Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Траоре:“Звезда је моја нова дестинација“

Ali Traore
Ali Traore

Као гром из ведра неба, кошаркашким кулоарима је прострујала вест да КК Црвена звезда почетком нове 2013. године добија велико појачање у лику репрезентативца Француске Алиа Траореа. Иако је можда у одређеним круговима и трајала неизвесност око реализације наведеног трансфера, вечерас је сам Траоре разрешио све дилеме.

Наиме, француски репрезентативац је на свом Твитер профилу вечерас истакао:

 – Црвена звезда је моја нова дестинација. Хвала мојим агентима Пеђи Материћу и Мишку Ражнатовићу што су ми нашли сјајну прилику у изузетно кратком року. Стижем у клуб који је ове сезоне у Еврокупу играо против Орлеана.

Вест о доласку Алиа Траореа у редове нашег клуба потврдио је и председник КК Црвена звезда Небојша Човић:

– Траоре је потписао уговор са Звездом. У Београд стиже 2. јануара и уколико прође лекарске прегледе јасно је шта то значи. Иначе, долазак Француза не значи да ће било ко напустити клуб, па ни Елтон Браун.

Повезане вести

6 comments

Oliver дец 28, 2012 at 01:33

Mozda ce nam se narusiti hemija kluba.Vudecemo za Brauna,ali nije mi iskren Covic kada kaze da Braun ostaje,jedino da posalju Mitrovica u filjalu,sto bi bilo pogubno.Decko treba da dobija vecu minutazu i stice potrebno iskustvo.Traore moze biti veliko pojacanje!

Reply
AXBA дец 27, 2012 at 23:59

Ево вам линк, пошто је мало снимака на којим је сам. На овом мечу је имао веома добру статистику и минутажу.. За оне страствене љубитеље КК ЦЗ и кошарке уопште, нека се исцимају да одгледају :
http://www.youtube.com/watch?v=SlycbLqrod4

Reply
AXBA дец 28, 2012 at 00:01

(Број 24)

Reply
Milos дец 27, 2012 at 22:25

Srecno momce,dobro nam dosao i koristan bio 😉 🙂

Reply
Dragon дец 27, 2012 at 22:51

..i titule sa nama proslavio.. :mrgreen: 😆

Reply

Leave a Comment