Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Звезда промашајима победила себе!

Vaterpolisti-Zvezde1У трећем овосезонском “вечитом дербију“ Црвена звезда је први пут поражена у домаћем првенству. Комшије су славиле резултатом 10-8 и тако се реванширале нашем тиму за два узастопна пораза.

Од самог старта су пулени Владе Вујасиновића кренули веома мотивисано и жељно победе, па су већ у првом нападу постигли погодак, а затим су одржавали предност преко два петерца, коју су успели да сачувају до последње четвртине. Реализација нашег тима је била на лошем нивоу, а у неким ситуацијама као да је фалило самопоуздања.

Последња четвртина, у коју су домаћи ушли са предношћу 8-7, је за анале. Претходила је прво завршница треће када је Звезди поништен погодак из петерца због наводног преступа када су судије очигледно подлегле притисцима што је уопште и досуђен после фаула над Пијетловићем, па су на овај начин компензовале своју одлуку. Занимљиво је да одлука није била да се петерац понови, већ је лопта аутоматски додељена Партизану. Међутим, Рађен је одмах на почетку четвртог периода донео изједначење нашем тиму, али уместо да то буде знак преокрета, уследили су невероватни промашаји нашег тима. Виктор Рашовић и Марко Аврамовић су промашили немогуће, а у тим ситуацијама и Слободан Соро је био попут Спајдермена. Није Звезда имала ни среће након шутева Прлаиновића и Пијетловића када је пречка била савезник Партизана, да би погодак Мандића у последњој секунди напада и дефинитивно ставио тачку на овај дерби. После још једног промашаја Аврамовића комшије су последњи напад могле да потроше на славље.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

nn мар 3, 2013 at 14:28

🙄 🙄 🙄

Reply
Dragana мар 3, 2013 at 11:34

Svi nesto puni sebe svako u svom svetu maste . Savic umisljeni najbolji trener a osvojio samo kup. za svetske igrace je otprilike ovako
koliko para -toliko i muzike.
ivosevic i drugi golman su tu za sv prljav posao da urade.i da drze mlade i stare zajedno barem pokusavaju.
braca rasovici umisljene zvezde i nedodirljivi za svi
milicic da popuni broj, eskert da napravi iskljucenje ali za sebe .
ostali su vodonose i .sramota je sta rade sa stojcicem .toplo hladno a to nema veze sa sportom vec ….
jelenic,milojevic jezdic . cekaju da im pare padnu sa neba .
tuga i jad sve to izlazi na videlo .sta ce biti sledece godine niko nezna a mi navijaci samo da zalimo i mastamo .

Reply
nn мар 3, 2013 at 14:26

draganaaaaaaaaaaaa jesi li dobro zasto ne prosetas vidi kako je lep dan

Reply
mare мар 3, 2013 at 14:28

❓ a jeli ti Dragana jesi li ti Stojcicu u rodu ili blizem ili daljem kada sve tako popljuva osim njega??????

Reply
Stanojevic Marija мар 3, 2013 at 19:16

Postovana Dragana pozdravljam Vas i celu Vasu porodicu Stojcic i zelim Vam sve najbolje u zivotu kao i Vasem Nenadu ali…u BVK Crvena Zvezda se zna red rad i disciplina…mislim da nema potrebe bilo sta komentarisati na Vas komentar ako Vam nesto smeta obratite se upravi VK a ne ovako javno da ponizavate sve igrace kluba osim Stojcica time ste se odali iako ste mozda i zeleli da ostanete anonimni.

Reply
Dragana мар 4, 2013 at 08:56

Nisam ni blizi ni dalji rod stojcicu,
vatrena zvezdasica , a to sto mi se stojcic kao igrac dopada to nema veze .
objasni kako da ga kritikujem kada nije ni igrao.
a protiv juga igra 2 i vise cetvrtina .

Reply
NIKOLA мар 3, 2013 at 10:40

Pijetlovicu objasniti da je cilj igre pogoditi gol, a ne njegov okvir. I zamoliti Prlainovica da pocne da igra vaterpolo za njegovu, toboze, voljenu ZVEZDU. Radjenu se pod hitno zahvaliti na dosada pruzenom, a to je ispod svakog nivoa za jednog igraca njegovig renomea i poslati ga tamo gde ima para. A imace i vise vremena za skitnju, slikanje i manekenisanje.

Reply
Heroes мар 3, 2013 at 00:28

Poraz nije bitan, bitna je citava ova prica, igraci igraju za dzabe, ovaj proojekat nece uspeti, ove godine osvajamo titulu, a sledece opet padamo na dno bez Prlainoviva, Sefika, brace Rasovic, I ostalih … Nazalost

Reply
Dzaja nema carobni stapic мар 3, 2013 at 07:46

nazalost si u pravu…

Reply
nn мар 3, 2013 at 14:31

a ti si pamewtnica sve znas ko ide a ko osteje SVI OSTAJU ZAMISLI TUGE TVOJE I OVE I SLEDECIH GODINA

Reply
Zvezda Velikan мар 3, 2013 at 00:07

Sramno i jadno da izgube od poletaraca Partizana!? Sta reci, umesto da ekipa Zvezde koja je po imenima neuporediva sa Partizanom lagano dobije mec, oni su postavili sumnju i to debelu, da li su uopste jaci od Partizana???
Gde nam je Prlainovic u napadu? Najbolji strelac SP? Pijetlovic? Nama vedete ne donose nikakvu prevagu.
Da Partizan ima Zvezdin tim, on bi nas samleo sa 10 razlike komotno. Razocaran sam strasno, isto su ovako igrali u finalu kupa…

Reply
Dzaja nema carobni stapic мар 3, 2013 at 07:45

A to sto nisu primili platu odavno to nema veze, oni su zbog novca i dosli u Zvezdu….nece niko da igra dzabe

Reply
dexa7 мар 3, 2013 at 10:52

Kakvi smo mi ljudi,pa pljujes ih posle prvog poraza eej!I nije Partizan toliko los pa da ih redovno dobijamo,oni su savladali i Radnicki.

Reply
nn мар 2, 2013 at 22:33

❓ ❓ ❓

Reply
nn мар 2, 2013 at 21:39

🙁 pa dobro los je bio dan koliko ja znam ovo im je treci poraz od pocetka sezone u svim mogucim utakmicama neka su oni nama zivi i zdravi desava se lopta je okrugla srecno momci sledeci put bice bolje mozete vi to 😀

Reply
vojinena мар 2, 2013 at 22:20

Četvrti, ali nije problem u tome već u ozbiljnosti momenta. Svestan sam da koliko para toliko i muzike ali onda se mora reći i to ko nije ispunio očekivanja, a Rađen to već neko vreme ne čini. Ona dva gola Mandića idu isključivo njemu nasavest. Takva nonšalancija u osbrani i puštanje protivničkog igrača da može laganica da šutira prelomila su ovaj meč koji je vrlo lako mogao da se završi i nerešeno, a po kvalitetu ekipa sigurno trebao da se završi u našu korist. Tvrdim da Rađen ove sezone ne pruža ni 50% od onoga što može. Pitanje je samo motivacije tj. da li se dovoljno trudi. Mislim da razlog nije u činjenici da je bio prehlađen jer je to njegova igra od početka sezone. Rašovići dobri ali često i nelogično sebični u pojedinim situacijama. Sveukupna situacija mi nikako ne ukazuje na dobar završetak sezone. Očigledno je da koliko paratoliko i muzike.

Reply
Slavomir мар 2, 2013 at 22:33

koliko para toliko muzike je samo kod radjena to je ocigledno od pocetka nema para nema igre nema treninga ma nista neverovatan covek bolje da radi u fabrici nego sto upropascava svojim primerom mlade igrace svi ostali su za pohvalu a i vapenski nije daleko od radjena zato su se i posvadjali posle utakmice jer su isti..da ne duzim momci sjajno celu sezonu igraju u svim ligama i ostalim mecevima i treba ih pohvaliti jednostavno los im je dan bio i to je to rasovici su sve samo nisu sebicni mozda je to izgledalo na danasnjoj utakmici ali ta braca su rodjena samo za kolektivni sport no dobro svako ima svoje misljenje szvezdo zvezdana najjaca si najjaca

Reply
INĐIJA мар 2, 2013 at 21:13

Na kraju valjda Filip promasuje u dva uzastopna napada dve 100% sanse..

Reply

Leave a Comment