Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

КЗШ: Ракочевић: „Фокусирани смо само на Будућност“

Igor Rakocevic
Igor Rakocevic

Данас је у 12 часова, у Пиониру одржана конференција за штампу, поводом утамице претпоследњег, 25. кола АБА лиге, у оквиру кога се Црвена звезда састаје са екипом Будућности. Пред новинаре изашли су Влада Вукоичић и Игор Ракочевић.

Ракочевић је најпре изнео очекивања од предстојеће утакмице.

Утакмица је јако битна, од пресудог значаја за друго место. Спремни смо, иако смо имали неочекиван пораз пре неколико дана.

Игор се затим „обратио“ публици.

Позивам публику да нас подржи. Ово је лепа прилика да уживају у нашој игри и да нам помогну. Ипак је ово једна од последњих утакмица у Пиониру.

Затим се медијима обратио Вукоичић.

Ова утакмица представља затварање сезоне у АБА лиги пред нашим навијачима. Као што је Игор рекао, утакмица је вишеструко битна, и због тога позивамо навијаче да дођу у што већем броју. Што се тиче самог меча, последњих пар кола се праве многе рачунице. Оно што нама одговара је победа и сигуран улаз у Ф4. Битно је да осигурамо друго место.

Тренер је затим прокоментарисао екипу Будућности.

Будућност је једна од екипа која у континуитету остварује добре резултате. Њихов стил и начин игре се нису мењали, иако су се играчи мењали из сезоне у сезону. Јако агресивно играју у одбрани, и такве играче и бирају. Напад много зависи од одбране и транзиције, тако да су брзи и покретљиви.

Затим су уследила питања новинара.

Једно од њих, које је било упућено Вукоичићу, односило се на то каква је била атмосфера, односно реакција на тренингу, после пораза.

Видела се разлика и на тренингу и ван њега. Нико у клубу није очекивао пораз, од менаџмента, па до нас. Разумни су, знамо колико је било лоше.

Игора су новинари питали, који је пожељан противник у Ф4.

Још не размишљамо о томе. Може да нас задеси Будућност, Раднички или Партизан, а само са Партизаном смо играли више пута. Комплетну слику ћемо имати када завршимо такмичење, сада смо фокусирани само на Будућност.

Још једна битна информација: Гости на овој утакмици биће 70 дечака из Бујановца, из клуба Плеј017. Они ће у Баскетленду играти кошарку против наших дечака.

Конференцији присуствовали: Борис М. и Никола М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Pinki мар 15, 2013 at 16:14

Mina cura fina 🙂

Reply
VESICU ODLAZI! мар 15, 2013 at 15:00

Jedna greska nas je skupo kostala-nestrpljenje za Traorea.Covek kida u Albi sada,a nas Pedja masi onolike zicere i ne moze da se sastavi :facepalm: .Ovu utakmicu bi trebalo iskoristiti za test koji ce pokazati da li mi mozemo da odigramo dobru odbranu i svedemo protivnika do 38 pena za poluvreme a ne da nam svaka susa ubaci 50-tak poena za poluvreme.To je kljuc za nasu pobedu,kako u ovoj tako i u svakoj narednoj utakmici.Napred Zvezdole

Reply
zver мар 15, 2013 at 14:15

samardziski nam nije ni trebao imali smo brauna…..treba nam jos jedan suter poput igora…treba nam ray allan….opasan suter….

Reply
sdsdasdsdadasd мар 15, 2013 at 14:10

samo pobeda i nista drugo i popravite igru ne moj te kao protiv Sirokog

Reply
peXX-ZVEZDA!! мар 15, 2013 at 12:40

Samo HRABRO!!!
Mislim da smo svi svesni koliko smo se sj..li zbog TRAORE-A …trebali smo njega cekati,docekali bi ga pre nego Samardziskog!!!!

Reply

Leave a Comment