanj najvaznija utakmica,malo prica,spakuje se i ode“ . E o takvim ja karakernim osobinama igraca Crvene Zvezde mastam. A ne o splavarima i turbo-folkerima. A Zoze Murinjo svom timi govori „ako hocete da pobedite slabijeg protivnika,morate se trditi podjednako kao oni da pobede vas“ . E ova dva citata su sve sto ekipi treba. Trebaju nam ratnici a ne manekeni.

Reply
dusan мај 22, 2013 at 22:48

manite se vise ratnika, da kao lav se boris, srce na teren i ostalih ludorija. nama trebaju dobri fudbaleri koji ce biti placeno koliko im je obecano. to je sve sto nam treba.

Reply
Kojke мај 23, 2013 at 00:53

nama trebaju igraci sa pobednickim mentalitetom. stoji to sto kazes za pare i plate,ali sad po tebi to je dovoljno? Znaci makar i bili splavari,kao sto jesu sad,vecina? decko ja ne pricam o navijackim parolama „igraj i bori se“ „da kao lav se boris“ . ja ovde pricam o profesionalcima! a ti nemoj ostavljati komenate samo eto tako da ispadnes pametan. ako ne razumes sta neko kaze,preskoci samo. pozdrav

Reply
neco-peco мај 22, 2013 at 22:20

meni je nevjerovatno da Savicevic nije imao sansu od starta i da je cak bio poslednja izmjena kad su nas ubili na sredini. O Garidu mogu da pricaju sta hoce al je istina da nemaju mrtvih 400 000 da ga uzmu pa im sad ne valja a covjek je doktor bez obzira sto se uklopio u sivilo derbija. Nekako nam je sastav bio divlje napadacki, nabacan, bez ikakve taktike kako doci do njihovog gola. Tuzno je danas biti navijac zvezde al bez obzira koliko god emocije nosile nista ne treba naglo selektirati i rezati. Ima tu par igraca koji mogu dosta dati al se rupe moraju zakrpiti. Nemamo niti jednog beka, niti jednog, cak je Mikic najbolji od svih a i on je los! Stoper, bar jedan nam treba i bar jedan ofanzivni vezni a da je krsten. Niti jedan od njih nije kreativac osim Savicevica koji ili je mlad ili nema kvalitet al zasad ne pruza partije koje bi trebao igrac na toj poziciji.Napad nam je ok, da veza radi bolje. I gol koji smo dali je bio faul i zao mi je sto ga sudija nije svirao!

Reply
3 za 3 мај 22, 2013 at 22:08

Mali primer Vesovic.decko jednostavno ne ume da centrira a bavi se fudbalom?!

Reply
delijaMNE мај 22, 2013 at 22:51

Za razliku od drugih… Bar se bori!

Reply
Foreign мај 22, 2013 at 23:36

To nije dovoljno, borio bih se i ja dok ne crknem a šta ima od toga? Kvalitet i Borbenost idu rame uz rame ali sve bez kvaliteta je čista sprdnja… ❗

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 01:35

Neka ide onda u UFC da se bori!

Reply
seki024 мај 23, 2013 at 00:46

A kakav nam je onda tek Pantic ??? Secate li se mozda utakmice protiv OFK-e ???

Reply
marakana мај 22, 2013 at 21:58

jasno je meni da ovi igraci nemaju kvalitet mnogih ranijih generacija, ali nemoguce je da je skoro svaki tim iz ove nase lige bolji i fizicki spremniji od nas ! pa mi smo posle jesenjeg derbija bili dominantni mozda samo u par utakmica, ostale smo dobili na srecu , na publiku i na pritisak.

Reply
Deki мај 22, 2013 at 21:57

Čovek je gospodin i sa velikim uvažavanjem priča o klubu, navijačima i svaka mu čast za to. Treba ga pustiti da napravi selekciju ko može igrati naredne sezone i dovesti mu prave fudbalere da s njima može napasti titulu. Pa ljudi isključivo njegovom zaslugo došli smo u situaciju da smo komšijama prišli na -2 a bilo je -11. E sad što naši igrači nemaju kvalitet, ne znaju igrati fudbal i što je poražavajući neće da se bore kao danas, e to nije do njega. Podrška Sa Pintu

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 22:49

Ljudi, pa mi najveceg cigana imamo na klupi. Iako je stranac, najbolje razume navijace.

Reply
BSR мај 22, 2013 at 21:49

Ostaviti Spajica,Mijailovica,Kadua,Lazovica,Savicevica,Daudu,Mihajlovica,
Ozegovica a sve ostale lepo oterati !

Reply
marko bl мај 22, 2013 at 22:23

nikoga ne ostaviti..svi mrs iz zvezde..znam da je nemoguce li zar da kadu i takvi ostaju..pa jesi ti vidio da taj tvoj kadu duela nije dobio u derbiju..masu derbija on nema kila da igra..

Reply
@marko bl мај 23, 2013 at 09:42

Kadu je legenda !!!

Reply
Republika Srpska мај 22, 2013 at 21:44

Manekeni, MARŠ IZ ZVEZDE….MARŠ IZ ZVEZDE….MARŠ IZ ZVEZDE….

Reply
dex мај 22, 2013 at 21:43

Pa…razmisli, razmisli i dovedi neke fudbalere koji razumeju ovu igru…koji imaju srce…ali, koji su inteligentni… Ovi su svi za prodaju…mislim da su komplet za Smederevo…ako ih i oni angažuju. U kvalifikacijama za Ligu Evrope i jesenjoj sezoni ne sme da bude nijedan kiks!!! Inače…ZBOGOM ZVEZDO!!!

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 21:36

OK, utvrdili smo to da je ovo los tim. Osrednji. Mene sada interesuje ko je doveo ovakve igrace. Robi je doveo vecinu ovih igraca. Po mom misljenju, ovi momci su obecavali i imali potencijal, ali su jednostavno izgoreli u pritisku. Robi jeste izabrao fudbalski dobre igrace, ali psihicki nije gledao kakvi su. Dajte da ucimo na greskama, i da dovodimo i dobre igrace i psihicki stabilne. Verujem da je bi ove igrace uspesno vodio samo covek koji ih je doveo u Zvezdu jer su se uklapali u njegov sistem.

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 21:44

Jos da dodam. Ne znam da li to tako samo meni izgleda, ali skoro svaki tim koji je nas pobedio ove sezone, kada bi igrao u Zvezdinom dresu pred ovakvim navijacima, mislim da bi bio sampion i to za 10 poena ispred.

Reply
TIKI мај 22, 2013 at 21:32

pa realno treba se pitati kako su ovi igraci uopste dosli u zvezdu preko osrednjjih menadera i kumova pa samo ih obucite u dres bsk i ispasce sigurno kod nas bas cudno ako mu je tata igrao mora i on a pravi igraci odlaze iz nase skole sad opet isto rade ovi juniorin sto su prebaceni u prvi tim nemaju kvaliteta za zvezdu treba napraviti prvo pravu selekciju u zvezdi i dati klincima koji stvarno zasluzuju sansu

Reply
БруталноРеалан мај 22, 2013 at 21:30

Грч .

Reply
Ljuta Krajina... мај 22, 2013 at 21:25

Dobro rece maloprije prijatelj dolje u komentaru. Nije trener kriv (ni Jankovic,a ni Sa Pintu) sto igraci ne znaju i mozda nece da igraju. OK, neko ih je doveo i to je greska, ali nije covjek kriv sto centarsut nasih bekova prebacuje tribine, sto nemaju fizicku snagu za duele jer ne rade individualno, nije kriv sto oni vole malo splavove i te price koje su nezamislive za profesionalce. Kako kaze kolega Sekspir – „Nesto je trulo u drzavi Danskoj“.

Reply
mik мај 22, 2013 at 21:23

Znaci opet ista prica kao sa Jankovicem.Iako se vidi da nema nikakve igre opet cemo da cekamo da i ovaj upropasti sezonu.Ljudi kako ne razumate,kod Robija je falilo brze predavanje lopte ali svi su videli da Zvezda ima ideju igre.Sta sada ima i ne samo danas i protiv Partizana,nego i na ostalim utakmicama? Stojadinovicu i Pintu,srecan put a ti Dzajo preuzmi odgovornost,nadji trenera i objasni mu kakvu Zvezdu hocemo.

Reply
Milan мај 22, 2013 at 21:28

Eh ,Robi ,Robi..
Rece neko davno na ovom sajtu da cemo ga praviti od blata ..

Reply
Sava мај 22, 2013 at 21:40

Dzaba nam i Robi kad su igraci nule

Reply
Zoki мај 22, 2013 at 21:17

Covjek je rekao sto mnogi nisu htjeli da kazu. Ovo je osrednji tim, cas izuzecima ali u globalu ovo je osrednji tim. Nisu treneri krivi sto pola njih ne zna osnovne stvari fudbalske igre. Centarsut se uci u pionirima, kadetima, juniorima….. to su ne obrazovani igraci, lose selektirani, dovedeni da bi bili tu.Bez znanja ne mozes da igras, a o borbensosti i da ne govorimo. Pocev od beka pa do napadaca, ni jedan nema volje za igrom. Nas 10 se sastane da igramo fudbal pa se vise borimo nego oni. Bitnije su im neke druge stvari nego fudbal, vise se misli o tome gdje ce se posle utakmice izaci i reklamirati po splavovima nego kako ce da odigraju, i hoce li da pobjede. I ne trebaju da dobijaju plate, treba im ukinuti isplate jer je ne zasluzuju

Reply
Sava мај 22, 2013 at 21:29

Svaka ti ko u Njegosa ! Ceo tim na prodaju , da se dovedu igraci iz Sopota i par dobrih mladih iz lige(preko Stojadina) i bicemo bolji sigurno ! SAMO NAS BRUKAJU !

Reply
zvezdas мај 22, 2013 at 21:17

„Izvinjavam se navijačima. Oni često nemaju novca za autobus i ulaznice, ali se ipak snađu i dođu da nas bodre gde god igramo. A danas smo ih razočarali i tužan sam zbog toga. Pa covek ima vise postovanja za navijace i klub od samih igraca,au dokle smo dogurali…sto je najgore u tome on je stranac i zato mu skidam kapu i ima moju podrsku u nameri da od ove zvezde napravi sampionski tim

Reply
LAKI мај 22, 2013 at 21:06

Vidim sad dole komentare i kako sa m shvatio nama trebaju samo dva stopera dva beka 3 vezna,dva krila i centarfor 😀
salu na stranu,ovo je bio ocaj zivi,na svu srecu i vosa je kiksnulka,becemo 2.dati sansu igracima tipa:
Vesic
Stojkovic—-Spajic—-Pantic—–neko iz omladinaca
————— Mijailovic————————–
———-Milivojevic—- Savicevic———–
Milunovic——-Ozegovic——-Mihajlovic
Mislim kad bi se sabrala sva godinsja primanja ovih igraca,tesko da bi se preslo pre 100 000 e 😛
a verujem da bi igrali bolje nego ovi danas

Reply
! мај 22, 2013 at 20:58

Jaksic,Srnic,Cikic,Jovic njih u prvi tim,iz nase lige dovesti Djurdjevica a sto se tice ostalih pojacanja mogu da budu stranci,i vise sansi davati Savicevicu,Ozegovicu i Mihajlovicu.
Bajkovic-Vesovic Spajic ? ?-Mijailovic-Milijas ? ?-Djurdjevic Dauda(Mihajlovic).
Voleo bih da Kadu ostane,ali eto ostavio sam znakove pitanja za stopera,levog beka,i 2 vezna,igramo uzasno…

Reply
DS мај 22, 2013 at 21:01

Ma ja bih tu uz Milijasa ostavio Kadua i doveo bih Ninkovica ili nekog stranca,za drugog stopera bih doveo Elena,jedino nemam ideju za levog beka.

Reply
milos мај 22, 2013 at 21:13

milijasa? zasto im odmah ne bismo dali i sledecu titulu?

Reply
Sasa мај 22, 2013 at 21:14

I sa ovim timom opet u naredni 5 godina ne bi uzeli titulu

Reply
Laik мај 22, 2013 at 20:57

bez DVA ODLIČNA HALFA , OBA BEKA , I KREATIVCA (NINKOVIĆ), MI NEMA ČEMU DA SE NADAMO SLEDEĆE GODINE. ONAJ BOSANČIĆ SE NUDIO , VERUJEM DA JE ZA GARIDA IZMISLIO FUDBAL

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 21:03

ma kakav ninković pobogu ljudi?!

Reply
Laik мај 22, 2013 at 21:05

da li bi zadovoljan sa Inijestom i Ćavijem

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 21:10

što si sarkastičan?

Reply
lpool мај 23, 2013 at 00:16

NIje Ninkovic Mesi ali cenim da je bolje dovesti lika koji navija za Zvezdu i koji bi i pristao na manju platu nego da rizikujemo sa jos nekim pasekom,evandrom itd pa da nas oderu kad raskinu ugovor ! Glasam za Ninkovica,makar je brzi od Milijasa !

Reply
. мај 23, 2013 at 01:05

evo ga Ninkovic iz Eviana dolazi kod nas !

Reply
Oliver мај 22, 2013 at 20:55

Ti nisi kriv treneru!!Lep potez da stavi igrače iz omladinskog pogona!!!Svi manekeni marš iz Zvezde!!!!

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 20:55

Sta je ovo? Ne prica o tome kako ekipa nije imala srece? Kako nije pripremljena? Kako mu je prethodni trener ostavio lose pripremljenu ekipu? Sa Pinto brate, ovim izjavama si zasluzio barem te pripreme da izvedes pa onda da vidimo sta i kako.

Reply
Delija мај 22, 2013 at 20:58

Svakako zasluzuje i sl god da vodi ekipu ❗ ❗
Lupio sam ti slucajno minus,inace slazem se sa tobom skroz…

Reply
Sasa мај 22, 2013 at 21:17

Imao je on tim sportinga vredan 100 miliona pa se borio za opstanak u Portugalu on je nikakav trener

Reply
M.V.P мај 22, 2013 at 21:28

Ok jankovicu, ti si bolji! 😛

Reply
Sasa мај 22, 2013 at 21:36

Jedan je Slavoljub Muslin sa pintu treba tim bayerna da osvoji titulu u Srbiji vec kuka kako nemamo kvalitet a kakav to kvalitet ima partizan gori od naseg bar 3 puta

Reply
lpool мај 23, 2013 at 00:13

Ahahahahaahahahah jes da oni nisu Barsa al smo mi bez Laze daleko iza njih…

@Sasa мај 23, 2013 at 09:47

Gori od nas ? Alo o cemu ti pricas,pa imaju ljudi sistem nesto poput Barse,ubacuju najtalentovanije klince i oni im donose titulu.Jel znas ti sta su Ninkovic,Mitrovic,Markovic za nase igrace ? Bogovi,kod nas jedino vredi Lazovic a ostali su ispod svakog nivoa…

Djape Delijad мај 23, 2013 at 00:06

ko se bre borio za opstanak, kad je Sa Pinto dosao u Sporting bio je 4-ti an tabeli i tako je ostalo do kraja , a Pinto je imao skor 9 pobeda i 3 poraza u ligi, da ne pominjem polufinale Lige Evrope gde je tesko ispao od Bilbaa, a pre toga izbacio Mancester Siti, gledao sam neke utakmice Sportinga , igrali su neverovatan fudbal, i kad citas komentare ispod, vidi se da vecina njihovih navijaca i dalje zale za Sa Pintom!

Reply
Nikola мај 22, 2013 at 20:46

Nadam se da ce CISTKA biti NEMILOSRDNA

Reply
n мај 22, 2013 at 20:51

Ali, neće otići oni koji bi trebalo da odu. Njih i onako niko neće ( čitaj: Milijaš, Maksimović, Petković)

Reply
LAKI мај 22, 2013 at 21:07

Petkovicu isticed ugovor,znace ide,Maksa je prodat i prelazi u apolon na leto,ostaje Milijas i doar je igrac ali mu treba reci 180 000 e primanje najvise i da se oslobodi procenata od prodaje

Reply
PEX мај 22, 2013 at 20:52

manekeni napolje iz kluba ,dokle vise izgovori „poremetio nas poraz od patlidžana ,mlako smo ušli u utakmicu ,veliki pritisak…“ ovi igrači realno nemaju kvalitet za ZVEZDU…

Reply
kastiljo мај 22, 2013 at 21:17

takodje,dosta je vise bilo raznoraznih orlova i sokolova koji ne znaju najosnovnije elemente fudbala tipa prijem,predaja,sut,dosta je vise umisljenih mesija koji se u toku driblinga sami od sebe saplicu(milunovic,kasalica),ovaj drugi se samo izlezava i svadja sa sudijom sto nije svirao nista dok protivnik vodi kontru,grcevi hvataju u 50.minutu,mladenovic se valja po terenu ko na treningu,ne mogu 2 pasa da sastave,a da ne spominjem cinjenicu da se igraci slobode iz uzica(?!) sprdaju sa nama na sred marakane….pantic,vesovic,maximovic,petkovic,mladenovic,milivojevic,kasalica,milunovic dovidjence,ako niko nece da plati,pokloniti ih za dzabe,ionako samo opterecuju budzet kluba,ubaciti klince,ako treba rizikovati i sedmu uzastopnu izgubljenu,ali ovako vise nece ici….dosta je vise da nam igraju gubitnici,nasim igracima,osim onima poniklim u zvezdi je urodjeno da gube,dobar je milivojevic za rad,kasalica za sevojno,milunovic za donji srem,ali za zvezdu nisu i to se na terenu jasno vidi,jednostavno im se po facama vidi da su luzeri….zahvaliti se i ne pozeleti im povratak u zvezdu….

Reply

Leave a Comment