Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вешовић и Спајић: „Уз навијаче до бодова“

Марко Вешовић, фото "Новости"
Марко Вешовић, фото "Новости"
Марко Вешовић, фото „Новости“

Само неколико месеци пре него што је стигао на Маракану, Марко Вешовић је са групом пријатеља у Црној Гори посматрао вечити дерби на телевизији и сањао да једног дана и сам буде актер највеће утакмице српског фудбала.

– Дерби морате да доживите, јер осећај не може да се преприча и опише речима. Исход дуела са црно-белима је увек тешко прогнозирати. Често форма и пласман на табели не утичу на коначан исход. Ми смо сами себе довели у тешку ситуацију са два лоша издања и пораза, и пред сутрашњи сусрет сигурно да нам се победа намеће као императив. Свесни смо свега, желимо да тријумфом над комшијама изађемо из кризе – истакао је млади Подгоричанин.

Веша је такође свестан притиска који са собом носи играње у најтрофејнијем српском клубу.

– Постоји велика тензија, и најважније је да сви оставимо срце на терену и да будемо максимално борбени. Да сваки навијач осети код нас велику жељу и мотив да сутра остваримо добар резултат. Убеђен сам да ће Делије препознати колики мотив имамо и да ће нам дати додатни ветар у леђа – сматра Вешовић.

За разлику од Марка који већ има солидан стаж у игрању дербија, уколико му тренер Јанковић укаже прилику, Урош Спајић ће сутра забележити свој дебитантски наступ у окршајима са црно-белима.

– Без обзира што до сада нисам играо у сениорској конкуренцији ниједан дерби, знам колики он значај има. Ми смо млада екипа која је под великим притиском, међутим, сутрашњи меч нам је идеална прилика да покажемо да ли можемо да се носимо са тим теретом. Лично верујем да можемо и да ћемо уз помоћ наших навијача доћи до три бода – истакао је Урош Спајић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

CzvBoys нов 17, 2012 at 11:14

Vesicu LOPOVE,Vesicu LOPOVE! Ljudi bre,ovaj čovek mora u zatvor..ovo se ne sme gurnuti pod tepih. Dotični je uništio i FK i KK,šta je sledeće? Zabraniti mu pristup stadionu. Puu,kakav je odvratan da je to strašno. VESICU GNJIDO.

Reply
Goran нов 16, 2012 at 23:40

Ja sam mislio da ste vi u karantinu, a vi delite intervjue i šakom i kapom.

Reply
n нов 16, 2012 at 21:15 Reply

Leave a Comment