Moja Crvena Zvezda
Архива

Juniori na završnom turniru Rosa juniorske lige

Logo takmičenja

Posle sjajnog uspeha i plasmana na završni turnir Evrolige u Barseloni, juniori Crvene zvezde su ostvarili još jedan zacrtani cilj. Izabranici Dragana Vaščanina su se plasirali i na završni turnir Rosa juniorske lige.

U četvrtfinalu, crveno beli se sataju sa FMP-om i posle kvalifikacija za Evroligu ponovo imaju priliku da odmere snage sa ekipom iz predgrađa Beograda.

Trener juniora Crvene zvezde, Dragan Vaščanin je dao svoj komentar povodom završnog turnira:

Ostvarili smo cilj koji je bio zacrtan na početku sezone i drago mi je da posle plasmana na završni  turnir Evrolige imamo priliku da se borimo sa najboljim juniorskim ekipama u Srbiji.

Prvu, četvrfinalnu utakmicu igramo sa ekipom FMP-a, koja je pored Hemofarma najviše pokazala u ovom prvenstvu. Imaju sjajnog trenera koji je iskusan i koji je sa ekipom iz Železnika osvojio mnoge trofeje.

Zbog potreba prvog tima, na trenizima smo lišeni za usluge nekoliko igrača za koje se nadam će nam pomoći u predstojećim okršajima.  Sa trenerom seniorske ekipe, Sašom Nikitovićem imam sjajnu saradnju i drago mi je da su igrači iz juniorskog pogona potrebni prvoj ekipi. Svi smo zadovoljni što sve više mladih igrača dobija šansu i što je na njima određena odgovornost“.

Pored Crvene zvezde i FMP-a, ostali parovi četvrtfinala su Mega Vizura- Radnički KG, Novi Sad- Mladost i Hemofarm- Partizan mt:s.

Sve utakmice se igraju 28.aprila, 2011 godine.

Повезане вести