Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Укуцавање кодова важи и за Спартак

Обзиром на велики одзив навијача на утакмицама пролећне полусезоне, фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Carlsberg одлучили су да и за наредни сусрет који се игра у суботу 13. априла против Спартака на Маракани наставе заједничку акцију која ће омогућити свим навијачима да присуствују сусрету са Суботичанима.

delije_zvezda_hajdukkula

 Као и претходног пута, потребно је само да се региструјете на сајту www.lavigraistrast.com и да унесете код који се налази испод отварача лименке ЛАВ пива. Уколико сте се већ раније регистровали, довољно је да унесете код. Акција траје до петка 12. априла до 12 часова. Списак свих регистрованих навијача на дан утакмице, у суботу 13. априла налазиће се на штанду на западној трибини, где ће се у зависности од броја унетих кодова делити улазнице за западну трибину.

Максималан број карата за сусрет са Спартаком које може добити један регистровани учесник наградног конкурса „Лав игра и страст“ је четири. Право учешћа имају и они који су ову могућност већ искористили за утакмицу против Радничког из Крагујевца и Хајдука из Куле. Сви учесници ће путем e-mail адресе бити обавештени о броју карата на који су остварили право.

Учешћем у наградном конкурсу „ЛАВ игра и страст“ свим навијачима се пружа могућност да освоје изузетно вредне и атрактивне фудбалске награде. Уједно, сваки унети код доприноси београдском клубу да што пре од свог спонзора добије модеран клупски аутобус.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment