Moja Crvena Zvezda
Архива

FK Javor – FK Crvena Zvezda 0-2 FT

Uskoro počinje meč Javor- Crvena Zvezda, a vi budite uz nas jer ćemo pisati najzanimljivije detalje. Budite uz nas i na četu i komentarišite sve što se dešava.

Stadion FK Javor je pun do kraja. Tribina sa našim navijačima je spremna za ludnicu.

Sastavi timova

Javor: Supić, Milinković, Rendulić , Milovanović, Josović, Luković, Ostojić, Silva Eliomar, Stojaković, Momčilović, Hadžibulić.

Crvena zvezda: Bajković, Ninkov, Vilotić, Tošič, Reljić, Mijailović, Kadu, Lazović, Jevtić, Borha, Kaluđerović.

Sudija: Dejan Santrać

Gledalaca: preko 3 000

Meč je počeo. Pre meča održan je minut ćutanja.

5′ Korner za Javor. Za sada bez neke organizovane igre. Lopta uglavnom često menja vlasnika. Izgleda da Javor igra otvorenije nego pre. Očigledno se sitem igre Njeguša razlikuje od onog koji je imao Ćurčić.

10′ Lopta je malo na našoj malo na njihovoj polovini. Jevtić je doio loptu levo od Borhe, ali nije uspeo da probije. Korner za Zvezdu, ali ni posle njega nista od šuta

14′ reljić dobija odličnu loptu od Jevtića. Centaršut po zemlji, ali samo korner. Kadu izvodi i nema opasnosti. Javor vec 2 puta u ofasajdu. Odbrana nam stoji dosta visoko.

16’Fenomenalno su kominovali Jevtić i Mijailović na levoj strani. Mičko centira, a Borha sam promašuje sa 2 metra samo. Odlična šansa

18′ Bajković pravi faul na samoj linije 16erca. Mogao je veoma lako da dobije creni karoton, ali dobija samo žuti. Odbrana je baš zbog visokog postavljanja ispala i loše odradila ofsajd zamku

20′ Jevtic opet opasan po levoj strani. Šutira posle ulaska unutra ali pored stative. Žuti karton dobija Tošić

24′ Igraci javora su svuda po terenu. Kao osice napadaju svakog naseg igraca. Ocigledno im mnogo vise odgovara ovako mali teren. Kadu dobije i treći žuti karton u našoj ekipi. On propušta sledeći meč u prvenstvu zbog 4. žutog kartona.

28′ Jevtić dosta aktivan za sada. Mićko prebacuje loptu na desnu stranu ka Ninkovu, ali Nine u driblingu gubi loptu. Izgleda da moramo jednostavnije i na prvu da igramo.

32′ GOOOOOOOOOOL ! ALEKSANDAR JEVTIĆ! Ninkov odlaže lepo Mijailoviću sa desne strane, a Jevtić posle centaršuta postiže gol glavom. Jevtić zaluženo postiže gol. Odlično igra.

36′ posle gola se dosta lakse diše tj. igra.  Mijailović za sada odličan. Javor je izgleda pao u igri . Kao da su išli na 0-0.

39′ Kadu dobija lotpu od Jevtića na levoj strani, a brazilacc centrira oštro po zemlji. Ništa od šuta. Na drugoj strani Stojaković odlično dribla i ivlači faul. Bajković fauliran u nastavku.

43′ uglavnom lopta u našim nogama, ali na nekih 30 metara od gola Javora. Krži lopta i čeka se šansa za centaršut.

45′ GOOOOOOOOOOOOL! ANDRIJA KALUĐEROVIĆ! Kadu odlično asistira, a Kaludjerović dobija loptu malo iskosa, ali sam ispred golmana. lako rešava i povećava prednost. 0-2

Završeno je prvo poluvreme. Vaši utisci?

46′ Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena za sada. Javor se oept malo otvara i pokušava da što pre dođe do gola. Za sada bez prave akcija i šuta. Naši kao da namerno spustaju ritam meča

49′ sudija ima dosta čudan kriterijum na ovom meču. Nekad sudi što ne mora, nekada očigledno propušta. Igra za sada lošija nego u I pouvremenu. Korner za Javor.

55′ igra se uglavnom na polvini zvezde što odavno nismo videli. Nije to neka opasnost, ali nemamo dominaciju. Kadu iznenada šutira sa nekih 25 metara,a li pored stative. Napokon neka opasnost.

58′ Kadu fauliran a Ostojic iz Javora dobija žuti karton. Kadu blaže povredjen, pa ga menja Evandro.

61′ lopta samo leti sa jedne na drugu strane. Malo glavama malo nogama se služe igrači. Nadamo se da će Evandro malo povezati igru i smiriti loptu. Vilotić odličan u skoku danas. Svaki duel je dobio.

65′ presing Lazovića i Andrije ali sudija svira faul. Polako Zvezda opet prezima posed lopte

69′ opet naši pokušavaju presingom da oduzmu loptu. Lazović izlazi iz igre, a ulazi Aval Isah. Sudija neprekidno kvari fudbalsku igru. Sada Evandro fauliran zbog visoko podignute noge, al sudija ne reaguje. Ocajan sudija danas sa procenama

74′ šansa za Javor. Lotpu je dobio sa leve strane igrač javora ali je probao iz teške pozicije da postigne gol. Spoljni deo mreže. Perović se sprema da uđe u igru. Kaluđerović izlazi. Nije mnogo uradio danas, ali je uradio ono što je najvažnnije a to je da je postigao gol. Perović prvi put dobija šansu u ovom delu prvenstva

80′ odlično naši kombinuju u defanzivi. Nema ispucavavanja lopte već se iznosi pas igrom. U napadu Jevtić odlično opet po levoj strani centrira, ali Perović ne stiže tu loptu uklizavanjem. Lepa šansa je to bila.Opet sudija jede ono što se ne jede. Novi žuti karton za Mijailoviće.Četvrti za naše igrače

83′ Sada se sudija vadi i daje drugi žuti karton za Lukovića. Imamo igrača više do kraja meča. Evandro kreće u prodor ali je dauliran. Prekid sa leve strane. U nastavku Reljić šutira veoma dobro, a lopta malo prolazi pored stative. Da je bila preciznija išla bi u rašlje.

87′ Borha fauliran. Perović dobija loptu u 16 metara. Pimpuje je i onda makazicama šutira. STATIVA! Izgleda da je Slavko željan igre. Šteta.

90’Sudija je potpuno igubio kontrolu.Pokušao je na početku kartonima smiri sve ali mu ne ide. Sada novi žuti karton za igrače Javora. Slavko dribla u 16 metara ali gubi loptu. Meč produžen 4 minuta

90+’ Pokušao je Evandro da ubaci lotpu spoel prekida ali ne ide ta lopta ka golu. Pesma se ori na tribini i vrše se pripreme za derbi.

KRAJ MEČA. KAO I PROTIV JAGODINE CRVENA ZVEZDA JE POVELA U ZAVRŠNICI PRVOG POLUVREMENA SA 2-0 A ONDA U DRUGOM POLUVREMENU PRIVELA MEČ KRAJU. NAJVAŽNIJE JE DA NEMA POVREĐENIH.

[poll id=“34″]

Повезане вести

18 comments

Comments are closed.