Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Савић: „Очекује нас спектакл у Београду!“ (ВИДЕО)

Дејан Савић

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се на Ф4 Лиге Шампиона и поред пораза од мађарског Сегедина 10:11 (1:3, 5:2, 2:2,3:4) на Ташмајдану, захваљујући победи у првом дуелу (7:5) и тиме остварили историјски успех.

Тренер црвено белих, Дејан Савић,  изјавио је игра није била најсјанија, као и да се очекује спектакл на Ф4 у Београду:

„Сасвим је нормално да будемо срећни са проласком у Ф4 Лиге Шампиона, написали смо једну нову историју Звезде, не можемо да будемо задовољни игром, то сигурно, али то сада тренутно није ни битно, битан је крајњи резултат, да смо прошли даље. Сутра имамо слободан дан и већ од сутра морамо мислити на Раднички, ако будемо пружали овакву игру не пише нам се добро то је сигурно. У сваком случају честитке мојим момцима, честитке Сегедину, мислим да је била стварно велика борба, велика утакмица. Први пут Звезда на Ф4, надам се да ће Партизан сутра исто сутра да обезбеди, тако да два српска клуба први пут у историји на домаћем базену, мислим да ће то бити велика сензација.“

Које је ваше мишљење о овом успеху ВК Црвена звезда? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

4 comments

Dejan CZ мај 1, 2013 at 15:31

Viktor Jelinic i Dejan Savic najzasluzniji za ovu Crvenu zvezdu, pre svih naravno Viktor, to sam pisao i pre vise od godinu dana kada je bilo vidno da je Zvezda lagano krenula da se dize. Hvala Viktore i nadam se da ce sponzori malo vise uloziti u ovaj tim i da nece dozvoliti da se raspadnu zbog nedostatka para

Reply
Nenad мај 1, 2013 at 18:38

Jelenić je po meni Zvezdina ličnost sezone, svaka čast za smenu Lukića i bolje dane u KK, ali on je uz ogroman entuzijazam klub podigao iz pepela. Veliki Zvezdaš.

Reply
nn мај 1, 2013 at 14:14

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😆 😆 😆 😆 😆 🙄 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
Nenad мај 1, 2013 at 14:03

Svaka čast momcima, u Srbiji se ove godine igra najbolji vaterpolo u Evropi, na F4 je sve moguće, dva meča do titule, ali biće teško. Treba i dobiti Radnički. Svaka čast i Viktoru Jeleniću, on je okupio ovaj tim, On je pokrenuo ugašeni tim. Kapa dole.

Reply

Leave a Comment