Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана 12. седница УО

Управни одбор ФK Црвена звезда одржао је у понедељак 25. марта 2012. године, у Београду, 12. седницу.

imageЧланови Управног одбора анализирали су актуелну финансијску ситуацију у клубу и усагласили све даље потезе у вези са пословањем фудбалског клуба Црвена звезда.

Управни одбор је на предлог спортског сектора клуба усвојио анализу о стипендијским и професионалним уговорима намењеним талентованим играчима који долазе из омладинске школе.

Наредна седница Управног одбора ФК Црвена звезда биће одржана у понедељак, 01. априла.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Vlada '75 мар 25, 2013 at 22:03

Kada se potpisuje ugovor sa PUMA ?

Reply
Laki мар 25, 2013 at 21:44

Nadam se da cu protiv radnickog videti Jovanovic -Spajic stoperski tandem,na desnom beku Pantic,na levom Mladenovic.

Reply
milos мар 26, 2013 at 11:37

A ja se nadam da ce Jovanovic igrati samo pod balonom, ap posle na pivkanu

Reply
INĐIJA мар 25, 2013 at 20:35

Bolje bi im bilo da prodaju nekako mikica, a da produze ugovor Kaduu umesto sto rade obrnuto! Opet neko drugi sastavlja tim!!!!!!!

Reply
Pinki мар 25, 2013 at 21:05

E aj ne lupaj, ko drugi sastavlja tim? smarate vise sa tim. kako da prodaju Mikica na leto ako mu ne produze ugovor? sto se Kadua tice verovatno hoce da mu smanje platu,pa zatim da produzi ugovor,ako ne pristane verovatno nece nastavljati saradnju. Sto se Mikica tice on prima najnizu platu i zato su mu odmah ponudili.. I onako ce obojica otici na leto i verovatno za obojicu necemo dobiti nista,tako da je to nas najmanji problem.

Reply
INĐIJA мар 25, 2013 at 23:19

optimisti… kada cete shvatiti da se sve vrti oko para… ustvari budi optimista, al mi se javi posle subote da cujem sta imas da kazes! garantujem da ce igrati i gore nego u nisu….
Izgubili smo toliko glupavih utakmica od pocetka da smo bukvalno sami sebi oteli titulu!!! a igraci ostali isti kao protiv bordoa! (ti sad nadji razlog za losu igru i nemoj o param molim te, nas je odrao radnicki ciji igraci nisu primili platu isto toliko, a i kad je prime bude 10 puta manja)

Reply

Leave a Comment