Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Андрија Прлаиновић најбољи у 2012. години!

Andrija Prlainović
Andrija Prlainović
Andrija Prlainović

 Капитен БВК Црвена звезда, репрезентативац Србије и један од најбољих ватерполиста света Андрија Прлаиновић, проглашен је у четвртак од стране Олимпијског комитета Србије за најуспешнијег спортисту Србије у 2012. години!

Андрија је био најбољи стрелац ватерполо турнира на Олимпијади у Лондону, а недавно је проглашен за петог ватерполисту света у овој години. Са ватерполо репрезентацијом Србије ове године освојио је злато на Европском првенству у Ајндховену и бронзу на Олимпијади у Лондону, а на клупском нивоу је освојио титулу првака Европе са италијанским Про Реком, као и титулу шампиона Италије.

Андрија Прлаиновић је летос прешао у Црвену звезду, из италијанског Про Река, и тако се вратио у српски ватерполо. Надамо се да ће следеће године одбранити титулу првака Европе на клупском нивоу, освојити титулу шампиона Србије и бити најбољи и у 2013. години. Јер то он заиста и јесте!

Олимпијски комитет награде ће уручити 21.децембра на свечаности у Дому Народне Скупштине Србије.

Екипа сајта МЦЗ.нет честита нашем ватерполо капитену и нашем ватерполо клубу признање најбољег спортисте Србије у 2012. години! Браво, Прлаине!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

4 comments

nn дец 7, 2012 at 17:14

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Spiritus дец 7, 2012 at 15:26

Kad ce bre neka utakmica, kakve su ove pauze od po mesec dana ?

Reply
Boris дец 7, 2012 at 15:54

Nraedni meč je 15.decembra u Novom Sadu, protiv Dunava. Zatim slede Radnički 22.decembar i Banjica 26.decembar, do kraja godine. Prvi meč u 2013.godini je protiv Olimpijakosa, 9.januara .

Reply
KK C.Zvezda Velikan дец 7, 2012 at 12:13

Bravo majstore! Jedva cekam mec sa Olimpijakosom i na ih deklasiramo. Tamo su nam se izvukli, ovamo nece.

Reply

Leave a Comment