Moja Crvena Zvezda
АтлетикаОстало

Атлетска зимска трансфер пијаца

Атлетски клуб Црвена звезда у актуелном зимском прелазном року доживеће значајне промене. Посебно су те промене уочљиве у женском погону нашег атлетског клуба.

Наиме, српска рекордерка у скоку мотком у дворани и на отвореним борилиштима, Јелена Радиновић Васић, поднела је захтев да пређе из редова нашег клуба у Атлетски клуб Партизан. Истовремено, тренер Милан Стошић, коме су се недавно на нашем највећем стадиону захвалили на досадашњој сарадњи, води у табор вечитог ривала и остале своје ученице Бојану Павићевић и Ксенију Маровић.

Поред њих, Звездина атлетичарка Нина Радисављевић која се такмичи у дисциплини 400 метара са препонама прелази у редове Атлетског клуба Нови Београд.

Са друге стране, легендарни атлетски тренер, који поседује изражен „њух“ да открије талентоване такмичаре, Александар Обрадовић прелази из редова АК „Никола Тесла“ у наш клуб. Поред њега, на црвено-бели део Топчидерског брда прелазе и такмичари које је до сада предводио истакнути тренер.

Репрезентативка Србије за сениорке у брзинским дисциплинама од 100 до 400 метара Александра Стошић, поднела је захтев за прелазак из редова АК Младост из Ужица у редове Црвене звезде. Поред ње црвено-бели дрес у наредном периоду носиће и бронзани на 100 метара на Првенству Балкана за млађе јуниоре Александар Величковић. Величковић у Црвену звезду стиже из редова ОАК Београд.

Повезане вести

1 comment

kiborg дец 6, 2012 at 20:37

Covicu Covicu sta ima radis? 🙂

Reply

Leave a Comment