Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојадиновић: „Савићевићу нов уговор!“

Након дуго времена је дошло време да Звездино дете да гол, млади Вукан Савићевић је напокон добио шансу и искористио је у потпуности. Поводом тога се огласио и СД Црвене звезде, Зоран Стојадиновић. Стојадиновић је изјавио за „Моцарт“ да младом везисти треба што пре понудити нов уговор:

Vukan Savicevic

„Сматрам да са Савићевићем што пре треба потписати нови уговор и предлог ћу изнети у понедељак на Управном одбору. Не желим да више губимо наше играче као што смо остали без Вељка Симића, а мислим да Вукан има све квалитете за Звезду.“ – рекао је Стојадиновић и осврнуо се на Вељка Симића:

„Добили смо факс из Базела где нас они обавештавају да ће он од јуна постати њихов играч. Штета, због дечка који ће да изгуби шест месеци, али и нас јер би нам обештећење прописано ФИФА таблицама добродошло.“

Које је ваше мишљење о Вукану Савићевићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

37 comments

denis мар 1, 2013 at 00:53

prvo plati decku sta mu se duguje pa onda povecavaj..

Reply
aleksandar sd мар 1, 2013 at 00:32

http://www.zurnal.rs/2013/02/28/karadzic-vecitima-pravi-stadion-i-daje-300-miliona-evra/index.html Lopov hoce da gradi zajednicki stadion i plan mu je da nas izjednaci i napravi od nas manji klub od franjevaca koji igra na istom stadionu,posto mu plan da nas prestignu po broju titula ide kako je zeleo. Zvezda ne treba da ucestvuje u ovome, mi treba da gradimo svoj stadion!!!

Reply
marko мар 1, 2013 at 01:20

Pametan covek, zna sta ‘oce!

Reply
aleksandar sd мар 1, 2013 at 02:01

I jos nesto, mislim da se nesto veliko sprema u klubu,ne znam sta ali nesto veliko ce biti…Cudno je sve sto se desava u klubu i oko njega nikad ovako nije bilo, nesto se krije.. Da li ce se Vucic usuditi da zamoli seika da bar kupi deo kluba ili je nesto oko stadiona,ali cenim da je krupna stvar u pitanju, cak sta vise sam siguran da se nesto sprema.

Reply
voki мар 1, 2013 at 08:29

E vidis i ja slicno razmisljam

Reply
Александар М. мар 1, 2013 at 10:21

Клуб не може да се купи. Не спрема се ништа. Једино откази.

Reply
Anka мар 1, 2013 at 11:51

E bratac, veliko ti hvala za ovaj komentar. 😉
Vec par dana pratim desavanja odavno tvrdim da drugi mute vodu za naizmenicno unistavanje Zvezde i Partizana sa ciljem zemljista jednog za hotele i pomocne terene i drugi za stadion Srbije izgovor EP2020. Pri cemu bi stadion pripao i ceo kompleks jednoj od ovih ekipa (citaj Partizan a Zvezda mladje kategorije). Licno nemam nista protiv tog kompleksa i srpskog stadiona ali pod jednim uslovom – OFK BEOGRAD ILI STADION VAN BEOGRADA KOMPLEKS RECIMO U NISU. Sto mora Beograd ili toliko potenciranje SVE U VOJVODINU, MENI TO VODI KA AMBIJENTU AUTONOMASENJA. Ja mislim da ovakvom ludilu nema kraja.

Mi jesmo mala zemlja ali u njoj bar Pet gradova za sluzuju vrhunske stadione najvise kategorije (kompleks SA PRATECIM OBJEKTIMA Bg, Ns, Ni, Kg) i jos pet za jedan stepen nize (sa mogucnostu ispunjavanja elementarnih uslova za odigravanje Evroutakmica – To su Su, NP, Uz, Zr, i jos jedan stadion Istocna Srbija), sa takvim cinom bi kroz koju godinu konkurisali normalno za EURO, ali sa ovakvim debilizmom ne bih da komentarisem. Jedini moto ako nije politicki – STARI HITLEROV HIT „MOJA BORBA“- POSLEDNJE POGLAVLJE EVROPA POSLE RATA (unitarna EVROPA svi pod kapom nemacke) ciji ce motivi biti REPREZENTATIVNA LIGA SAMPIONA. Meni vise na ovo lici san EP2020, nego sama zelja zemalja da budu deo toga.

Reply
aleksandar sd мар 1, 2013 at 14:02

http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-predlaze-prodati-stadione-zvezde-i-partizana-i-napraviti-nacionalni-stadion Evo ga. ovo je napad na nas klub U CILJU DA SE IZJEDNACE DVA KLUBA,onaj manji i nas VECI! Obratio bih se ljudima u klubu da se ne upustaju u poslove sa lopovom! Bez obzira,na kraju ce izgraditi ovaj stadion i videcete da ce ga dati franjevcima DZABE! gradice ga od drzavnih para i na kraju ce ga dati njima kao i teleoptik sto su dobili i sve ostalo.. A posle ce reci pa mi smo vam nudili vi niste hteli oni su hteli i prodali su pasnjak koji ne vredi 5 miliona evra.

Reply
Anka мар 1, 2013 at 17:01

Lafe, ne mora da ga da ni Franjevcima, dovoljno je da napravi stadion cije ce koriscenje iznajmljivati Zvezdi Partizanu pa i OFK Beograd. Primer, Pionir! Ako znas metodologiju grada i kako ta hala pripada Beogradu a u sutini pripada OKK, onda ti je jasno metodologija na koji nacin se iznajmljuje Pionir i koliko ide na stetu kluba. Vujosevic i ekipa su se sprdali kako je ‘“mali“ klub usao kod nas, a sad kad su shvatili da se Zvezda upravo spasila jednim delom koriscenjem SVIH TRENZANIH HALA I KOMPLETNE PRATECE INFRASTRUKTURE FMP (zdravstveni centar, skolski centar, nekoliko trenaznih hala, kuhinja, hotel i dr). I ne samo to Covic je jdenom trenaznom halom pomogao zenski kosarkaski klub a kako sam cula i obe odbojkaske selekcije (ovo zadnje ponavljam cula sam da li je tacno to neznam)! I cinjenica sto gospodina glavonju i kalauza iz partizana Boli jeste sto Samardzicka nije ispunila obecanje trenazne hale posle F4 EuroLige, sto nisu dobili Beogradsku Arenu (da se razumemo nista ne bih imala protiv da se Partizanu dodeli arena, ali pod uslovom da se Zvezdi daju svi potrebni papiri za igradnje Visenamenske Hale u BasketLandu-FMP sa 20.000 oi vise mesta, A Pionir dodeli OKK jer zasluzuju kao jedan od najstarijih kosarkaskih beogradskih klubova). Na zalost oba kluba hoce da uniste ali sa ciljem DA ZVEZDIN SEKTOR BUDE ZA PROIZVODNJU NAMENJENU PRVIM TIMOVIMA PARTIZANU. To je ono sto ne smemo da dozvolimo, a to je nesto o cemu se suska jos od Perioda Den Tane Miskovica Juniora u Zvezdi, odnosno Djurica, Karadzica i Miskovica Seniora….Sve je to planski jos od 1998.godine. Ali se pitam zasto se ne ujedine sportisti oba kluba u zastiti ZDRAVOG RIVALITETA. Svako svoje dvoriste i kraj. Najveci problem oba kluba sto su vlasnici stadiona (Zvezda je najranjivija zbog silnih hipoteka to je i ekonomskom laiku jasno) ali ne i ATRAKTIVNOG ZEMLJISTA. Primer. Po kom pravu je PKB imao da kupi zemljiste kod Zvezdinog stadiona iza zatvorenih vrata bez organizovanog javnog tendera i pokusaja da Zvezda ucestvuje u tome TADA, navodno je PKB u vlasnistvu grada a znam da nije najveca laz koja postoji zna se ko kupuje fabrike i preduzeca po Beogradu ko da mu je dedovina a sisao mu otac sa planinskih gudura.

Reply
aleksandar sd мар 2, 2013 at 14:50

Shvatam ja sreco sta hoces da kazes, ne brinem ja za kosarkaski klub, mada treba pomenuti da je pionir gradjen za Zvezdu,a ovi su se posle ubacili… Gradice se hala od 11 000 mesta koliko sam ja razumeo Covica kad je pricao o tome…i bice za vise sportova namenjena,kao sto si rekla… Mene vise brine fudbal,kako ce mo se oporaviti od tolikih problema…

Anka мар 5, 2013 at 10:00

Pravo da ti kazem, sto se fudbala tice. Nista se nece moci uciniti ukoliko sportski sektor ne bude pratio finansijski i obrnuto. A sve mora da se uradi uz totalnu reorganizaciju – od sistema zaposlenosti, sistema struke i razvoja omladisnkog pogona, sistema finansiranje i model finansiranja po uzoru na Barsu (realno jako je tesko, ako se zna da nemamo nijednu domacu fabriku koja ce biti garant uspesnog poslovanja kluba jer ili su urnisane ili nemaju taj kapacitet – vracamo se u doba feudalizma) ali i uz pomoc drzave (zakon o Sportu, i prica Viktora Jelenica da se ukine oporezivanje klubova jer drzava vec godinama nista ne ulaze a klub se oporezuje kao da zivi na bilionima uz to obavezno oporezivanje kompanija koje zele da ulazu novac u sport) i drugo sve do postavljanja zdravog sistema unutar SD crvena zvezda (realno nije ovo Jugoslavija ovo je Srbija, godinama sve manje stavnovnika po m2, teritorija znatno smanjena pa su kapaciteti za trazenje talenata i sire mogucnosti sve manji, sto bi rekli nije moguce da SD kao nekad ima sve sekcije u svim sportovima nekih se moras odreci, bolno jeste ali istinito – ne bih da govorim o modelu koji je urnisao Fk time sto je na posredan ili direktan nacin ucestvovao u finansiranju drugih sekcija). ISKRENO SPAS ZA SD, KAKO ZA FK TAKO I ZA ZAISTA POTREBNE SEKCIJE SD, JESTE U POTPUNOM REPROGRAM I DIREKTNOM FINANSIRANJU IZ BUDZETA SD PROCENTUALNO I MOGU SAMO SEDETI ONE KOMPANIJE KOJE ZAISTA DAJU NOVAC, TEHNICKI SPONZORI DIREKTNO MOGU SEDETI PRI SEKCIJAMA. Sto bi rekli mora da se zna kome je i gde mesto – ko kosi a ko vodu nosi. Ovo sad vodi ka samoubistvu.

KK sam pomenula samo kao primer, izgleda ispomoci drugim klubovima. Ok Zvezda moze imati dve baze. Jedna manji sportovi Basket Land prosirenje trenazne hale, zdravstveni centar, usluzni centar, velika Arena i dr.(KK pomaze druge ali i drugi moraju nesto da cine za kk ne mogu ko paraziti uzimati a ne davati nista za uzvrta – resiti model pri SD). Drugi centar je FK. Problem stadiona i cinjenici sto drugi hoce da zauzmu atraktivno zemljiste. Ako pazljivo slusamo onog glavatog predsednika FSS videcemo da se vrti ista prica koju prica i Delta Holding. Slucajno nije. Zvezdin je stadion kao i deo okolnog zemljista i samo ona moze da odlucuje sta ce i kako ce. Dok za zemlju na kojem lezi stadion moze da odlucuje grad – ili jedan dva coveka koji se standardno pitaju. Mene iskreno najmanje brine FK, vise me brinu ljudi kojima su okruzeni i Dzaja i Cova, tu ima nekih koje bi ja tako slatko metlom najurila i zabranila dolazak na Zvezdin stadion ili u radijusu 10km od Zvezdinog stadiona zbog svega sto su pojedini cinili..i plasim se da jos cine.

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK мар 1, 2013 at 12:42

Nije mi jasno da Marakana i Jna vrede isto,lopovi!

Reply
***DELIJA 1OO%*** мар 1, 2013 at 12:59

marakana,da je Zvezda tamo gde bi trebalo da joj je mesto,vredela bi minimum 500miliona,ovako drasticno manje….ne razumem kako moze da proda stadion vojske(JNA) ova lopovcina,mada veliki je on maher….bude li pris’o Marakani,metak u celu i cao…toliko nas je pokrao i unistio,a sad bi jos

Reply
nikola феб 28, 2013 at 22:39

voleo bih bar jednu tekmu da odigramo sa Spajicem,Savicevicem,Ozegovicem,Mickom… A dusa me boli za malog Jankovica,gledao sam ga x puta,a i one pripreme koje je odradio sa prvim timom odradio je odlicno.. Ogroman je talenat,ali dzabe… Nadam se da mu se to sto je slusao menadzere i alave roditelje nece obiti o glavu,i da nece zavrsiti na kraju kao mnogi pre njega u nekoj trecoj ligi…

Reply
Raka Delija феб 28, 2013 at 21:26

E kad je Telegraf to objavio sigurno je istina… 😉

Reply
Laki феб 28, 2013 at 21:58

A iskreno,ako zaista ide 15 miliona na naplatu,ne znam koje je resenje.Jedino kad bi cene karata digli na 10 e i da na svaku utakmici dolazi 50 000 ljudi.
E da,a ono sto je bilo da moraju od svake karte da daju 1 evro onoj firmi sto nam je ugradili sistem onaj,izgleda da se nasao Cova.Jelte,iako se cene karata bile 200-400 din,na karti pise 0 hahahaha 😀
Bravo za upravu.

Reply
slobal феб 28, 2013 at 22:51

Ma kakav bankrot, seik nas uzima, samo o tome nesme da se prica… Opustite se !

Reply
aleksandar sd мар 1, 2013 at 00:38

Ja koliko sam info, na leto sledi velika rekonstrukcija tima, bukvalno idu svi i dovode se jeftiniji igraci,tipa Garido…Ja sam za to.

Reply
Petar феб 28, 2013 at 19:46

Sad mi je zao i nadam se da ste se i vi i bivsa uprava na celu sa Prosineckim uopste dala sansu Jankovicu da zaigra za zvezdin dres i da ostavi trag kao najmladji debitat, sramota. Bravo Savicevicu!

Reply
delijaMNE феб 28, 2013 at 21:26

Brate, imamo mi jos djece…. Opet ce neko oboriti taj rekor…;)

Reply
Laki феб 28, 2013 at 22:00

Ma jeste,evo ga iz jaslica u prvi tim haha 😀
Iskreno mislim da je prerano da se pre 17 godine debituje,ili ako debituje da igra stalno ko onaj lik iz Dinama Halilovic.
Dinamo mrzim ,ali onaj Mamic je bogotac….

Reply
Dzaja nema carobni stapic феб 28, 2013 at 19:37

POLAKOOOO! Ima vremena

Reply
zvezdas феб 28, 2013 at 19:24

ovo je pravo zvezdino dete,fino razmislja i vidi se da hoce i zeli…ima jos takvih u nasoj skoli samo im treba davati sansu postepeno ali da zasluze kao vukan,jer kod nas moraju ti mladi talenti da budu mnogo dobri da bi zasluzili a ne kao kod onih sa druge strane gde sevaju vesti da su sve to vanserijski talenti ovo ono a igraju protiv ekipa koje im se sklanjaju i onda ti nazovi talenti posle kad odu,ispostavi se da nemaju tri blage veze…samo napred mali i bices ti fin igrac a bice ih jos mnogo kao ti iz nase skole

Reply
zvezdan феб 28, 2013 at 18:58

Ma vidi se odmah da dete zna da igra fudbal .On je dijamant koga treba sada brusiti da bi za dve tri godine sijao u punom sjaju , nije Stojadinovic dzabe reko ugovor sto pre

Reply
madness2233 феб 28, 2013 at 18:57

Nemanja Aleksandrov potpisao za duletovu boraniju….a neki ga ovde dizali u nebesa…

Reply
Pesho sever феб 28, 2013 at 19:04

Nije potpisao Aleksandrov nemoj verovati Ruznalu znas cije su to Novine…

Reply
madness2233 феб 28, 2013 at 19:13

nije zurnal objavio,vec kurir i blic..al aj videcemo

Reply
milpar феб 28, 2013 at 19:54

Свеједно, какве то везе има са Вуканом и фудбалом?

Reply
VESICU ODLAZI! феб 28, 2013 at 18:55

Vukan ima sve predispozicije i karakteristike da postane vrhunski igrac.Meni je dovoljno da vidim jedan potez i da procenim.Nacin na koji je dao svoj prvenac u nasem dresu govori da se radi o veoma dobrom igracu,vec sada,koji bi uz dobar rad mogao da dostigne neslucene visine u evropskom fudbalu.Odmah mu treba produziti ugovor na sto duze bude moglo.Osecam da ce uskoro postati ljubimac navijaca i zlatna koka kluba.Kada ga budemo prodavali jednog dana da to bude za 8-10 miliona evra.Bravo mali!

Reply
marko феб 28, 2013 at 18:19

Ima li kakve veze sa Dejom Savicevicem ? 😀

Reply
roki феб 28, 2013 at 18:55

Dalji rod 🙂

Reply
Nemanja феб 28, 2013 at 19:53

Aha, preko babine linije!

Reply
Pesho sever феб 28, 2013 at 17:37

E Majke mi ne mogu da prezaliim sto nisam neki Budza,kunem se dao bi Stojadinu bar milion Evrica kad vidim kakvog je igraca doveo mislim naravno na Garida,mozete zamisliti sta bi poradio kad bi imao bar neki Novac,nadam se da je i Dauda pogodak mada me nervira ova situacija sto jos uvek FIFA ne odgovara kao da su svi na Kopanju jbt…Sve u svemu bravo za Stojadina i za malog Vukana…

Reply
Levi Brisac феб 28, 2013 at 17:36

Bravo mali,svaka cast na tebe treba da se ugledaju oni slinavi balavci poput Jankovica,Simica… Nadam se da su ti i platu povecali!!! Samo tako nastavi!

Reply
Алке феб 28, 2013 at 17:29

BRAVO Stojadine, samo tako nastavi! I pun pogodak ti je Gari! Nadam se i da je Dauda pun pogodak!

Reply
MARKO феб 28, 2013 at 17:34

vukan savicevc ce biti vrhunski igrac i sinoc je igrao sjajno ako nastavi ovako da pruza dober partije i daje golove pa ce zvezde moci da zaradi na njemu bravo zorane

Reply

Leave a Comment