Moja Crvena Zvezda
Архива

Nove informacije o navodnoj Lukićevoj ostavci

Ivan Todorov

Iako je vest o navodnoj ostavci predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladana Lukića još juče demantovana, i danas se provlače raznorazne informacije. Jedna od njih, po kojoj bi druga legenda našeg kluba Vladimir Jugović mogao da sedne u fotelju je više nego nerealna, ali zato jedna i može imati dosta istine. I to ako ne trenutno, onda onoga momenta kada Lukiću istekne četvorogodišnji mandat.

Dobro je poznata želja generalnog sponzora, kompanije „Gaspromnjeft“ da i na zahtev premijera Rusije Vladimira Putina znatno poveća godišnja izdvajanja za FK Crvena zvezda, ali samim tim, Rusi žele i važnija mesta u upravljačkoj strukturi kluba. Ipak ne treba očekivati da će u Zvezdinu predsednički fotelju sesti neki Rus, već bi to mesto najverovatnije bilo rezervisano za Ivana Todorova.

Ivan Todorov je aktuelni generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda, član je UO FK Crvena zvezda, predsednik je UO Džudo saveza Srbije, potpredsednik je Olimpijskog komiteta Srbije. Nekadašnji je džudista koji je 1978. godine osvojio i srebrnu medalju na evropskom šampionatu, a možda i najvažnija preporuka je ta što je u više nego dobrim odnosima sa Vladimirom Putinom.

Takođe, treba napomenuti da su u „Gaspromnjeftu“ više nego zadovoljni svime što je predsednik Vladan Lukić do sada učinio sa rukovodeće pozicije, a kao dokaz za to biće i novi sponzorski ugovor, kojim će ruska kompanija za Crvenu zvezdu na godišnjem nivou izdvajati oko 6 miliona evropskih novčanica.

Повезане вести

21 comments

Comments are closed.