Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јанковић: „Играчи тестирају карактер“


imageНакон друге победе у исто толико сусрета тренер Црвене звезде Александар Јанковић похвалио је своје изабранике за хтење и борбеност, а грешке и пропусте који су прављени окарактерисао као нормалне за ову фазу припрема.

„У овој фази припрема контролна утакмица нам дође као јачи тренинг и ми је тако и доживљавамо. Наравно да играчима није било лако да је физички изнесу, јер се налазимо у јеку најтежих тренинга које имамо. Увек је битно да се добро истрчи и да се виде неке ствари које немају везе са стањем и са стадијумом припрема, и са те стране могу да будем задовољан“, рекао је млади стручњак.

Јачање и уигравање дефанзивног блока свакако су један од приоритета црвено-белих пред наставак сезоне.

„Свака победа добро дође, посебно ако се оствари без примљеног гола. Радимо на дефанзивној стабилности, на добром смо путу, има још доста ствари за корекцију, имали смо мали пад у игри у другом полувремену, али све је то нормално за период у коме се налазимо“ рекао је Јанковић и додао.

„Директне грешке и недостатак течности у игри су сасвим нормални за сад, требало је пронаћи снаге за данашњи меч и играчи су тестирали свој карактер. Јер директне грешке нису уобичајне за првенствене сусрете, и треба успети поништити их, односно онемогућити их да утичу на резултат.“

После меча са Ејупом, и против Берлин атлетика капитенску траку носио је Урош Спајић.

„Он је Звездино дете и играч који је својим понашањем и играма заслужио да буде награђен. За сада оправдава указано поверење.“

А да ли ће тако бити и у првенственим утакмицама.

„Видећемо„, остао је загонетан Александар Јанковић.

Повезане вести

9 comments

mile јан 25, 2013 at 03:41

Opet je poceo…

Reply
marko јан 24, 2013 at 21:35

Na pripremama, testiraju „karakter“…
Na zvanicnim utakmicama ne pokazuju „karakter“…
J*BO vas karakter! Ili znas, ili ne… NEMA DALJE!

Reply
Mimi јан 24, 2013 at 21:14

manje pricajte,vise radite..

Reply
Spartacus јан 24, 2013 at 21:05

Gledajuci nas sastav i budala bi shvatila da smo mi najtanji zapravo na krilima.. Miric propao, Vesovic se uvijek nesto trudi ali nije to to, Asamoa takodje…dakle levo samo Lazovic.

A i desno nije bolje..nemamo ni jedno klasicno krilo jer to nisu ni Milunovic ni Kasalica. Oba su kao neki laki spicevi, ili poluspicevi.

Reply
marko јан 24, 2013 at 21:34

Sta ce nam „krilo“! Bolje da imamo 5 zadnjih veznih, nego nekog bocnog i prodornog igraca! :mrgreen:
Ej gori „KRILO“ naseg aviona! 😀

Reply
Petar јан 24, 2013 at 20:34

A Stojadinovic sto se sprda sa transferima, to nikom nista hahahah

Reply
Goran јан 24, 2013 at 20:08

Ne smaraj više sa tim karakterom, videli smo ga mi najbolje, tojest najgore.

Reply
Petar јан 24, 2013 at 20:02

Ma bice ovo sve dobro, izgleda da ide Mijailovic dolazi nam ovaj igrac na pozajmicu. Sad posto vidim da se juri stoper, vezni igrac se ne spominje znaci izgleda da ce Jankovic pruzati vecu sansu klincima, Savicevic vec bi trebalo da ima zavidnu minutazu pored Kadu-a i Milijasa. Iskreno posto smo u ovakvoj situaciji ja bih ostavio Jovanovica, coveku je zao, shvatio je da je pogresio. Nek uz neku kazu nastavi pripreme sa ekipom. I opet mirise sve na Zvezdino proloce! hmm zvezdina deca, bice zanimljivo!

Reply
baba simana јан 24, 2013 at 18:46

ma jok, ja mislio da oni testiraju ko ima veci cug u ispijanju.. 6 sezona iste izjave.. zelimo vise rada, a manje price

Reply

Leave a Comment