Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Евентим уз Црвену звезду

Руководство КК Црвена звезда Телеком је после проблема са фалсификованим улазницама за меч са Галатасрајем реаговало муњевито. Са жељом да навијачи са уредно купљеним улазницама више никад не остану ускраћени за уживо праћење мечева и да се такви проблеми више никад не понове договорена је садарња са фирмом Евентим која се бави штампањем дистрибуцијом и продајом карата и која је лидер у овој сфери пословања у Европи. Сходно томе, већ од утакмице 19. кола АБА лиге са МЗТ-ом карте ће бити продаване преко продајне мреже Евентима.

16878596454c2b6cc75d906638408797_330x270

Директор ове фирме Павле Леверда истако је велико задовољство чињеницом да ће Евентим у будућности сарађивати са КК Црвена звезда Телеком и додао:

Желео бих да се захвалим у име наше компаније на пруженој шанси. Са Црвеном звездом Телеком ћемо да сарађујемо у нечему што је наша специјалност. На овоме се са маркетингом клуба већ дуго радило и сарадња је договорена на обострано задовољство. Ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да та сарадња буде веома успешна – рекао је Леверда.

Евентим у овом тренутку има мрежу са више од 150 продајних места широм Србије са главним благајнама у Београду: ТЦ Ушће – инфо пулт, благајна у Дому омладине Београда, благајна КОМБАНК Арене и Билет центар, продају путем wебсхопа на www.евентим.рс и www.тицкетс.рс, као и преко броја телефона  0900 11 00 11. Уједно, повезаност Евентима са свим осталим пословницама фирме ЦТС Евентим АГ, омогућује продају улазница путем више од 10 хиљада продајних места широм Европе.

Улазница коју користи Евентим, штампа се у иностранству, на заштићеном папиру, са више врста видљиве и невидљиве заштите од фалсификата, означена је јединственим серијским бројем и јединственим баркодом који се користи приликом контроле уласка, чиме је могућност фалсификовања и манипулације са улазницама практично онемуогућена. Електронски систем контроле уласка омогућава евиденцију сваке појединачне улазнице чиме се добија тачна информација о броју посетилаца са улазницама у сваком тренутку и детектују се покушаји да се иста улазница искористи два пута – закључио је Леверда.

Од утакмице са МЗТ-ом важиће и посебан режим улазака за све оне који имају сезонске и дневне улазнице.

Сви они са сезонским улазницама за А и Б трибину улазиће на улаз А, а са дневним картама за ове трибине на улаз Б. Они са годишњим картама за трибину Ц и Д, улазиће на улаз Д, а са дневним картама за ове две трибине на улаз Ц.

Власници сезонских карата за партер Б, белу ложу и партер 4 улазиће на ПАРТЕР УЛАЗ Б, а они са дневнимм картама за овај део гледалишта улазиће на ПАРТЕР УЛАЗ 4. Сви они са сезонским картама за Плаву ложу, ложу и почасна места улазиће на службени улаз. Сви они који поседују улазнице за ВИП ложу улазиће на ВИП улаз 1.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Luka јан 26, 2013 at 03:20

to su one najruznije moguce karte 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 25, 2013 at 21:09

Bravo vam ga za pravi potez samo nam dovedite jos igraca jednog u kosaraksi klub Crvena Zvezda ne mora bit crnac moze i onaj Salin iz Olipije 😀

Reply
VESICU ODLAZI! јан 25, 2013 at 19:35

Bravo za preduzimljivost uprave!Sta sada,desila se jedna greska koja je zaista bila nepotrebna,ali vise se nece ponoviti.Zao mi je svih ljudi koji su izmaltretirani i nadam se da ce prihvatiti izvinjenje kluba i nastaviti sa dolascima na utakmice naseg kluba.Zvezda iznad svega!

Reply
Filip јан 25, 2013 at 19:07

sta je ozbiljan klub jedna greska i odma se ispravlja. Aj dovedite i tog beka sutera pa da nazdravimo

Reply
dexa7 јан 25, 2013 at 20:30

Sasu Salin iz Olimpije, vrlo zanimljiv igrac 🙂

Reply

Leave a Comment