Moja Crvena Zvezda
ВатерполоМлађе категорије

Куп Србије у ватерполу за млађе категорије

Такмичења млађих категорија у ватерполу полако се захухтавају. Предстојећег викенда биће одржане завршнице куп такмичења за млађе категорије.

У Новом Саду биће организовано финале националног купа за играче до 15 година (1998. и млађи). На турниру учешће ће узети шест екипа: БВК Црвена звезда, Пролетер, Партизан, Војводина, Бањица и Наиса.

Првог дана турнира у петак 7. децембра млади ватерполисти Црвене звезде састаће се са екипом Бањице (19:45). У суботу 8. децембра црвено-бели ће одмерити снаге са Партизаном у 10:15 часова, а од 19:45 часова са домаћом Војводином, док ће последњег дана турнира од 10:15 часова играти са Наисом, а од 18:30 са Пролетером.

Истовремено ће завршницу купа одиграти и ватерполисти до 10 година (2003. и млађи). У овој узрасној категорији резултати се не воде, а нема ни бројања погодака. Учесници су подељени у две групе. У Панчеву ће снаге одмерити Младост из Панчева, Партизан 2, Београд, Земун и Валис, док ће на бањичком базену наступити БВК Црвена звезда, Партизан 1, Војводина и Партизан 3.

Повезане вести

1 comment

nn дец 6, 2012 at 20:12

😛 😛 😛 a gde igraju na kojim bazenima?

Reply

Leave a Comment