Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Гаридо у Београду, потпис у петак

image

Више од 30 сати уз неколико преседања трајао је лет којим је у четвртак 31. јануара, у 15 часова и 20 минута на сурчински аеродром „Никола Тесла“ слетео репрезентативац Хондураса и ново појачање фудбалског клуба, Црвена звезда Луис Гаридо. Испред клуба са Маракане 22-годишњег фудбалера дочекали су спортски директор Зоран Стојадиновић и потпредседник Славиша Кокеза. Млади Хонурашанин после напорног пута, данашњи дан искористиће за одмор, јер га сутра очекују лекарски прегледи, после којих би требало да уследи потписивање уговора.

„Врло добро знам да је Црвена звезда велики клуб, и доласком у Београд испунио сам своју велику жељу да заиграм у Европи. Волео бих да останем у Звезди и након истека позајмице од шест месеци. Трудићу се да се максималним радом и трудом наметнем тренеру и помогнем екипи у остваривању добрих резултата“, истакао је Гаридо.

Ново појачање црвено-белих упознаће се сутра са стручним штабом, саиграчима и Руководством клуба. Након потписивања уговора у петак 1. фебруара у поподневним сатима, већ наредног дана, у суботу 2. фебруара, Гаридо се враћа за Хондурас где има репрезентативних обавеза након којих би (8. фебруар) требало да се прикључи припремама Црвене звезде у Анталији.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Lazar91 јан 31, 2013 at 23:13

Decko je ubica,gledao sam sve njegove utakmice sa repkom Hondurasa na OI,pokriva,trci ko lud,strasan igrac…Isko se nije video kad su medjusobno igrali sa Spanijom,stavio ga covek u dzep!Svaka cast,jeftin a extra igrac

Reply
aleksandar јан 31, 2013 at 23:12

Koji ce broj nositi Gari ?

Reply
Klik pa lajk јан 31, 2013 at 21:14

Dobro nam došao. Znači sad još 30 sati u povratku kuku…

Reply
CzvBoys јан 31, 2013 at 20:44

Bravo Zoki…samo napred. Kad budemo imali kolko tolko para za prelazni rok bice jos dosta dobrih igrača,ne sumnjamo u tebe!

Reply
CZ јан 31, 2013 at 19:13

Zanima me gde su kriticari Stojadinovica,oni sto su kukali kako Stojadinovic veze nema jer nam nisu dosli Perozo i Keva ? Pa onda kad je propala prica sa Bakmanom,gde su sad ? Sad ih nema a kad treba da se kritikuje tu su,obicne jaja*e !

Reply
Simic79 јан 31, 2013 at 18:54

Ne sumnjam u procene Stojadinovica. Verujem da ce Zvezda u narednom periodu tek dovoditi dobre igrace sa njim kao sportskim direktorom.

Reply
Miljan јан 31, 2013 at 18:18

Ceo zivot sam pesimistican po pitanju stranaca ali imam osecaj da je ovaj mali masina.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 31, 2013 at 17:59

Bravo sportski diretoru Crvene Zvezde Stojadinovicu ,hocemo ovog igraca Garida da gledamo sto vise u nasoj Crvenoj Zvezdi dvije do tri godine u nasoj Crvenoj Zvezdi zadrzat ga sporstki diretoru Crvene Zvezde Stojadinovicu 😀

Reply

Leave a Comment